Kundomdömen om Bali Garden Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal och välordnat omkring
-

Bekräftad gäst: 2020-03-24


8 av 10

+
Perfekt läge, rent och trevlig personal. Härlig pool med bra service. God mat i restaurangen.
-
Att man får rummet direkt när man kommer. Mer variation på frukosten bröd, pålägg. Antingen ta bort gymmet eller laga maskinerna både löpband och roddmaskinen var trasiga dom visste om det men fixade inte maskinerna, Mycket besvikna! Dåligt att inte Wifi är fritt på hela hotellet. Tyvärr skitig strand.

Bekräftad gäst: 2020-03-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-14


10 av 10

+
Läget. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1946 omdömen
Utmärkt
 
730
Väldigt bra
 
764
Bra
 
270
Mindre bra
 
120
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2019-12-15

Inlägg av mickerehn Svedala, Sverige

Ett riktigt bra hotell i trevlig miljö, närhet till stranden och vänlig personal

Detta var mitt tredje besök på Bali och denna gång med hela familjen om 3 personer. Vi bokade ett paket via Ving med flyg och boende till relativt bra pris. Hotellets läge är bra, inte mitt i smeten men heller inte för långt bort från shopping och restauranger. Framförallt ligger det precis vid stranden så att korsa strandpromenaden och lägga sig i sanden blir ingen större ansträngning. Väl framme på hotellet går incheckning smidigt till och vi får vårt rum som då ligger på första våningen med en egen liten terrass i anslutning. Rummet är stort och rymligt och sängarna helt okej. Badrummet fungerar, lite uppfräschning kan vara på sin plats men som sagt, det är helt okej. Hela hotellområdet är otroligt mysigt med mycket växtlighet och små gångar som visar upp lite av öns fauna. Totalt finns här 3 pooler på området och den större är givetvis lite stökigare. Infinity-poolen nere vid stranden är mysig att slappa i och titta på människor som går förbi utanför. Den mindre poolen är lugn och ligger i anslutning till spa-huset som jag för övrigt kan rekommendera starkt. Frukosten är stor och lite varierad, typ varannan dag byter de ut varmrätterna. Personal står gladeligen och fixar till omeletter och annat gott till dig medan du väntar. Att sitta ute är hur skönt som helst och då och då får du se en mindre varan/ödla ta sig en simtur nedanför uteplatsen. Poolområdet är okej i storlek, inte för stort och inte för litet. Trevligt med poolbar också som erbjuder smårätter och dricka när suget faller på. Hugg en typisk balé och njut av en bra bok eller bara slappa i skuggan när solen är för stark. I anslutning till hotellet finns det mängder med restauranger som erbjuder blandade kök från olika delar av världen, vi testade i stort sett varje och var nöjda med besöken. Personalen på hotellet är oerhört hjälpsamma och serviceinriktade, precis som de flesta balineser så stort plus för detta. Under vår vistelse höll man på med vissa renoveringsarbeten vilka väckte oss lite väl tidigt på semestern. Efter ett samtal flyttades vi till andra våningen på andra sidan av hotellet och kunde fortsätta njuta av vistelsen. Mycket smidigt skött och löst på bästa sätt så en stor eloge för detta till hotellet och ledningen där. Bali Garden Resort är en plats jag gärna återvänder till och har du tur kan du få se lite bröllop och andra festligheter då de erbjuder detta på hotellområdet - trevligt.

 
2019-04-11

Inlägg av Lotta Å Årjäng, Sverige

Bra hotell

Vi var mycket nöjda med hur vi blev bemötta av alla i personalen, vänliga, alltid hjälpsamma och med ett leende på läpparna. Nöjda med hur rummet städades, + för att vi varje dag fick vattenflaskor på rummet. Frukosten var bra, lite tråkigt med bara rostbröd,men ingen behöver gå hungrig från buffén, och vi rekommenderar att äta tidig frukost då det oftast finns sittplats på den lilla altanen. Restaurang Boardwalk är en härlig oas, nära infinity poolen, och havet, och med god och prisvärd mat. Hotellets övriga restauranger har ett varierat och prisvärt utbud. Vi köpte även en utflykt från hotellets utflyktsdisk, bra information om vad som ingick i priset. Gratis wi-fi finns i lobbyn, och på restaurangerna, och det räckte bra för oss.

