Gym i Apfel Arena, Makarska

Apfel Arena

- aktiviteter för hela familjen!

Välkommen till Apfel Arena, ett mångsidigt center i Makarska som kombinerar sport och hälsa med kultur och familjevänliga aktiviteter. 

Sportiga aktiviteter

Apfel Arena erbjuder både inomhus och utomhusaktiviteter som passar såväl den erfarne som nybörjaren. Inomhus hittar du en futsalplan med konstgräs samt en padelbana, på inomhusbanorna finns dessutom både luftkonditionering och omklädningsrum. På utomhusområdet hittar du bland annat en futsalplan med konstgräs, en boule-bana samt en tennisbana, du har även möjlighet att hyra sportutrustning på plats. 

Makarskas bäst utrustade gym

På den 500 m² stora ytan erbjuds ett varierat utbud av modern utrustning, anpassat efter olika typer av träning och övningar. På plats i gymmet finns dessutom experter inom kinesiologi tillgängliga för att ge dig stöd, tips och råd för att säkerställa att varje träningspass är säkert, effektivt och anpassat efter individuella behov.

Kultur- och familjeaktiviteter

Förutom de lite sportigare aktiviteterna, erbjuder Apfel Arena en trevlig utomhusterrass där du kan slå dig ned och äta gott, dessutom med utsikt över barnens lekplats. Här kan ni som föräldrar koppla av i en trivsam miljö samtidigt som ni kan ha uppsikt över era lekande barn. På plats finns även engagerande animatörer som ser till att barnen får en rolig och minnesvärd stund. 

I Apfel Arenas medelhavsträdgård finner du två grillhus som kan hyras per timme, vardera hus rymmer upp till 14 personer. I husen kan ni välja att grilla på egen hand alternativt lyxa till det lite extra och hyra in personal som står för både matlagning och servering.

För den som föredrar kulturella upplevelser arrangeras bland annat biokvällar, konserter och teaterupplevelser. 

Läs mer om Apfel Arena »

Några av våra hotell längs Makarska rivieran


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Kroatien, hitta och boka en resa till Kroatien eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Kroatien

Vill du veta vilken ort som passar dig bäst, vilka de bästa stränderna är eller kanske få tips på restauranger och utflykter? Här har vi samlat våra bästa restips inför din resa till Kroatien!

Se alla restips för Kroatien

Kroatien

  • Vykortsvacker natur och kristallklart vatten
  • Underbara Makarska rivieran med många mysiga orter 
  • Spännande utflyktsmål 
Se alla resor till Kroatien

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här