Kundomdömen om Loukas on the Waves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 257 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Småskaligt, lugnt och trevligt. Bra service och närhet till restauranger och supermarkets.
-
Inget särskilt.

Bekräftad gäst: 2023-09-20


10 av 10

+
Rummet med havsutsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-19


10 av 10

+
Av stressande atmosfär , lugnet i närmiljön i hotellområdet .
-
Inga kommentar

Bekräftad gäst: 2023-09-13


6 av 10

+
Läget är fint
-
Det är ingen lyx men personalen ställer upp till 200%

Bekräftad gäst: 2023-09-12


10 av 10

+
Ett lagom stort och trevligt hotell med engagerand personal. Placerat på ett lugnt och gemytligt område med nära till havet. Dock upplevdes standen något stenig men det uppvägdes av ett grönt och trevligt poolområde.
-
* Upplevde att sängkuddarna kunde varit lite mjukare och inte så hårt stoppade. * Att på hotellet kunna låna/hyra en cykel på dagsbasis hade varit trevligt för att kunna göra egna små utflykter i närområdet. * Städborste och städskyffel för eget användande i lägenheten hade varit bra * Internet och WiFi var väldigt underdimensionerat, för sällan mindre än 50 uppkopplade enheter. Merparten av tiden var hastigheten under 25 Mbit/s för nedladdning samt under 10 Mbit/s för uppladdning (Enligt mina egna uppmätta värden under veckan)

Bekräftad gäst: 2023-09-12


10 av 10

+
Underbart litet familjeägt hotell och restaurang. Mycket trevlig personal, fantastisk service och väldigt god mat. Läget kunde inte vara bättre. Poolen och stranden var perfekt!
-
Det enda som inte var bra var städningen av toaletterna vid restaurangen.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


7 av 10

+
That it was near the beach and the cleaning
-
That the aircondition was an additional purchase, when we arrived, and not a part the price.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


10 av 10

+
Fantastiskt läge och värdpar.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-29


10 av 10

+
Läget, städservice och att rummet var modernt.
-
Tydligen vem man kontaktar utanför ”dagtid” då det inte fanns angivet på rummet. Hade grannar som störde sent in på natten och som inte brydde sig vid tillsägelse.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


10 av 10

+
Läget passade oss perfekt med möjlighet att ligga vid poolen och bara ta några trappsteg ner till stranden för ett dopp i havet. Jättefint skött familjehotell, vi hade bokat två rum med loft som var jättefräscha och hade havsutsikt. Några få restauranger i området och de vi provade hade alla bra mat. Två supermarkets nära men uppför en brant backe, ganska begränsat utbud av matvaror men räckte för oss att själva kunna fixa frukost och enkel lunch typ pastasallad, omelett, toast att göra i lägenheten. Lokalbuss funkade bra att åka in till Tsilivi, men lite oregelbundna busstider. Många restauranger där men ganska hetsigt med trafik genom byn.
-
Vi var jättenöjda med allt, kanske lite mer utrustning i köket skulle vara bra (en till skärbräda och en bättre kniv) för den som vill laga till eget. Jättebra dock med smörgåsgrill som användes flitigt.

Bekräftad gäst: 2023-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

34 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-06

av Mirjana P

Allt var perfekt! Kunde ej bli bättre

Jag var så nöjd med allt! Jag blev sjuk och ägarinnan körde mig till vårdcentralen. Jag är evigt tacksam för hjälpen jag fick. Hotellet var rent och ägarna var de trevligaste jag träffat. Hälsningar Mirjana Petrovic ❤️

 
2023-07-30

av Niklas D Stockholm

Familjeägt hotell med underbart läge och personal

Ett familjedrivet hotell med otroligt bra service. Läget är magiskt. Rummen är perfekta för en familj på fyra personer. Sköna sängar. Bra städning. Underbar utsikt. Rent och snyggt. Vi kommer tillbaka! Snart!

 
2022-11-17

av Palmis56 Halmstad, Sverige

En härlig vistelse

Efter en andra visit på Loukas så är vi åter igen väldigt nöjda med hotellet och personalen. Ett fridfull ställe Det enda som störde oss var att det fanns en massa mygg på kvällen så det gick inte att sitta ute när det började skymma på kvällen, inte heller att ha öppet balkong dörrarna för då invaderades rummet av mygg. Förmodligen kläcktes de i gräsmattan runt hotellet som vattnades varje morgon. Detta upplevde vi inte på vår förra vistelse

 
2021-08-10

av Julia T Stockholm, Sverige

Underbart

Om man vill ha lugn, ro och en riktig avkoppling då är det rätt ställe. Vi var mycket nöjda med allt. Tvåvåningslägenhet var stor och fin med så vacker havsutsikt. 10 meter till havet. Bra restauranger i närheten. Stort tack till ägarna som tog hand om oss under hela vår vistelse. Rekommenderar varmt till alla.

 
2019-11-17

av Christina S Göteborg, Sverige

Mysigt litet hotell vid havet

Det här är ett hotell med hög mysfaktor. Lugna omgivningar. Passar för både vuxna och barn Lägenheterna är av olika storlekar och standard. Vi bodde i en enrumslägenhet närmast poolen. Inte så stor men det var rent , fint och med en köksinredning som man klarade sig på. Fantastisk havsutsikt. Vi skulle dock välja en större lägenhet om vi återvänder. Poolområde var också välskött med solstolar som räckte till alla. Stranden är liten och lugn och hotellets gäster hade gratis solstolar. Personalen var otroligt hjälpsamma. Vid ett tillfälle behövde en i sällskapet ett apotek och kvinnan i receptionen körde till närmaste ort, väntade på vår vän och körde tillbaka. Restaurang Amboula i anslutning till hotellet, hade mycket god hemlagad grekisk mat till bra priser och där åt vi mestadels.(separat omdöme finns) Återvänder med all säkerhet och kan rekommendera hotellet till de som önskar lugn,ro och lite mer grekisk känsla än många andra turistorter.