 
2019-02-26

Inlägg av CatherineSweden Sweden

Trevlig vistelse

Vi var ett par på 50+ som bodde på hotellet i februari -19. Rummet var bra med bra förvaring av kläder. Städning av rummet var alltid till full belåtenhet. Vi köpte till Wi-fi på rummet och det fungerade alltid klockrent. Vårt rum var ett hörnrum och det var också balkongen. På hotellet så kunde man välja att äta frukosten längst med och då var det buffé eller så kunde man äta en trappa upp i loungen och då var det bordsservering. Vi valde oftast att äta i loungen mest beroende på att det var så lugnt och tyst där. Jätte trevlig personal på båda ställena. Det fanns många restauranger på hotellet och vi åt på samtliga restauranger. Vi blev aldrig besvikna på maten och varje dag besökte vi KaBar för en drink. Trevligt att sitta där och titta på folklivet. Tusen tack till all duktig personal på hotellet och restaurangerna speciellt vår städare som gjorde så rent och trevligt på rummet och de många skojiga handduksdjuren 😀.

 
2018-11-09

Inlägg av Utlangan Simrishamn, Sverige

Bra läge för barnfamiljer.

Bra hotell med bra läge vid Kuta Beach. Perfekt för barnfamiljer. Stor fin pool och bara ett par hundra meter från Waterbom, Asiens största vattenland. Mycket hjälpsam personal och en fantastisk trädgård. Rummen är rena och ganska stora.

 
2014-03-27

Inlägg av Enemalm Stockholm

Härliga pooler, men totalupplevelsen var "små-snålt"

Vi hade bokat ett familjerum eftersom vi har tre barn . När vi kom in i rummet var det rymligt med en stor dubbelsäng och en våningssäng. Det var rent och hade ett trevligt badrum . Men - det var så mörkt på bottenvåningen och vår så kallade terrass låg precis inför en byggarbetsplats. Det var verkligen deprimerande . Jag frågade om det fanns ett annan familjrum tillgängligt. Det det gjorde det, men det visade sig vara lika mörkt . Sen fick jag se två connecting rooms. De var på tredje våningen och lite bättre , men det var så mycket dyrare så jag återvände till vår första rummet . (Tack till personalen som visade ett sådant tålamod med oss!) I slutändan spenderade vi inte så mycket tid i rummet i alla fall, och det var bra att hitta ett rum där vår familj skulle kunna hålla ihop alla fem. Frukosten var OK med många val, men den kändes väldigt tråkig. Jag saknade gott bröd Idet fanns bara rostbröd) och och bacon och äggröra smakade inte bra alls. . Vi åt lunch och middag ett par gånger i hotellets restaurang vid havet. Utsikten var underbar och maten var inte särskilt dyr och smakade bra . Eftersom vi var här tillsammans med våra föräldrar blev vi är totalt åtta personer. Ändå kom maten efter bara 20 minuter. Imponerande! Dessutom klagade vi på den höga musiken ( våra föräldrar är 70 + ) och då stängde de av den helt för vår skull. Det bästa med hotellet är poolerna . Det finns tre : en spa pool där barn inte är tillåtna , en stor pool med en bar och slutligen en liten infinity pool vid havet , perfekt om du träningssimma. Våra barn älskade den stora poolen! Så vad finns att klaga att klaga ? Vissa saker kändes lite snålt. Till exempel : - Det var bara gratis wifi i restaurangen vid havet. I rummet eller i lobbyn eller vid poolen var du tvungen att betala för det ( du fick allt som allt 30 minuter gratis ) . - Det fanns bara en handduk i badrummet . Jag är van vid att en stor och en liten . - Allt du fick var schampo , tvål och sanitära väska . Inget balsam , tandborste eller något . - För att få en handduk för poolen var du tvungen att betala en deposition . Och för att få handduken du tvungen att gå till lobbyn ! Varför fanns de inte vid poolen ? Men det värsta , som jag inte kan skylla på hotellet , var stranden (Kuta beach). Den var så smutsig! Den dag vi anlände var det omöjligt att gå på stranden utan att röra plastpåsar etcetera . Följande morgon hade stranden städats rejält, men havet var fortfarande så smutsigt och fullt av skräp som vi knappast simmade där alls. (Jag skrev först denna text på engelska men Tripadvisor envisades med att jag använde svordomar i texten. Lyckades aldrig förstå vilket ord de menade...)