Sunclass Airlines

https://se.sunclassairlines.dk/

Sunclass Airlines, f.d. Thomas Cook Airlines Scandinavia, MyTravel Airways och före det Premiair, har sitt huvudkontor i Dragør, nära Köpenhamns flygplats i Danmark. Flygbolaget har ca tusen medarbetare som är fördelade på piloter, flygvärdinnor, teknisk och administrativ personal. Bolaget opererar från sex permanenta baser i Skandinavien: Köpenhamn och Billund i Danmark, Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Malmö Airport i Sverige, Oslo Gardermoen i Norge samt Helsingfors i Finland.

Bagage

  • För att få checka in en resväska på flygplatsen måste du köpa till bagage. Välj själv vad som passar dig och betala bara för så många väskor du vill checka in. Handbagage ingår alltid. 
    Lägg till bagage
  • Bagage kan även köpas till på flygplatsen, men då mot en högre kostnad. Observera att priset för incheckat bagage kan skilja sig om du bokat en paketresa eller endast flyg.
  • Totala maxvikten är 15 kg incheckat bagage. Handbagaget får max väga 5 kg med maxmått: 55 x 40 x 20 cm.

Specialbagage

Logga in på din bokning på Sunclass hemsida och boka specialbagage

Mat ombord

Går att beställa i samband med bokningen eller under Min bokning. För information om specialmat som inte finns som tillval, kontakta Apollo.

Förboka sittplats

Logga in på din bokning på Sunclass hemsida och boka din sittplats. Bokning av sittplats görs tidigast 24 timmar efter bokningstillfället.

Observera att man ej är garanterad sittplats vid varandra om man inte förbokat detta innan avresa.

Speciella behov

Kontakta Apollo så att vi kan hjälpa till att boka in rätt assistans för just Era behov


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval