Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service snabbhet om något efterfrågades eller saknades. Extrahjälp med att hyra bil.
-
Vi fick det vi förväntade, t o m bättre.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


7 av 10

+
Poolområdet och ägaren som var väldigt hjälpsam.
-
Väldigt mörkt att gå från byn ut till hotellet på en smal väg.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-04-02

av Tobias H Malmö, Sverige

Underbart och lugnt boende som vi gärna återkommer till.

Fint boende (bungalow) i mysig trädgård. Trevligt poolområde. Utmärkt städning. Bara ett par hundra meter till fin strand. Affärer och bra restauranger finns på gångavstånd. Jättetrevliga och hjälpsamma ägare/personal. Hyr gärna en bil och upptäck fantastiska Samos.

 
2018-08-28

av Mariann L Halmstad, Sverige

En riktig pärla för de som inte vill bo mitt i smeten

Riktigt trevligt boende, bra "lägenhet" med, som vi bodde, en stor och en liten balkong med fin utsikt över hav och berg. Lugnt poolområde, 5 minuters promenad till bad, liten strand med klappersten och trevlig lunchrestaurang. I närheten en väldigt mysig restaurang, Loukulos, som hade bästa maten och trevligaste personal!

 
2018-07-14

av rbrattlin Kungsbacka, Sverige

Lugnt, rent och trevligt

Ett par kilometer från Votsalakia centrum ligger denna lilla pärla, med utsikt över havet. Köket var utrustat så pass att en kunde fixa frukost, men inte mycket mer, en kokplatta, kaffebryggare och vattenkokare. Lägenheten var fräsch och ren. Dock fanns det bara en holländsk tv-kanal (men vem vill se på tv?) och sängarna var två enkelsängar som stod bredvid varandra. Den ena sängen var stenhård och den andra var nerlegad så att fjädrarna kändes. Uteplatsen var ganska stor och rymlig. Poolen var fräsch och perfekt för ett litet sent eftermiddagsdopp efter beachen. Värden var mycket trevlig och hjälpsam. Ville en ha AC på rummet fick en betala 5 EU per natt men det var det värt. Det var en bit att gå till restauranger och bad men det var inte så farligt. Kan verkligen rekommendera detta boende för er som vill ha lugn och ro och inte bo mitt i smeten!

 
2018-07-12

av Ikaswe

Enkelt och fint hotell

Lugnt och skönt, fin djup pool, enkla fräscha lägenheter med allt man behöver. Ingen trängsel vid poolen, ibland låg vi där helt själv. Fantastiska omgivningar. Nära till strand, med en beachbar, Mocambo bar. Något längre till byn, men ändå nära. Trevlig och hjälpsam ägare. Mycket bra städning. Återkommer gärna.

 
2017-10-03

av Anna H Gävle, Sverige

lungt och skönt

Otroligt fint läge med havet på ena sidan och berget på andra. Litet och mysigt en liten bit utanför byn. Otroligt fin strand alldeles nedanför stranden. Fräsht om än lite slitet och väldigt trevliga och hjälpsamma ägare som själva bor på hotellet.