Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong och begränsad havsutsikt. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa samt ett minikök med kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kokplattor och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Renoverad enrumslägenhet i etage

Renoverad enrumslägenhet i etage med balkong och begränsad havsutsikt. Lägenheten renoveras till sommaren 2024. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa och ett minikök med kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kokplattor och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar. Öppen planlösning mellan våningarna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. På sovloftet finns endat en takfläkt. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass och med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.