Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Dubbelrum med balkong eller terrass med utsikt mot trädgården. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi , luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Alkyon, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.