Kundomdömen om Sunrise Village Skopelos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Litet familjeägt hotell.Lugnt och lite gäster just nu.
-
Ha en liten bar när receptionen var öppen.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


2 av 10

+
Kanske läget
-
Bättre städ och service

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Trevligt bemötande fina rum lämpligt avstånd från staden lugnt
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
Har redan svarat på detta se föregående
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal, fint hotell och poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


9 av 10

+
Rummet och lugnt läge
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
35
Bra
 
18
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2023-07-21

av Freja H

Åk hit!!

Jag var där med min familj och vi alla hade en väldigt bra upplevelse! Personalen var supertrevliga och hjälpsamma, bra städning, otroligt fina rum, fullt fungerande wifi och helt ok nära till centrum - men det var skönt att inte vara mitt i smeten. Fungerar för både barnfamiljer och par. Pool och reception öppen mellan 10:00-20:00. Stranden är helt okej att bada vid, och det finns solstolar - men skulle rekommendera att ta lokalbussen/hyrbil till någon finare strand om man vill det. Kom i tid till lokalbussen, ca 15 min innan för att få plats då det är mycket folk, man betalar även biljetterna kontant.

 
2017-07-08

av sofieh137 Uppsala, Sverige

Fint enkelt lägenhetshotell

Vi var 5 personer och bodde i en lägenhet med 1 sovrum och bäddsoffa/extrasäng i "allrummet". Enkelt, liten köksdel men fungerade som det skulle. Badrummet skulle kunna fixas till lite. Inte jättefräscha. Stranden precis utanför hotellet. Helt ok att gå och ta ett dopp i men ingen strand man ligger på en hel dag. Trevlig och hjälpsam tjej i receptionen.

 
2012-06-25

av JuliaS142 Lund, Sverige

En liten trevlig hotell med vänlig personal

Det är precis det vi sökte på vår efterlängtad semestervecka: lugn och ro, ren pool under klart grekiskt himmel, närhet till stan och samtidigt begränsad (nästan ingen) lokal trafik. Stranden och (relativt) ren hav som ligger bara några meter från hotellrum (söker man finare stränder kan man utan problem hyra bil och moped och välja vad man vill). Enkla rum men perfekt städning och balkonger där man kan sitta i nattlinne på kvällen och njuta av en bok och glass vitt grekisk vin (kostar 3 euro flaska i den närmaste livsmedel)...

 
2011-07-25

av Kimmikula Åkarp, Sverige

Charmig innergård, men enkla rum

De flesta rum låg med utsikt mot innergården som var fylld av blommor av alla slag (några få rum hade havsutsikt) och en mindre pool. Hotellet såg typiskt grekiskt ut: vit kalksten med blå fönster och dörrar. Det var fint och mysigt! Rummen var dock inte lika charmiga, men fullt tillräckliga. Vi bodde i en enrumslägenhet med ett enklare pentry. Det fanns ingen ugn, utan endast två spisplattor. Vi åt endast frukost på rummet så för detta räckte det gott och väl. Sängarna var nog det mest negativa, de var stenhårda! Detta till trots så sov vi båda gott under hela veckan. Balkongen var trevlig med enklare möbler och ett parasoll. Det var en låg skiljevägg till balkongen bredvid, men eftersom vi hamnade bredvid ett annat trevligt svensk par som vi träffat tidigare på resan så var detta inget problem. Servicen på hotellet var bra. Receptionen var bemannad större delen av dagen/kvällen och de hjälpte gärna till. Städningen var över förväntan eftersom vi läst (på Apollo) att det bara var städningen 2 ggr/vecka, men de kom varje dag. Sunrise ligger ca 600 m utanför Skopelos stad, men detta var inget problem. Man hade fin utsikt över stan och bor man i stan måste man ofta klättra uppför backar istället. Slutsats: Ett enkelt hotell, men med en fin innergård och havet precis utanför.

 
2011-06-10

av Jonte1964 Trollhättan, Sverige

Ett trevligt lägenhetshotell med trevlig personal

Bra lägenhetshotell med bra service. Trevliga balkonger på samtliga rum.Lite klent med köksredskap. 10 minuters gångväg till hamnen i skopeles stad. Städning varje dag fast det bara skulle gjorts 2 dgr/vecka. Tyvärr lite för hårda sängar