Vrachos finaste stränder

Vrachos Beach är den givna stranden om du bor i byn. Med sin tre kilometer långa sandstrand kommer du garanterat att tillbringa tid här, vilket bara är härligt! På flera ställen längs stranden ligger mysiga caféer och tavernor och det finns gott om möjlighet att hyra solstolar och parasoller. 

Vrachos beach

Vrachos Beach

Stranden i Vrachos är en av de mest populära i området, vilket inte är svårt att förstå! Stranden är lång och bred med möjlighet att hyra solstolar och parasoller på flera platser. Längs strandkanten finns gott om restauranger, caféer och barer. Ett tips är att börja semesterdagarna med en behaglig promenad längs hela stranden som är ca 3 kilometer lång.

Loutsa Beach

Vill du sola och bada bland lokalborna ska du ta dig till den del av stranden som heter Loutsa. Med sin fina sand är stranden speciellt omtyckt bland barnfamiljer. Längs stranden finns en del tavernor och caféer att besöka för något kallt att dricka eller dagens lunch.

Charmiga Lygia

Ungefär 4 kilometer från Vrachos ligger den lilla byn Lygia, som har en trevlig liten hamn. På dagen kan du koppla av vid någon av de många stränderna i Lygia, för att på kvällen njuta av riktigt goda fisk- och skaldjursrätter. Till tavernorna kommer både turister och lokalbor.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Vrachos, hitta och boka en resa till Vrachos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Vrachos

Här hittar du våra bästa tips på härliga stränder, saker att göra och mycket mer!

Se alla våra restips för Vrachos

Vrachos

  • Orörda stränder
  • Vackra omgivningar
  • Äventyrliga utflykter
Se alla resor till Vrachos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här