Japow

En återkommande klassiker och vår puderresa nummer ett! Om du är på jakt efter en oförglömlig skidupplevelse, så är detta resan för dig!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

 

Fatmap

3D karta över Niseko med rutter och tips på offpiståk. Bra verktyg för oss freeriders!

Väderprognoser

Vill du veta senaste vädret i Niseko? Historik och prognos 6 dagar framåt.

Pistkartor

Karta över skidområdet (vi åker inte i så mycket pister på denna resa)


Om hotellet

Hokkaido är känt för sina otroliga mängder snö, fantastiska offpistmöjligheter, unika kultur och våra guider är experter på området. Vi tar hand om allt det praktiska så att du kan koppla av och njuta av din skidresa till fullo. Du kommer att ha tillgång till allt du behöver, inklusive transport, boende, liftkort och guidade turer, så att du kan fokusera på grym skidåkning på berget!

Om resan
Resan är 9 dagar lång och på den tiden hinner man med 6 hela puderdagar! Vi bor på den trevliga lodgen Freedom Inn som ligger i Hanazono (en del av Niseko skidsystemet). Härifrån kommer vi pumpa puder i hela Niseko området men också köra dagsutflykter till de närliggande områdena; Rusutsu, Kiroro, Moiwa m.fl. (om snön är bra där).

Om skidåkningen
Niseko är ett riktigt snöhål i norra Japan, i genomsnitt snöar det 10-12 meter per säsong med rekordsäsonger på 16 meter. Bergen är inte så höga och skogen är precis lagom gles för att kunna få till en lekfull och rolig skidåkning med låg lavinrisk. Solen ser man av naturliga skäl inte så ofta, men vad gör det, snö och sköna linjer finns det massor av. I Japan åker man mycket i skogen så det är viktigt att kunna hantera snabba svängar i skogsåkning. Våra grymma gudier kommer visa er de bästa åken runt Niseko!

Utrustning
Medtag egen utrustning. Obligatorisk utrustning att ta med:

  • Spade
  • Sond
  • Transceiver
  • Hjälm

Svårighetsgrad
För att få så mycket ut av denna resa som möjligt skall du kunna köra obehindrat utanför pisten och behärska lössnöåkning då det ofta är mycket snö i Japan. Det är mycket skogskidåkning på denna resa. Ålder spelar noll roll, bara du är ung i sinnet och älskar skidåkning eller brädåkning. För allas trevnad avråder vi alltså nybörjare till att åka på våra resor till Japan.

Ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Transfer till och från flygplatsen*)
  • Transport under resan
  • Boende inkl. frukost
  • Liftkort 6 hela skiddagar
  • Lokala guide-experter

Bra att veta

Transfer
Vi rekommenderar att du bokar ett flyg med ankomsttid mellan kl. 12.00-14.00, och avgångstid kl. 09.00-11.00. Detta för att transfern ska fungera smidigt. Ankommer du efter den rekommenderade tiden, samt avreser innan den rekommenderade tiden, måste du ordna och betala för transfer på egen hand.

Skidbagage
Om du tar med dig egen skidutrustning rekommenderar vi att du registrerar det snarast möjligt på flygbolagets hemsida. Vi kan inte garantera bokning av skidor och det sker på egen hand på flygbolagets hemsida. Mer information hittar du här.

Alla hotell, Hokkaido

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, ett spännande äventyr på den nordligaste delen av Japan där kultur, mat och skidåkning är står i fokus. 8 fullspäckade skiddagar på 4 olika skidorter i liten grupp om 7 deltagare.