Kundomdömen om Grand Hotel Slavia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Jätte rent hotel, god mat, Jättetrevligt personal.. Mysigt ställe nära stranden.
-
Kanske anpassa utcheckning från hotellet för gester som kommer med nån resebyrån att gester har möjlighet att stanna längre om man åker från hotellet sent på kvällen

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Miljö, läge, skick o omgivningar.
-
Det finns egentligen bara en grej som jag åtgärdat om jag vore ägare till hotellet. Byt ut samtliga heltäckningsmattor i hotellrummen. Dessa har blivit fläckiga under åren o sätter ned helhetsintrycket för rummen. Trägolv el klinker vore mycket bättre.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Närheten till strand och restauranger, god frukost.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

205 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
49
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-08-27

av 470StefanL Borgholm, Sverige

Skulle äta

Har varit på den här restaurangen flera gånger och flera år i rad. Alltid lika gott och väldigt trevlig och kunnig personal. Priserna överkomliga, samtidigt får man vad man betalar för. Här får man det med råge. Rekommenderas verkligen.

 
2019-05-31

av 708faizf Tumba, Sverige

Tjänster på hotellet

Hotellet är bra men inget lyxhotell. Frukosten borde vara bättre. Hotellet är tyvärr inte anpassat till handikappade dock det har bra läge vid stranden. Parkeringsplatsen kan ordnas av receptionen men man får räkna med att betala ca 80:- per dag (dyrt tycker jag). Personalen är trevlig i stort sett. Internet (wifi) är mycket besvärligt då det avbryts 100 gånger varje dag. Det Måste absolut fixas.

 
2019-01-04

av Paulina L

Helt underbart ett ställe att återvända till

Lyxig inredning, påkostat hotell, fantastisk service av både reception, bar, service och spa - ett extra stort tack till Dolores, dig kommer vi att komma ihåg jämt <3 En plats för vuxna att verkligen få vila ut på. Nästintill barnfritt. Mat och vin i världsklass. Sköna sängar, stora, väl ljudisolerade rum. Nästa gång blir det sviten. Att hotellet ligger precis framför ett gigantiskt berg och har turkost vatten precis nedanför gör det ännu bättre. Stenstränder. Ingen partygata - skönt - men fanns ändå mycket restauranger, barer, glasställen, båtturer och småshopping runt hörnet. Det går att promenera långt - fin stenlagd strandpromenad som sträcker sig flera mil (och man kommer fram till fler barer och restauranger). Hit ska vi igen. Stort tack till all personal på detta majestätiska hotell <3

 
2018-10-15

av sandbergthorsson Varberg, Sverige

Toppenfrukost

Bodde på ett hotell utan frukost och besökte därför detta hotell för att pröva deras frukost. Går bra att betala i receptionen. Kanske något dyr... Men mycket bra. Vi älskar långa frukostar med ett brett utbud. Både varma och kalla "rätter".Det har detta hotell. Dessutom många olika BRA och färska brödsorter vilket annars brukar vara svårt att få. Dessutom fanns croissanter och det är ju pricken över i:et för en toppenfrukost. Vi återvände flera gånger hit under vår vecka. Och, vi kommer tillbaka i maj 2019:-) Glöm inte att besöka hotellets toalett en trappa ner!! En upplevelse!

 
2018-08-26

av Susanne B

God mat i härlig miljö!

Restaurangen är väl värd ett besök! God mat och bra service, lite dyrare än övriga restauranger på orten men miljön är lite "lyxig" och mycket lugnare än nere på restaurangerna på gatan. Prova gärna efterrätterna!