Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mycket trevlig personal. Läget och byggnationen.
-
Inte så allvarlig brist, men kanske lite mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Rent och fräscht. Trevlig personal. Närheten till stranden.
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Bästa värdinnan man kan önskar sig❤️alltid på plats och sköna sängar👍man rekommenderar varmt detta hotellet!!!!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Trevliga värdinnan och läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


7 av 10

+
Mysigt
-
Fick markplan längst bak med lite avsides placering

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Despina!
-
Har man så höga förväntningar att detta inte duger kanske man ska åka någon annanstans . Såklart gnälls det på Wi-Fi men man bör inse att även 4g nätet ofta ligger nere så att internet skulle fungera på ön är högst tveksamt.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Vänlig och god service av personalen. Nära till stranden och trevlig bemanning där som ej kändes påträngande.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Vänligt bemötande och läget.
-
Att det kostade 10 euro om dagen om man ville ha aircondition och ingen möjlighet att öppet en dörr eller fönster med tillexempel myggnät. Bara glasdörrar.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
3
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-06-17

av 372alexanderj Sverige

Kanon lägenhet

Mysigt lugnt lägenhets hotel. Med en snäll värdina som alltid har ett leende på läpparna. Rejäla lägenheter mysig inegård. Ena dagen när vi kom hem från stranden stod det nybakat ost bröd på vårat rum. Av bara snällhet. Stor dusch. Bra läge närma stranden. Åker vi tillbaka bor vi här igen.

 
2022-08-16

av Snorstump

En Pärla!

Hur kan vi ha missat detta hotell efter så många besök på platsen? Nyrenoverade rum och mycket bra standard. Till min förvåning är sängarna av hög kvalitet och inte som att sova på masonitskivor😵 som vi tidigare gjort. Städning varje dag på rummen men inte söndagar. Något liten balkong i vår lägenhet men helt okej. Vem ska sitta där när stranden är 15 meter bort? Ett hotel som bjuder på bra läge i anslutning till stranden och trevliga närliggande barer. Inget störande ljud på något sätt då rummen är placerade bakåt. När service möter vänlighet uppstår magi. Klart rekommenderbart. För er som reser med barn så rekommenderas de större rummen med 2 sovrum. Nödvändiga hushållsredskap finns även om det inte är ”onödigt” mycket av allt. Efter 3 veckor är vi supernöjda och bokar givetvis samma hotel nästa år.

 
2019-08-10

av Sofie K

Rekomenderas varmt!

Ett väldigt mysigt familjehotell som vi varmt rekommenderar med nära till allt här i Votsalakia, strand och restauranger. Det första man möts av är grönskade växtlighet som leder fram till de olika lägenheterna. Rummet vi fick för två var fräscht, hade bra storlek med en balkong med utsikt över berget här. Bemötandet av kvinnan som jobbar här var mycket välkomnande och hon överraskade oss, en av dagarna med pannkakor som är typiska för Grekland. Jättegott! Skulle vi komma tillbaka till Samos skulle vi inte tveka att bo här igen:)!

 
2021-08-22

av annasJ9872ED

Absolutely Great

Wonderful place! The hosts were amazing, we felt like visiting a family, not staying in a hotel. The appartment with the sea view was breathtaking. We spent each evening on the balcony looking at the sea. The appartment itself was spacious and clean. We already miss Samos and our hosts. We will certainly visit again as soon as possible. PS. We love you, Despoina. We can't wait to visit you again!

 
2021-07-17

av 720kellyx

Fresh renovated apartment

We arrived and was greeted straight away by the owner who’s super kind and helpful. She made us some dessert on the arrival as well as on the departure day. They had renovated the rooms a year before which made it very modern and had a fresh look. The only negative thing was the bed but unfortunately all beds in Greek are hard. It’s close to the restaurants, by the beach and with a great host.