Kundomdömen om Fani

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

19 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
7
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-26

Inlägg av Departure708243 Falun, Sverige

Lägenhetshotell utanför centrum

Det är en sjujäklarns backe från stranden/resturant-stråket upp till hotellet, så om du har svårt att gå så välj något närmare centrum. Men detta är ett riktigt bra lägenhetshotell i övrigt. Det ligger i ett lungt område, köket är utrustat med grundläggande utrustning. Kyl med frysfack. Mycket fint och fräscht badrum! Trevlig personal och nära till matbutiker och café. Vi har balkong på gaveln av huset och därför ingen havsutsikt, men det kvittar. Solen går ner över hustaken vid 19-tiden och då kan man sitta och njuta i en sval afton och titta på de magnifika bergen som omger Makarska.

 
2019-07-21

Inlägg av peshangsul Uppsala, Sverige

En fantastisk vecka på Fani

Jag har precis kommit hem från en mycket bra vecka på Makarska rivieran där vi bodde på Fani. Ett hotell med mycket trevlig personal, särskilt tack till kvinnorna på hotellet för det fina bemötandet och servicen. Ett hotell där de fina rummen städas ordentligt varje dag och handdukar byts ut varje dag. Måste även tillägga att hotellet är mycket fräscht.

 
2018-07-23

Inlägg av Fredrik S Huddinge, Sverige

Toppen bra lägenheter

Lägenheter som ligger en bit utanför huvudstråken. Det finns inte heller pool men i övrigt är allt toppen. Fri parkering, luftkonditionering och en trevlig receptionist samt fräscha lägenheter gör att men inte blir besviken.

 
2018-06-21

Inlägg av asaj611 Luleå, Sverige

Fantastiskt fint boende!

Vi bodde högst upp i en stor och fin 3-rumslägenhet med underbar utsikt över havet. Välstädat och en mycket trevlig receptionost. Ett extra plus för att det finns diskmaskin, då vi lagade frukost själva. Vi återkommer gärna!

 
2017-07-16

Inlägg av 301larsh

Helt ok boende

Vi har bott i en trerummare på andra våningen. Utsikten över havet från balkongen är magisk. Lägenheten enkel men ok. Fräscht badrum. Köket är väl spartanskt utrustat för att känna inspiration att laga annat än frukost, men å andra sidan kryllar det av förhållandevis billiga restauranger i Makarska. 5-10 min promenad till stranden. Värdinnan är mkt trevlig och hjälpsam.