Kundomdömen om Loukas on the Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 167 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, fräscht, underbara värdar, service
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Läget, som en liten oas vid vattnet, lugnt och fint litet familjehotell.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Servicen från receptionen samt välskött hotell som helhet
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Lugnet nära till allt trevliga restauranger alldeles vid havet!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Ett oerhört trevligt hotell med perfekt läge vid havet i en återvändsgränd vilket gjorde att det alltid var lugnt och stilla runt om hotellet. Perfekt för en stor familj att resa och kunna njuta av hotell och omgivningar. Supertrevlig personal och restauranger i närheten.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Mysigt, lugnt, fint läge vid stranden
-
Har inget att anmärka på, allt var toppen

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Lugnt litet och familjärt Nära till pool och bad
-

Bekräftad gäst: 2024-06-18


10 av 10

+
Lugnt och fridfullt, rent och fräscht, familjeägt, ganska få rum. Fint poolområde och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Trevlig person, väldigt fint skött och bra läge precis vid havet och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Fantastiskt läge vid havet. Fint hotell , rent och snyggt, ägarna skötte verkligen om det.
-
Inget att anmärka på.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

35 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-06

av Mirjana P

Allt var perfekt! Kunde ej bli bättre

Jag var så nöjd med allt! Jag blev sjuk och ägarinnan körde mig till vårdcentralen. Jag är evigt tacksam för hjälpen jag fick. Hotellet var rent och ägarna var de trevligaste jag träffat. Hälsningar Mirjana Petrovic ❤️

 
2023-07-30

av Niklas D Stockholm

Familjeägt hotell med underbart läge och personal

Ett familjedrivet hotell med otroligt bra service. Läget är magiskt. Rummen är perfekta för en familj på fyra personer. Sköna sängar. Bra städning. Underbar utsikt. Rent och snyggt. Vi kommer tillbaka! Snart!

 
2022-11-17

av Palmis56 Halmstad, Sverige

En härlig vistelse

Efter en andra visit på Loukas så är vi åter igen väldigt nöjda med hotellet och personalen. Ett fridfull ställe Det enda som störde oss var att det fanns en massa mygg på kvällen så det gick inte att sitta ute när det började skymma på kvällen, inte heller att ha öppet balkong dörrarna för då invaderades rummet av mygg. Förmodligen kläcktes de i gräsmattan runt hotellet som vattnades varje morgon. Detta upplevde vi inte på vår förra vistelse

 
2021-08-10

av Julia T Stockholm, Sverige

Underbart

Om man vill ha lugn, ro och en riktig avkoppling då är det rätt ställe. Vi var mycket nöjda med allt. Tvåvåningslägenhet var stor och fin med så vacker havsutsikt. 10 meter till havet. Bra restauranger i närheten. Stort tack till ägarna som tog hand om oss under hela vår vistelse. Rekommenderar varmt till alla.

 
2019-11-17

av Christina S Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotell vid havet

Det här är ett hotell med hög mysfaktor. Lugna omgivningar. Passar för både vuxna och barn Lägenheterna är av olika storlekar och standard. Vi bodde i en enrumslägenhet närmast poolen. Inte så stor men det var rent , fint och med en köksinredning som man klarade sig på. Fantastisk havsutsikt. Vi skulle dock välja en större lägenhet om vi återvänder. Poolområde var också välskött med solstolar som räckte till alla. Stranden är liten och lugn och hotellets gäster hade gratis solstolar. Personalen var otroligt hjälpsamma. Vid ett tillfälle behövde en i sällskapet ett apotek och kvinnan i receptionen körde till närmaste ort, väntade på vår vän och körde tillbaka. Restaurang Amboula i anslutning till hotellet, hade mycket god hemlagad grekisk mat till bra priser och där åt vi mestadels.(separat omdöme finns) Återvänder med all säkerhet och kan rekommendera hotellet till de som önskar lugn,ro och lite mer grekisk känsla än många andra turistorter.