Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 161 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnt fint läge, trevlig personal, rent och snyggt. Sköna sängar-
-

Bekräftad gäst: 2021-09-29


9 av 10

+
Lugnt och skönt, fina omgivningar, jättebra frukost, trevlig personal, rent och fräscht :-)
-
Ev lite mjukare madrass i sängen...men annars var allt väldigt bra :-)

Bekräftad gäst: 2021-09-29


8 av 10

+
Rent och fräscht. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-09-28


7 av 10

+
Bra läge , bra sängar, bra att kunna sitta både ute o inne på frukosten, suveränt med gratis solstolar vid havet
-
Bättre upplysning om att det finns gratis solstolar o fin resturang på andra sidan vägen som tillhör Windmills

Bekräftad gäst: 2021-09-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-18


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-04


6 av 10

+
Läget
-
Receptionens bemötande och städningen av rummen. Tillhandahåll diskmöjligheter så kan städerskorna få mer tid att lägga på städningen.

Bekräftad gäst: 2021-08-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-28


8 av 10

+
Rent, bra personal, Wi-Fi, läget, poolen, frukosten, hotellbaren, att få duscha efter utcheckning.
-
Placering av AC.

Bekräftad gäst: 2021-07-14


8 av 10

+
Närhet till hav, underbar utsikt bodde högt upp
-
Nybakat bröd till frukost

Bekräftad gäst: 2021-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

668 omdömen
Utmärkt
 
461
Väldigt bra
 
157
Bra
 
35
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-02

av Vacationer86260

kanon

jättefint hotell i mellansegmentet. Toppersonal och service, helt okej mat och bra pool/poolbar. Jättebra städning, dåligt utrustade kök i lägenheterna (ta med egen kockkniv) Tyvärr finns inga bra stränder i Argassi så bil/buss/taxi är nästan krav för tillgång till sanden och havet. Barnfamilj observera: Trottoarerna är knappt så breda i argassi, att en vagn får plats så ta med bärsele om ni inte vill gå på vägen!

 
2018-02-05

av Erik J

Helt okej hotell men inget mer

Bra läge med lite avstånd till staden. Det som drar ner betyget är att stranden som finns är i princip obefintlig, visst det går att åka någon annanstans men det kan lätt bli omständigt. Hotellrummet var det ingen jätte hög standard på.

 
2017-11-29

av Ulrika64 Bollnäs, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med bra personal

Skulle gärna återvända till detta hotell, rent och fräscht, trevlig personal. Bra läge, men en bit från sandstränder för dem som önskar det. Utnyttjade aldrig poolen, men det såg rent och trevligt ut.

 
2016-09-14

av chamilla61 Lund, Sverige

Ganska hårt nedslitet hotel,men okej ska bara sova där

Hotellpersonalen var mycket trevlig, Städ varje dag men lite fusk, bara ena kudden som fick rent örngott :). Jag byter inte hemma varje dag så helt okej. Vi reste med vänner och bokat rum intill varandra, vi fick rum i varsitt av husen.

 
2016-06-19

av MariaE4062

Fantastiskt bra hotell

Bra läge. Trevlig personal. Ett stort tack till Sue i receptionen som engagerade sig i vår semester och gav oss många bra tips på utflykts mål. Kan rekommendera att hyra bil finns otroligt fina platser att besöka. Städning varje dag. Bra mat i restaurangen. En stor fördel att vi även kunde använda oss av pool, havsbad och solstolar vid Windmill Bay. Kommer helt klart att åka tillbaka, har haft två helt otroliga veckor.