Kundomdömen om Loukas On The Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
10 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läge, personal, rum och mat. Dvs allt.
-
Någon mer kvällsaktivitet runt baren, typ ett biljardbord.

Bekräftad gäst: 2021-08-18


10 av 10

+
Stor tvåvåningslägenhet med vacker havsutsikt. Ägarnas gästvänlighet. Vi var så bra bemötta. Läget är fantastiskt. Nära till havet, restauranger och affärer. Gott om gratis solstolar och paraplyer på stranden. Lugn, ro och en riktig avkoppling.
-
Bättre Wi-Fi, Luftkondition borde ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2021-08-11


10 av 10

+
Personalens gästvänlighet, läget, lugnet
-
Ev att aircondition ska ingå Annat bröd till frukosten, å andra sidan fick vi det när det efterfrågades.

Bekräftad gäst: 2021-07-21


10 av 10

+
Vi har varit där flera ggr och kommer återvända.
-
Möjligtvis att aircondition kunde ingå i priset

Bekräftad gäst: 2021-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-08-10

av Julia T Stockholm, Sverige

Underbart

Om man vill ha lugn, ro och en riktig avkoppling då är det rätt ställe. Vi var mycket nöjda med allt. Tvåvåningslägenhet var stor och fin med så vacker havsutsikt. 10 meter till havet. Bra restauranger i närheten. Stort tack till ägarna som tog hand om oss under hela vår vistelse. Rekommenderar varmt till alla.

 
2019-11-17

av Christina S Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotell vid havet

Det här är ett hotell med hög mysfaktor. Lugna omgivningar. Passar för både vuxna och barn Lägenheterna är av olika storlekar och standard. Vi bodde i en enrumslägenhet närmast poolen. Inte så stor men det var rent , fint och med en köksinredning som man klarade sig på. Fantastisk havsutsikt. Vi skulle dock välja en större lägenhet om vi återvänder. Poolområde var också välskött med solstolar som räckte till alla. Stranden är liten och lugn och hotellets gäster hade gratis solstolar. Personalen var otroligt hjälpsamma. Vid ett tillfälle behövde en i sällskapet ett apotek och kvinnan i receptionen körde till närmaste ort, väntade på vår vän och körde tillbaka. Restaurang Amboula i anslutning till hotellet, hade mycket god hemlagad grekisk mat till bra priser och där åt vi mestadels.(separat omdöme finns) Återvänder med all säkerhet och kan rekommendera hotellet till de som önskar lugn,ro och lite mer grekisk känsla än många andra turistorter.

 
2019-10-20

av Britta H Skellefteå, Sverige

Lungt och fint nära havet.

Ett fint lägenhetshotell, rent och snyggt, det finns möjlighet till enklare matlagning. Vi hade beställt frukost, den serverades på restaurangen nedanför hotellet. Det fanns en liten strand nedanför, där fick hotellets gäster gratis solsäng, trots att det var den enda stranden i närheten och att det fanns flera stora hotell runt omkring, så var det inte någon svårighet att få plats. Hotellpersonalen var jättetrevliga och hjälpsamma. Men om man har rörelsehinder bör man välja ett annat hotell, för här finns många trappor och branta backar.

 
2019-09-24

av Palmis56 Halmstad, Sverige

Familjärt hotell

Vi bodde en vecka på detta hotell, i längan som förmodligen inte är renoverad. Längst ner mot poolen Inget större fel på rummet, lite små rum bara, strömmen försvann på kvällarna ett antal gånger varje kväll. AC fick man betala själv, inga större pengar Det uppvägdes av den lugna omgivningen med tre restauranger och en fin strand med klart vatten nedanför, lite sten i kanten på stranden sedan bara sand. Personalen var verkligen trevlig både på hotellet och restaurangen, vi åt frukost på restaurangen nedanför hotellet varje dag, enkelt men gott, Restaurangen hade fin mat också Kan verkligen rekommendera resmålet för den som uppskattar lugn o ro

 
2019-08-06

av Kristina K Mölndal, Västra Götaland, Sweden

Zakynthos

Fantastiskt läge, rent och trevligt. 3 restauranger i närheten och två supermarket 5 minuters promenad uppför en relativt brant backe. Nivåskillnader så inte så bra för rörelsehindrade annars helt underbart !!!