Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
personal, st?dning, l?ge
-
frukost var mkt bra med middagar inte ( smakl?sa, feta, inte tillr?ckligt varma)

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Villa Marija var ett litet familjärt hotell. Rummet (208) var stort, rent och fint. Balkongen perfekt, med skugga på em. Gjorde inget att utsikten var upp mot det vackra berget. Nära till hamnen, baden och promenaderna med restauranger och butiker.
-
Nackdelen var badkaret med en hög kant, och det hala golvet. Jag förbjöd min 90-åriga kusin att duscha där. Men hon hade möjligheten att duscha i källarplanet vid inomhuspoolen. Kanske en ramp upp till hotellet också skulle vara en fördel. Annars var det inte så många trappsteg och det fanns ledstång.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Bra service och läge
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


9 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Att det är nära till allt.
-
Städning. Vi tappar mkt hår och det syns att dammsugning inte görs ofta.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Att det låg nära vattnet!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


3 av 10

+
-
Hotellet levde tyvärr inte upp till våra förväntningar. När vi kom till hotellet luktade toaletten väldigt illa. Vi sa till i receptionen och de fixade lukten. Lukten kom dock tillbaka dagen efter och vi påtalade det igen för hotellpersonalen och de sa att de skulle kontakta rörmokare men ingenting hände. Det låg även gammal frukt i kylskåpet (som vi slängde) när vi kom vilket gjorde att hela kylen luktade väldigt illa. Det gick därför inte att ställa in något i kylen innan lukten försvann två dagar senare. Det fanns små flaskor med tvål och schampo i badrummet. Det var dock inget som fylldes på när man använt något. Istället var vi tvungna att be om tex mer tvål. Enligt information på er hemsida stod det att hotellet låg i närheten av en huvudled. I praktiken betydde det att vägen var så vältrafikerad att det aldrig gick att sitta på balkongen eller ens ha dörren öppen till hotellrummet. Det får gärna framgå tydligare i beskrivningen att vägen är väldigt störande. Det fanns aircondition på hotellrummet vilket var bra. Den lät dock så högt att den inte gick att sova med på. Pga trafiken utanför gick det inte heller att ha dörren öppen så det blev väldigt varmt i hotellrummet på natten. Sängarna var därtill väldigt hårda och det fanns ingen möjlighet att göra det mörkt i rummet (inga persienner, ingen mörkläggningsgardin etc) så tyvärr sov vi inte så bra. Frukosten var helt okej om man kom när den öppnade. Kom man senare kunde det ofta saknas saker, t.ex färsk frukt. Frukosten skulle vara öppen till 10.00 men ofta plockade personalen bort frukosten tidigare. Slutligen hade jag med en hatt på resan som låg ovanpå min resväska på hotellrummet under hela veckan. Jag använde den aldrig eftersom det inte var så soligt väder och vi inte var så mycket på stranden. När vi skulle åka hem var dock hatten borta. Hotellet var klassificerat med 4 stjärnor men lever verkligen inte upp till det. Har själv jobbat på hotell under många år och rest mycket och detta var nog

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Tyst och lugnt. Nära till stranden. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
17
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-05-24

av 52an Stockholm, Sverige

Rekommenderas!

Trevligt, litet, serviceminded och gullig personal. Nära till allt från hotellet. Mycket att välja på till frukost; gott bröd, omeletter, ägg, korvar, frukt, kaffebröd. Kunde möjligen önskat varm mjölk till kaffet och bättre tesorter.

 
2016-07-31

av R6617GGsaral Stockholm, Sverige

Mysigt och lugnt hotell med fantastisk personal

Vi har spenderat fem nätter på hotel Villa Marija och har inte varit missnöjda med någonting. Rummet var luftkonditionerat, välstädat och hade bra wi-fi. Frukosten var god, om än inget speciell. Det som gör hotel Villa Marija till ett fantastiskt ställe är dock den otroligt hjälpsamma och trevliga personalen. De hjälpte oss gladeligen med alltifrån bokningar till restauranger och taxi, ständigt med ett leende på läpparna (som känns genuint). Ett plus att en av receptionisterna även kunde lite svenska. :)

 
2015-06-27

av Leif L Skoghall, Sverige

Villa Marija Tucepie

Ett mycket trevligt hotell i centrum av Tucepi. Personalen är mycket trevlig och hjälpsamma. Städning med utbyte av handdukar varje dag. Rent och välskött. Bra sängar och gratis Wifi och safebox. Nära till restauranger och stränder med skuggande tallar. Litet mysigt hotell som verkligen kan rekommenderas

 
2015-06-24

av aifver Hunnebostrand, Sverige

Underbart hotell

Har bott på detta hotell tre gånger, vi blev förälskade redan första gången. Har varit där andra veckan i juni alla gångerna och servicen är utmärkt och personalen är alltid trevlig och hjälpsam. Frukostbuffen är lagom och smakar alltid bra.

 
2020-08-18

av sanns2015 London, Storbritannien

Very nice place

We spent some says there it was amazing nice room very clean with sea view the stuff were very nice all of them with big smile very helpful what ever you need they will help you and my kids enjoyed too... breakfast was nice to many choices well go back for sure