Bali Garden Beach Resort

  • Precis vid sandstranden Kuta Beach
  • Spa på hotellet
  • Flera restauranger med varierad mat

Hitta lugnet mitt i livliga Kuta på Bali Garden Beach Resort. Här bor du precis vid stranden och kan njuta av såväl tropiska trädgårdar som tre exklusiva pooler. Ta en drink i poolbaren medan solen går ner över havet, och unna dig en behandling på hotellets spa.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal och välordnat omkring
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1946 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 5 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bali Garden Beach Resort omges av grönskande trädgårdar och har tre pooler. Det finns en infinitypool med utsikt över Kuta Beach, en stor pool med barnsektion och poolbar, samt en pool vid hotellets spa. Vid poolerna finns solstolar och parasoller. Hotellet ligger 10 meter från sandstranden. Handduksservice finns tillgänglig.

På hotellet finns flera barer och restauranger. Boardwalk restaurant serverar indonesiska favoriter och autentisk medelhavsmat på stranden. Warung Damar ligger precis bredvid hotellet och erbjuder ett stort urval av indonesisk mat för alla smaker. Du hittar också en färgstark mexikansk restaurang, ett asiatiskt curry house, en wokrestaurang med nudelrätter, en italiensk restaurang och ett café med sötsaker. Det finns också en särskild frukostrestaurang med buffé varje morgon.

På hotellets moderna och zen-lika spa erbjuds massage och skönhetsbehandlingar mot avgift. Gratis gym. Yoga mot avgift.

Gratis wifi på allmänna ytor. Receptionen har öppet dygnet runt. Det tar ungefär 15 minuter att gå till Kuta centrum från hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.