Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Hotellet känns super mysigt och har en fin hemmakänsla, perfekt för den som inte vill bo på de stora hotellkomplexen. Dessutom ligger det perfekt till i gamla staden av Makarska.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Familjär stämning och man lyssnade in gästerna
-
Att rummet låg ut mot kyrkan som ringde väldigt ofta, går inte att göra något åt. Vi hade läst att det var nära kyrkan så vi var beredda på klockringning.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Läget var perfekt. Ligger i centrum, nära strand, hamn, resturanger ich butiker . Rummets planlösning var bra, samt praktiska inredning med säng, bäddsoffa, bord, stolar, kokvrå inklusive användbar köksutrustning. Toppenservice att vi kunde få babysäng och barnmatstol under vår vistelse som gjorde det bekvämt för oss och vår lilla som vi hade med oss. Välfungerande AC. Mycket trevlig balkong med fin utsikt och bra enkla utemöbler. Sist men inte minst, fantastisk service av både lady Marina och cleaning lady Selma!
-
Det hade varit praktiskt om det hade funnits en "do not disturb"/"yes please we want cleaning" - skylt att hänga på dörren.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Fantastisk innergård som var supertrevlig, hotellet låg jättebra med nära till allt. Det var ett lugnt och tyst område det ända som man kunde bli "störd" av var kyrkklockorna men det var något som man snabbt kopplade bort.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Väldigt trevligt litet lägenhetshotell mitt i gamla stan i Markanska med fin innergård. Vi bodde högst upp i huset med en vacker utsikt mot bergen. Väldigt välstädat och trevlig personal. Har sällan bott i en lägenhet som varit mer välutrustad. Vi fick t.o.m låna strandmadrasser och badringar 😎. Vi bodde nära St Marko och klockorna ringde ibland, det var dock inget som bekymrade oss med stängda fönster och fönsterluckor på natten. Strax bortom kyrkan ligger dessutom en trevlig bar där det finns lokala viner för en billig penning. . Nära till strand och natur. Kommer gärna igen.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Läget, städning och bemötande av ägaren och städpersonal! Har bott där tre gånger och kan varmt rekommendera boendet.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-13


8 av 10

+
Location
-

Bekräftad gäst: 2023-07-30


10 av 10

+
Fin miljö, härlig innergård, bra bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-07-30


10 av 10

+
Perfekt för den som vill komma undan de vanliga charterhotellen och horderna av turister. Hotellet var anonymt lokaliserat centralt i den gamla stadsdelen, med närhet till både restauranger, bad och fina promenadstråk. Gatan var lugn och att komma in på innergården kändes lite som att kliva in i en oas. Rummet var fräscht och välplanerat. Bra AC och väl ljudisolerat. Väldigt mysig balkong. Stördes inte alls av varken gatuliv eller kyrkans ringningar.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Something went wrong when loading reviews.