Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 291 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Över förväntningarna med tanke på att det endast är 2stjärnor. Bra lgh och bra städning.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-16


8 av 10

+
Mysigt, mindre hotell i lugn miljö.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-16


8 av 10

+
Närhet till allt. Trevlig personal.
-
Utöka köksutrustning lite. Ex skålar, äggkoppar.

Bekräftad gäst: 2024-07-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


6 av 10

+
Lugnt hotell
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


8 av 10

+
Litet och lugnt. Väldigt mysigt poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


8 av 10

+
Bemötande från personalen.
-
Bättre täckning på wifi. Längre öppettider i bär och pool

Bekräftad gäst: 2024-07-02


7 av 10

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2024-07-02


9 av 10

+
Det var litet, vilket gjorde stämningen relativt lugn. Det fanns alltid solstolar tillgängliga.
-
Det enda negativa var att Wifi var lite knackigt inne på rummet

Bekräftad gäst: 2024-07-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

69 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
23
Bra
 
6
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-07-28

av strongdriver1971 Jönköping, Sverige

Fantastiskt lägenhetshotell

Toppen ställe! Familjärt och lugnt. Nära till allt. Poolen var fin och alla fick plats, ingen hets till solsängarna. Ägarna fanns på plats och hjälpte alltid till med ett leende på läpparna. Kan varmt rekommenderas. Vi var där två veckor och allt var toppen.

 
2023-06-06

av Stefan S

Längtar tillbaka

Ett mycket trevligt ställe, som är renare än ett sjukhus borde vara, nära till allt men ändå lugnt på nätter å kvällar. Trevliga värdar som säljer små rätter och dricka vid poolen. Argassi har allt som alla andra orter fast lite mindre och trevligare skala. Vi vill tillbaka!! (Samma ställe och samma ort)

 
2019-08-08

av Lars A Lysekil

Sol och värme

Dora ligger bara ett stenkast från huvudgatan med alla restauranger, barer, shopping, men man störs inte alls. Är som en liten oas mitt i allt. Städning fungerar perfekt, poolen är ren och fin, ja det är ett bra lägenhetshotell nära till allt. Vi fick tyvärr ett rum där våran AC inte fungerade utan att man fick gå upp två gånger per natt och starta om den. Vi påpekade problemet men fick svar att: tyvärr går inte att fixa nu. Att vi redan erlagt 400 kr för att få en fungerande AC kom aldrig på tal. Gästfriheten kom av sig. Allt bra men detta drar ner till en trea i betyg.

 
2018-08-14

av Astra99 Östersund, Sverige

Försökte lura oss på städning och byte av lakan

Ägarinnan av detta hotell visade sitt rätta ansikte när hon försökte lura oss på städ och byte av sängkläder och handdukar. Hon meddelade helt spontant och plötsligt en dag att det endast skulle bli en städning och en omgång nya lakan och handdukar under våra 7 dagar. Eftersom det stod städning 5 dagar/vecka och byte av lakan varannan dag på en lapp på rummet samt att avtalet med researrangören innefattade detsamma så kontaktade jag researrangören som i sin tur kontaktade ägarinnan. Efter detta fick jag frågan varför jag inte vänt mig direkt till henne (Dora) istället för att kontakta researrangören. Snopet för henne men inte mitt problem eftersom hon inte följde avtalet. Hon påstod fortfarande att det stod i avtalet att det endast var städning 1 gång. Vår näst sista dag fick vi städat och renbäddat en gång till men hon var allt annat än glad, trevlig och tillmötesgående. Första och sista gången jag bor på detta hotell. För övrigt står det att hotellet är 3 stjärnigt enligt researrangören men den nya grekiska turistskatten som vi betalade säger annat eftersom den var satt för ett tvåstjärningt hotell och standarden var inte mer än så heller. Frågade efter kvitto på AC kostnaden på 30 euro för veckan och det dröjde flera dagar innan hon surt kom med kvittot. Hotellet har en pool som är fräsch och det finns en poolbar som är igenbommad och har så varit de senaste tre åren. Den fungerar endast som en "reception" och knappt det för ägarna är sällan ute vid den stängda baren, endast när de vill ha betalt för skatt och AC. Trots att de sagt att det bara var att knacka på när man behövde något, vilket vi också gjorde och möttes av ett hemskt humör och dålig attityd.Några infopärmar ligger ute vid barens fördragna jalusi i övrigt helt tomt förutom frågande turister som samlas vid poolbesök, ankomst och avgång. Det finns alltså ingen reception eller allrum för gästerna här! Välj gärna ett annat hotell! Jag rekommenderar varmt Castello beach hotel i Argassi.

 
2017-10-27

av Ulla A

Centralt läge

Två rums lägenheten var mycket trevlig, bra utrymme. Enrumslägenheten är utrymmet begränsat, men trivsam, man tillbringar ju inte så mycket tid på rummet. Läget är mycket bra, ligger på en sidogata men ändå centralt. Ägaren är väldigt mån om sina gäster.