Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Dusch!
-
Allting var mycket bra. Nästan för bra. Osäker bara om de behöver byta haddykar så ofta med tänke på miljö.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Superfräscht, trevlig o hjälpsam personal. Lugnt o trivsamt.
-
Var över förväntan!

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Fin lägenhet, trevlig personal
-
Att de kom o sa att vi måste ut och klockan var inte 10, när vi skulle åka hem gjorde de ett dusch schema där vi fyra skulle få 1 timme, tur att bara 2 duschade för även då kom de och sa att vi måste ut trots de bara gått ca 30 minuter, otroligt stressande när man var på väg hem.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


7 av 10

+
Fräscha moderna rum, lugnt
-
Framgick inte när jag bokade att det var markterass, förän jag betalat, kontaktade Appolo och meddelade att vi önskade balkong, och som framgick till hotellet. Men det kunde inte erbjudas. Ett par som åkte samtidigt fick balkong fast deras bokning var ospesat, ett annat par som köpt resa sista minuten, fick en trerummare, och vi betalade lika mycket alla tre paren. Kändes inte ok.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Helt nyrenoverad lägenhet. Uteplats i markplan. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Snyggt, prydligt och väl planerat...
-
Det stod inte skrivet ett enda ord om att hotellet låg på kullar och att det var många branta backar innan man kom fram till havet. Skriv gärna om att det är en kuperad terräng i annonsen på eran hemsida...

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Mycket trevliga .städat rummet varje dag .
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


9 av 10

+
Väldigt trevlig personal. De kom in och städade och även diskade(jättegulligt och ej väntat) nästan varje dag vi var där.
-
Lite oklart vad hotellet hette. Utanpå hotellet och hos Apollo heter det Fani. På rumsnycklar, för andra typer av bokningar och google maps heter de Grey House. Ingen förväntning så men fanns ju ett annat ställe som hette apartment Fani som ligger mer norr på makarska rivieran enligt Google maps. Kan bli lite förvirring tänker jag.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


3 av 10

+
ingenting.
-
Lägenheten ligger i en backe' inte nära stranden. Passar inte småbarnsfamiljer. Det känsdes osäker att bo där' obemanad reception. Vem som helst skulle ta sig in i byggnaden. Dålig underhålning av bland annant vatten kranarna i badrummet' vilka inte fungerat. Vi brände oss i händerna' det kom enbart hett vatten och det tog flera dagar att fixa det. till slut var dem tvunga att byta hela vatten kranen.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

21 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
7
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-08-12

av Rebecca K

Perfekt i sin enkelhet

Perfekt enklare hotell med privat balkong och havsutsikt. Verkligen enkelt men trevlig personal och bra städat. Ganska långt att gå till stranden med tanke på backarna så detta passar bra om man hyr moppe som man får ställa gratis på hotellets parkeringsplats. Ett plus är också att AC ingår på hotellet

 
2021-06-28

av Barbamorsa

Trevligt lägenhetshotell

Bokade hotellet med apollo sommaren 2021. Bodde i en enrumslägenhet med kök och badrum på markplan. Köket hade fräscha köksredskap, spisen hade ugn. Helt ok säng och kuddar. Tvättställning för att hänga ut blöta kläder. Skön AC och över lag svalt rum trots 38 gradig värme utomhus. Hotellet ligger i ett lugnt och stillsamt område nära till mindre mataffär. Personalen är trevlig och tillmötesgående, ägarinnan pratar mycket bra engelska. I området finns ett tenniscenter. Havet finns några hundra meter bort så det är en bit att gå, uppförsbacke på hemvägen. Upplevde dock att stranden var finare i Tucepi än i Makarska.

 
2019-07-26

av Departure708243 Falun, Sverige

Lägenhetshotell utanför centrum

Det är en sjujäklarns backe från stranden/resturant-stråket upp till hotellet, så om du har svårt att gå så välj något närmare centrum. Men detta är ett riktigt bra lägenhetshotell i övrigt. Det ligger i ett lungt område, köket är utrustat med grundläggande utrustning. Kyl med frysfack. Mycket fint och fräscht badrum! Trevlig personal och nära till matbutiker och café. Vi har balkong på gaveln av huset och därför ingen havsutsikt, men det kvittar. Solen går ner över hustaken vid 19-tiden och då kan man sitta och njuta i en sval afton och titta på de magnifika bergen som omger Makarska.

 
2019-07-21

av peshangsul Uppsala, Sverige

En fantastisk vecka på Fani

Jag har precis kommit hem från en mycket bra vecka på Makarska rivieran där vi bodde på Fani. Ett hotell med mycket trevlig personal, särskilt tack till kvinnorna på hotellet för det fina bemötandet och servicen. Ett hotell där de fina rummen städas ordentligt varje dag och handdukar byts ut varje dag. Måste även tillägga att hotellet är mycket fräscht.

 
2018-07-23

av Fredrik S Huddinge, Sverige

Toppen bra lägenheter

Lägenheter som ligger en bit utanför huvudstråken. Det finns inte heller pool men i övrigt är allt toppen. Fri parkering, luftkonditionering och en trevlig receptionist samt fräscha lägenheter gör att men inte blir besviken.