Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 149 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen,frukosten,läget nära till havet och centrum
-
Vattentrycket i duschen, varierande kall och varmvatten,frysfacket i kylskåpet var ej avfrostat tjock islager

Bekräftad gäst: 2024-07-20


10 av 10

+
Bra utbud på frukosten, familjär personal som hjälpte till med frågor, tog sig tid.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-20


10 av 10

+
Personalen, bra läge, lugnt.
-
Att vi som familj inte fick bo i rum bredvid varandra, men det var enligt hotellet Apollos fel.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


8 av 10

+
Ligger nära stranden
-
Större frukostutbuf

Bekräftad gäst: 2024-07-13


9 av 10

+
Rummet var stort, bra AC, rent, stor balkong och underbar personal
-
Luktade avlopp i badrummet, kunde varit två glas till samt krokar att hänga kläder på

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Servicen, personalen, läget
-
Poolområdet har lite för nära kontakt med balkongerna på bottenvåningen. Svårt dock att göra ngt åt detta.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
Litet och mysigt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Frukosten, trevlig personal, mysigt och lugnt poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


8 av 10

+
Personalen och gästvänligheten. Mysigt hotell i ett lugnt område och god frukost.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


10 av 10

+
Personalen var det bästa med hotellet
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-07-06

av Matilda H

Utmärkt!

Mysigt hotell med lagom stora rum och uteplats. Hotellet har pool och solstolar och stranden ligger bara 50 meter bort. Personalen var så trevliga och hjälpsamma. Städningen var topp! Finns många trevliga restauranger i närheten av hotellet, men det tar heller inte lång tid att gå in till centrum.

 
2024-05-28

av Thomas C

Fantastic hotel

Fantastiskt bra läge, 80 m till stranden, 30 m till 3 st minimarkets, 10 min promenad in till staden och fantastisk personal, vid minimarket går även bussen till Koukonatrie beach, George the manager of the hotel is fantastic, extremly helpfull and kind, best hotel ever, we will be back 👍🏻👍🏻

 
2023-09-30

av 220mikaels Klippan, Sverige

Gemyt och bra läge

De båda bröderna som driver stället gör det mycket bra. Allt rent, snyggt, ordning o reda samt en mycket fin frukost som smakar gott. Hotellet ligger perfekt nära både bad, buss och stad så det finns inget mer att önska. Vi kommer gärna tillbaka, tack säger Micke o Bodil i 102🇬🇷😎

 
2023-09-04

av LizzanNo Uppsala, Sverige

Familjärt och fint

Mysigt familjärt hotell med fin stämning. Rent och fräscht. Bra frukost med en del att välja på. Mycket bra service och trevlig personal. Poolområdet var mycket välskött. Bra läge med närhet till stranden och lagom promenad in till staden.

 
2023-07-27

av S F

Lugn oas nära det mesta

Värt att besöka! Trevligt litet lugnt hotell med mycket bra läge. Tillmötesgående och trevlig personal. Nära stranden bara en kort promenad till staden. Bra fräscha rum med fasta sängar. Har rum 103 med begränsad poolutsikt men fördelen är att solen inte ligger på hela dagen. Hotellet och rummet är städat och rent. En fantastisk frukostbuffé! Rekommenderas!