Kundomdömen om Boutique Hotel Ani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnt och artig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-07-23


10 av 10

+
Trevlig och proffsig personal som tog hand om oss på bästa sätt!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Väldigt fräscha rum och hotellmiljö
-
Ganska mycket ljud från gatan trots stängd dörr

Bekräftad gäst: 2023-06-17


10 av 10

+
Personalen 😍 bemötande och allt
-
Att kunna beställa mat när man är hungrig

Bekräftad gäst: 2023-05-28


9 av 10

+
Serviceinriktad personal med mycket vänligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Litet och personligt. Trevlig personal som var mycket måna om gästerna. Fräsch frukost med lagom stort utbud.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

98 omdömen
Utmärkt
 
90
Väldigt bra
 
8
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-07

av Carina S

Kanonbra hotell men köper aldrig en resa från VING igen!!

Familjärt och väldigt trevligt hotell med bra läge till stranden och gamla stan. De som jobbar är serviceminded och trevliga. Bra frukost och fräscha hotellrum, vi fick ett rum på 3e våningen med havsutsikt. Lugnt hotell. Skulle mycket väl kunna bo här igen!! Okej restaurang precis nedanför hotellet, Don Antonio, annars tråkig mat som inte smakar något och samma tråkiga mat överallt. På vissa restauranger smakar vinet finkel. Mycket folk på stranden och även om man betalt dyrt (23 EUR) för två solstolar och ett parasoll längst ner mot havet så lägger sig folk på handdukar precis inpå, inte trevligt. Folk har ingen respekt när de tar sig till/från havet och går under parasollet och stänker ner en med vatten. En lokal öl från butik kostar ca 50 kr, dyrt tycker jag. En flaska vin som i Sverige eller dyrare. Trodde det skulle vara billigare generellt. Vi tog en charter med Ving, vårt bagage kom bort och det var minst sagt struligt att få någon hjälp från Ving. Vi fick själva ringa, sms, och vänta på väskor i flera timmar på en busstation i 38 grader, inte kul. Totalt fick vi vänta på väskan i 6 dagar fast väskan kom till flygplatsen dagen efter vår ankomst! Kommer ALDRIG KÖPA RESA FRÅN VING igen!!!!!!!! Den service på plats som de skryter om finns inte....

 
2023-08-31

av Anna K

Mycket bra hotell!

Jag ger det här hotellet mina varmaste rekommendationer! Ett av de bästa hotell jag har bott på. Fina rum och fantastisk personal. De gav tips på bra restauranger och alltid med ett glatt leende. Frukosten var utmärkt. Poolområdet är inte så stort, men desto trevligare!

 
2023-08-28

av Styltis

Fantastiskt hotell

Mycket bra o personligt hotell. Litet o fräscht med strålande bra service. Man kände sig välkommen hela tiden. Rummet var mycket fint, sköna sängar och bra A/C. Frukosten utmärkt med personlig service i lugn miljö. Kommer gärna tillbaka!

 
2019-10-09

av 86otto Sverige

Bra hotell

Fint och modernt hotell med bra placering två gator från strandpromenaden. Maten (frukosten) håller bra nivå. Att hotellet ej har middag och lunch spelar mindre roll då de finns mängder med restauranger på kort gångavstånd (bl.a grannhuset) Mycket trevlig och hjälpsam personal, full pott.

 
2019-10-04

av oliviacarina Örnsköldsvik, Sverige

Toppenfräscht hotell

Rekommenderar verkligen detta hotell! Bästa vi bitt på. Litet, modernt hotell med superbra frukost (jättegott glutenfritt bröd & fräscht med "varm" mat på beställning) och så trevlig och hjälpsam personal. Vi bodde i ett superior rum som var stort och hade utsikt både mot havet och de magnifika bergen.