Kundomdömen om Loukas On The Waves

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-11-17

Inlägg av Christina S Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotell vid havet

Det här är ett hotell med hög mysfaktor. Lugna omgivningar. Passar för både vuxna och barn Lägenheterna är av olika storlekar och standard. Vi bodde i en enrumslägenhet närmast poolen. Inte så stor men det var rent , fint och med en köksinredning som man klarade sig på. Fantastisk havsutsikt. Vi skulle dock välja en större lägenhet om vi återvänder. Poolområde var också välskött med solstolar som räckte till alla. Stranden är liten och lugn och hotellets gäster hade gratis solstolar. Personalen var otroligt hjälpsamma. Vid ett tillfälle behövde en i sällskapet ett apotek och kvinnan i receptionen körde till närmaste ort, väntade på vår vän och körde tillbaka. Restaurang Amboula i anslutning till hotellet, hade mycket god hemlagad grekisk mat till bra priser och där åt vi mestadels.(separat omdöme finns) Återvänder med all säkerhet och kan rekommendera hotellet till de som önskar lugn,ro och lite mer grekisk känsla än många andra turistorter.

 
2019-10-20

Inlägg av Britta H Skellefteå, Sverige

Lungt och fint nära havet.

Ett fint lägenhetshotell, rent och snyggt, det finns möjlighet till enklare matlagning. Vi hade beställt frukost, den serverades på restaurangen nedanför hotellet. Det fanns en liten strand nedanför, där fick hotellets gäster gratis solsäng, trots att det var den enda stranden i närheten och att det fanns flera stora hotell runt omkring, så var det inte någon svårighet att få plats. Hotellpersonalen var jättetrevliga och hjälpsamma. Men om man har rörelsehinder bör man välja ett annat hotell, för här finns många trappor och branta backar.

 
2019-09-24

Inlägg av Palmis56 Halmstad, Sverige

Familjärt hotell

Vi bodde en vecka på detta hotell, i längan som förmodligen inte är renoverad. Längst ner mot poolen Inget större fel på rummet, lite små rum bara, strömmen försvann på kvällarna ett antal gånger varje kväll. AC fick man betala själv, inga större pengar Det uppvägdes av den lugna omgivningen med tre restauranger och en fin strand med klart vatten nedanför, lite sten i kanten på stranden sedan bara sand. Personalen var verkligen trevlig både på hotellet och restaurangen, vi åt frukost på restaurangen nedanför hotellet varje dag, enkelt men gott, Restaurangen hade fin mat också Kan verkligen rekommendera resmålet för den som uppskattar lugn o ro

 
2019-08-06

Inlägg av Kristina K Mölndal, Västra Götaland, Sweden

Zakynthos

Fantastiskt läge, rent och trevligt. 3 restauranger i närheten och två supermarket 5 minuters promenad uppför en relativt brant backe. Nivåskillnader så inte så bra för rörelsehindrade annars helt underbart !!!

 
2019-07-24

Inlägg av Hassanna Getinge, Sverige

Perfekt för oss!

Läget är perfekt om man som vi söker lugn och ro och vill undvika stoj och stim. Vill man däremot ha hålligång så ska man bo någon annanstans! Vi hade en 2-rumslägenhet med havsutsikt och en stor balkong. Båda sovrummen hade AC mot avgift och fungerade bra. Köksutrustningen var tillräcklig då vi endast åt frukost i lägenheten. Sängarna var sköna och lagom hårda. Det enda som inte fungerade så bra var duschen som var svår att ställa in lagom värme på. Fin och lagom stor pool med gratis solstolar. En trappa ner från poolen så var man på stranden där man också hade gratis solstolar. Stranden är inte så stor och ibland blåser det ganska stora vågor. Det finns 3 restauranger alldeles nära hotellet och alla serverar bra mat. Ta en taxi till Tsilivi som kostar 8 euro om du vill ha fler restauranger att välja på. Vi valde Halfway House som var förstklassig! Man kan också ta buss eller taxi till Zakynthos stad (15 euro), det tar ca 15-20 minuter dit med taxi. Personalen på hotellet är trevlig och hjälpsam. Jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till Zakynthos och då skulle jag välja Loukas igen! Rekommenderar det verkligen!