Kanapitsa Mare

På en sluttning, omgärdat av pinjeträd och olivträd, ligger Kanapitsa Mare med magnifik utsikt mot havet. Här bor du bekvämt med en pool på hotellet och bara en kort promenad till sandstranden Tzaneria. Och alla rum har havsutsikt!

Superdeal!

Nu kan du fynda sommarens resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

5,3 av 10
baserat på 7 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 220 m
Till centrum: 6,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kanapitsa Mare har ett fint poolområde med en pool med saltvatten som har två delar, en lite grundare (ca 70 cm djup) och en lite djupare (ca 120 cm djup), samt en fantastisk utsikt över havet. Här finns solstolar och parasoller samt en poolbar där du kan köpa kalla och varma drycker, snacks och lättare måltider.

Wifi ingår över hela hotellet. Massage mot avgift. Bra buss- och båtförbindelser till Skiathos stad. Busshållplats finns 500 meter från hotellet och taxibåtar finns vid stranden. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 500 meter från hotellet, bagaget transporteras separat direkt till hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.30-11.00.

Alla hotell, Kanapitsa & Kalamaki

Cape Kanapitsa

På en udde mellan de två sandstränderna Tzaneria Beach och Kanapitsa Beach ligger hotellet Cape Kanapitsa. Från alla rum har du en vacker utsikt över havet men även poolområdet bjuder på en fin utiskt. Kort promenad till de båda stränderna.