Kundomdömen om Boutique Hotel Ani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Snygg och tuff inredning, trevlig personal, rent och fräscht i hela hotellet, personligt bemötande. Toppenbra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Rum, personal, mottagande, frukost -allt jättebra
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Bra personal behövde man hjälp fick man det direkt annars höll dom sig i bakgrunden. Lyxigt lungt tyst man hörde knappt när dörrar öppnades eller stängdes.
-
Att man kanske inte byter handdukar som hänger utan bara dom man lagt på golvet.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

+
Att det är ett litet och personligt hotell med hög klass och service
-
Skulle ha uppskattat om det hade gått att beställa någon form av lunch på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

+
Rent och fräscht. Servicen.
-
Större utbud till frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
7
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av 86otto Sverige

Bra hotell

Fint och modernt hotell med bra placering två gator från strandpromenaden. Maten (frukosten) håller bra nivå. Att hotellet ej har middag och lunch spelar mindre roll då de finns mängder med restauranger på kort gångavstånd (bl.a grannhuset) Mycket trevlig och hjälpsam personal, full pott.

 
2019-10-04

Inlägg av oliviacarina Örnsköldsvik, Sverige

Toppenfräscht hotell

Rekommenderar verkligen detta hotell! Bästa vi bitt på. Litet, modernt hotell med superbra frukost (jättegott glutenfritt bröd & fräscht med "varm" mat på beställning) och så trevlig och hjälpsam personal. Vi bodde i ett superior rum som var stort och hade utsikt både mot havet och de magnifika bergen.

 
2019-06-24

Inlägg av tovster96 Linköping, Sverige

Rekommenderas!

Hotellrummen var fräscha och nyrenoverade, väldigt high-tech med touch-skärmar till AC och lampor. Badrummet var stort och det fanns produkter från Rituals att använda. Frukostbuffén hade ett stort utbud och jag såg att det fanns alternativ för specialkost, vilket är ett stort plus. Hotellets drinkar var väldigt goda, jag rekommenderar deras Mojito😍. Det enda minuset var att vi var utlovade badkar och soffhörna (double room superior) utifrån sidan vi bokade på, tror det var booking.com. När vi pratade med personalen om detta sa de att detta var ett vanligt problem och att det gällde endast superiorrummen med havsutsikt. Vi blev erbjudna ett nytt rum som hade soffhörna iallafall. Jag skulle också önska att man kunde reglera AC mer (det fanns fyra ”styrkor”) eftersom jag gillar att sova när det är lite svalare.

 
2019-06-12

Inlägg av g_rano600

Fantastiskt

Fantastiskt fint hotell. Fantastiskt hjälpsam personal. Bra läge i staden. Nära stranden. Enda bristen är att de inte har middagsrestaurang, för jag är övertygad om att den också hade varit fantastisk.

 
2018-09-25

Inlägg av cnorrby Visby, Sverige

Fantastiskt hotell, toppen personal!

Jättefint hotell, med läge nära strandpromenaden. Väldigt avslappnad och fin miljö. Balkong mot havet med härlig utsikt och em/kvällssol. Personalen är otroligt serviceinriktade och trevliga, hjälpte oss bland annat att hyra cyklar, som lämnades och hämtades vid hotellet. Frukosten är suverän, variation varje dag. Vi rekommenderar verkligen detta hotell!