Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Omgivning, städning, poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


10 av 10

+
Praktiskt rum ! Fin miljö!
-

Bekräftad gäst: 2022-05-12


9 av 10

+
Frukost. Rum
-

Bekräftad gäst: 2022-05-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-24


8 av 10

+
-
Receptionen på hotellet förblev helt obemannad under hela vistelsen (3 veckor). Sista dagen blev vi avkrävda 140 € för luftkonditioneringen i rummet. Att luftkonditioneringen kostade 7€/dag fanns ingen info om varken på hotellet eller i er katalog! Har ingenting att anmärka på att sådant kostar en extra slant MEN både Apollo och hotellägaren borde informerat oss om det! Efter en diskussion med hotellägare slapp vi betala denna avgift, mest på grund av att vi inte använde luftkonditioneringen under vistelsen! Sådana ” överraskningar” vill vi gärna slippa i framtiden! Och det kommer vi att kolla eftersom vi redan beställt en ny resa till samma hotell i september 2022!

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Bra läge, trivsam miljö, välstädat, bra pool, bra men lite variationsfattig frukost
-
Möjligheten att regelbundet kunna träffa någon i receptionen. Värden på hotellet var väldigt osynlig. Sökte man honom i samband med frukost blev han mycket besvärad och hänvisade til frukostbrådskan. Mötte sällan blicken eller hälsade på oss gäster.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Läge, trädgård, pool
-
Mer varierad frukost.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Poolen och frukosten.
-
Fanns tyvärr kackerlackor.

Bekräftad gäst: 2021-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
17
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-14

av baronnies26170 Halmstad, Sverige

Fantastiskt mysigt hotell

Irina på Tilos erbjuder precis allt man kan önska sig: Centralt och lugnt läge, mycket fin trädgård, fina och rena rum, super trevlig personal, bra frukost, pool med mera. Vi återkommer med all säkerhet

 
2018-08-28

av 300ninaa Rättvik, Sverige

En underbar upplevelse

Trevligt familjeägt mysigt litet hotell, mycket trevlig personal och fin frukost, Små fina fräscha rum med sköna sängar! Bra pool med bra solsängar och härlig bouganville runt poolen. Nära till stenstranden och byn är välkomnande och mysig!

 
2018-08-02

av saragernandt Norrköping, Sverige

Utmärkt hotell

Mycket bra hotell med fina rum, toppenläge och ett fint poolområde. Vi hade rum med markterrass. Ett av de bästa hotell vi bott på i Grekland. Bra service och städning. Frukosten var ok. Vi kan verkligen tänka oss att komma tillbaka.

 
2017-10-14

av Helehas Karlstad, Sverige

Rekommenderas varmt

Detta boende erbjöd precis det vi önskade. Rummen var rena, trädgården välskött, området lugnt och jättetrevlig personal. George lärde sig vad vi föredrog att äta till frukost och Maria gav oss vänligt tips om vart vi skulle äta, och vad vi skulle göra. Skulle gärna besöka Tilos och Irini hotell igen.

 
2017-08-03

av JesperAmanda Hässleholm, Sverige

Super mysigt!

Vi är super nöjda med vår vistelse på Hotell Irini. Fina och fräscha rum. Bodde på andra våningen och betalade extra för AC, men det var det värt! Poolen och poolområdet var lagom stort och väldigt fina/mysiga solsängar fanns i anknytning till poolen.