Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 191 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Närheten till det som fanns att göra i lilla Argassi
-
Ingen trevlig personal

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Bra hotell och den engelska "managern" var serviceminded. Inga problem att byta till seaview Kritiken på nätet som jag läste innan bokning var övervägande negativ men hotellet var renoverat med glashiss och nya sängmadrasser.
-
Det levde upp till mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
-
Läckage från duschen gjorde golvet helt blött när man duschade.

Bekräftad gäst: 2023-10-03


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-19


3 av 10

+
-
Balkongen saknade helt utsikt

Bekräftad gäst: 2023-09-19


4 av 10

+
Städningen
-
Mycket varmt på rummet. Viste inte att man behövde betala extra för AC. Upplys tydligare om det. Trångt vid poolen. Omöjligt att få en solbädd om man inte var uppe vid 7 och paxade en. Långt till närmsta strand som var liten.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-13


6 av 10

+
.
-
Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga. Lyhört på rummet med mycket tunn dörr. Dåligt fungerande ac.

Bekräftad gäst: 2023-09-13


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-06


8 av 10

+
Rent och prydligt
-
Små rum, usel utsikt, krånglade toasitsar som var lösa. Personalen något oengagerad.

Bekräftad gäst: 2023-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

725 omdömen
Utmärkt
 
497
Väldigt bra
 
172
Bra
 
40
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2022-09-11

av maggie667 Skåne län, Sverige

Supermysigt hotell med otroligt trevlig personal

Kan inte förstå varför Booking.com bara har satt två stjärnor på detta superhärliga hotellet. Rummen är mycket fina och välstädade, frukosten är bättre än många andra, här finns allt du kan önska. Du behöver inte gå ut på stan på kvällen för restaurangen på hotellet har riktiga bra mat, samma som alla restauranger på stan, alltså traditionell grekisk mat. Gratis solstolar nere vid havet så du behöver inte ligga och trängas vid poolen. Hyr du bil finns det många fina stränder att köra till, bästa hittills är Port Zorro Bech.

 
2018-09-02

av Vacationer86260 Stockholm, Sverige

kanon

jättefint hotell i mellansegmentet. Toppersonal och service, helt okej mat och bra pool/poolbar. Jättebra städning, dåligt utrustade kök i lägenheterna (ta med egen kockkniv) Tyvärr finns inga bra stränder i Argassi så bil/buss/taxi är nästan krav för tillgång till sanden och havet. Barnfamilj observera: Trottoarerna är knappt så breda i argassi, att en vagn får plats så ta med bärsele om ni inte vill gå på vägen!

 
2018-02-05

av Erik J

Helt okej hotell men inget mer

Bra läge med lite avstånd till staden. Det som drar ner betyget är att stranden som finns är i princip obefintlig, visst det går att åka någon annanstans men det kan lätt bli omständigt. Hotellrummet var det ingen jätte hög standard på.

 
2017-11-29

av Ulrika64 Bollnäs, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med bra personal

Skulle gärna återvända till detta hotell, rent och fräscht, trevlig personal. Bra läge, men en bit från sandstränder för dem som önskar det. Utnyttjade aldrig poolen, men det såg rent och trevligt ut.

 
2016-09-14

av chamilla61 Lund, Sverige

Ganska hårt nedslitet hotel,men okej ska bara sova där

Hotellpersonalen var mycket trevlig, Städ varje dag men lite fusk, bara ena kudden som fick rent örngott :). Jag byter inte hemma varje dag så helt okej. Vi reste med vänner och bokat rum intill varandra, vi fick rum i varsitt av husen.