Kundomdömen om Alkyon Skiathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Närheten till bussar och centrum. Bra service och frukost-terrass. Minivan gratis till 3 stränder.
-
Mögellukt i rummet. Uteplats med jord vid solsäng.Utsikt var en mur.Dålig städning toa. Litet poolområde.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


9 av 10

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


8 av 10

+
Läget
-
Rummet i bottenplan med hög mur 3 m framför, inte jättekul att titta på.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


10 av 10

+
Fantastisk personal som var mycket trevliga, kunniga och hjälpsamma i receptionen. Alltid lika glada och de gav oss ovärderliga tips om restauranger och annat vi ville besöka. Lyxig service att få skjuts till/från beachen av mycket trevlig chaufför. Trevlig hjälpsam personal även i baren och vid poolen. Rent, fräscht och mycket fin stilsäker inredning i allmänna utrymmen och vid poolen. Underbar riklig frukostbuffé med många olika välsmakande rätter och fantastisk utsikt från frukostmatsalen på taket. Serviceinriktad trevlig personal vid frukosten som såg till att allt flöt på o att inget saknades. Läget med närhet till allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


8 av 10

+
Mycket nöjd, läget, frukosten, servicen, badbuss och de allmänna utrymmena.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

333 omdömen
Utmärkt
 
262
Väldigt bra
 
49
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-04

av 543camillae

Härlig semester

Underbar serviceinriktad personal Rent och snyggt runt poolen och hela hotellet Perfekt lungt läge vid hamnpromenaden och med lokalbussen som gick till alla fina stränder precis runt knuten. Bra ställe för en ensamresande.

 
2022-07-30

av anncharlottek224

Bästa läget

fint hotell, poolområde perfekt för afterbech. Mycket trevlig och engagerad personal och bra rum och sängar. Dock hade ungdomen önskat mer varierad frukost med bäryoughurt, varma pannkakor med annat än Nutella och körsbärssylt. Läget är perfekt, nära busstationen så enkelt att åka till andra stränder. Superbra extraservice med transport till några stränder. Rekommenderas starkt.

 
2022-07-11

av A9933IMmichaelf Ronneby

Mycket bra hotell med helt fantastisk personal och service.

Bästa hotellet i Skiathos. Personalen och servicen var helt fantastiskt bra. Frukosten med tillhörande utsikt över fantastiska Skiathos är världsklass. Läget är perfekt, nära till allt! Bussen till alla stränder avgår direkt utanför hotellet. Transfer till flygplatsen tar 10 minuter Hit kommer vi definitivt igen. #120 vecka 27

 
2021-09-18

av ulrikakoren Vargön, Sverige

Underbart hotell med fantastiskt läge

Fantastiskt hotell med magiskt läge , ligger precis vid hamnen.har en fin pool med sköna solstolar , frukosten är jättegod , fräsch och varierad . Personalen är kunnig och mycket trevliga , gör allt dom kan för att du ska trivas , Missa inte att äta på deras egen resturang , prisvärt och jag kommer längta till jag kan resa hit igen

 
2023-12-19

av Michael K Rugby, Storbritannien

Alkyon Hotel Great Stay

Been to Skiathos many times (17 in total) but never stopped in town. We Picked the Alkyon and what a good choice! Had 2 wks at the beginning of July 23 Our room was a garden room and was fine not refurbished as some rooms but nothing really wrong, bathroom needs a little upgrade, like most bathrooms in Greece. Towels and bed linen were changed most/everyday. The service from all staff was incredible. Friendly and chatty. All staff were there to help in whatever way they could. We were on the half board basis. Our view was if we eat at the hotel in the evening it would be just a couple of times! It was that good we eat several times. There was a small issue of which table we could use, as some had a reservation on them for walk in guests. Was the hotel drinks/food expensive-No not at all fair pricing from a very good hotel. I’ve read issues about the pool area being small. It is, but it’s not an issue should you be up early and spending the day there! However, it’s not suitable for children. We are returning in 24.