Grand Hotel Slavia

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Grand Hotel Slavia är ett modernt och fint hotell med perfekt läge i Baska Voda. Här bor du centralt i fräscha rum och har frukostbuffé inkluderad i priset.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Standardrum för 2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-3 personer. Deluxerum för 2 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Jätte rent hotel, god mat, Jättetrevligt personal.. Mysigt ställe nära stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 205 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 20 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Grand hotel Slavia i Baska Voda! Hotellet som ligger i en kulturminnesmärkt byggnad totalrenoverades 2016. Här bor du direkt vid den populära strandpromenaden som går genom staden och har stranden bara några meter bort.

I hotellets spa finns en inomhuspool och jacuzzis som kan användas utan extra kostnad. Spabehandlingar och bastu mot avgift. Är du ute efter en aktiv semester har hotellet ett gym som kan nyttjas utan kostnad och omgivningarna kring hotellet är perfekta för vandring och cykling.

Hotellets restaurang, Del Posto, är en av de bästa i Baska Voda. Här serveras frukostbuffén och på kvällen erbjuds à la carte. Vårdad klädsel krävs.

Gratis wifi. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Hiss finns, men för att komma till rummen behöver man ändå gå några trappsteg. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.