Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass. Juniorsviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med öppen planlösning med en liten nivåskillnad med två till tre trappsteg. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en eller två inbyggda bäddsoffor. Wifi och deponering ingår samt luftkonditionering i perioden 1 juni till 20 september. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 -34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit deluxe

Juniorsvit deluxe med balkong eller terrass med havsutsikt. Juniorsviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med öppen planlösning med en liten nivåskillnad med två till tre trappsteg. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en eller två väggfasta bäddsoffor. Wifi och deponering ingår samt luftkonditionering i perioden 1 juni till 20 september. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Renoverat dubbelrum

Renoverat dubbelrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi och deponering ingår samt luftkonditionering i perioden 1 juni till 20 september. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer.