Kundomdömen om Diamanta

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Nytt fräscht hotell med fantastiskt trevlig personal. Bra varierad frukost.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Läget, personalen, rent och fräscht
-
Förvaring i rummet och avställningsyta på toaletten, torkställ eller lina på balkongen , poolbaren öppen

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Att allt var nytt. Mycket bra och service inriktad personal.
-
Små detaljer, mer saker att hänga upp kläder på, hårtork, vattenkokare på rummet. Samt att INTE tillåta rökning vid frukost. På beskrivningen står det att det är ett rökfritt hotell.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


8 av 10

+
Personalens gästvänlighet och att det var rent och fint. Air kondition
-
Att inte tillåta rökning vid frukosten då utrymmet var litet och taket var som inomhus.Röklukten var oundviklig för alla i frukost utrymmet. Mycket osmakligt.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
God frukost, fint & fräscht och perfekt läge!
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Nytt och fräscht. Fantastisk frukost. Bra service. Bra och tyst AC. Härlig utsikt mot pool och hav.
-
Rökfritt på frukosten. Öppna baren. Hårtork på rummen alt info att det går att låna i receptionen.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Det bästa med hotellet var frukosten och killen som ordnade med den. Alltid glad och han serverade en grym och varierande frukost. En stor eloge till honom. Sedan va hela hotellet överraskande bra.
-
Ingenting kan bli bättre, i alla fall inte i den prisklassen.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


9 av 10

+
Nyreparerat och fräscht!
-
Saknade prislista till minibaren på rummet En enda stol på rummet Dåligt med plats för hygienartiklar i badrummet

Bekräftad gäst: 2021-07-10


10 av 10

+
Allt var nytt och fräscht, trevlig personal
-
Saknade en prislista till minibaren. Fler krokar och avlastningsytor i badrummet

Bekräftad gäst: 2021-07-10


9 av 10

+
Nyrenoverat. Snyggt, rent, modernt och väldigt trevlig personal. Personligt, familjehotellkänsla. Närheten till stranden och Skiathos centrum. Passade oss perfekt!
-
Eftersom det var nyrenoverat, vi var första gästerna, så kommer man säkert inse att det saknades papperskorg på rummet... och kanske en bänk eller hängare för handdukarna hade varit bra. Men det var verkligen smådetaljer.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


Something went wrong when loading reviews.