Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 54 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mkt välskött äldre , fint renoverat hotell . Bra läge och framförallt lugnt som passar oss .
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
Personalens bemötande, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


10 av 10

+
Litet och enkelt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


9 av 10

+
Fin standard på lägenhet och sköna sängar. Bra läge. Mycket trevlig ägarinna!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


8 av 10

+
Litet, lugnt och skönt.
-
Wifi funkade inte längst bort för receptionen, rum 19, första veckan. Andra veckan full teckning!

Bekräftad gäst: 2024-06-08


9 av 10

+
Rymlig lägenhet och inga rökande grannar.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
väldigt rent och snyggt. otroligt trevlig värdinna. Ett av de bästa hotell vi bot på. Många av gästerna hade återkommit flera år i rad. Detta hotell är klassat som en 2 hos Apollo men det är absolut 3 plus.
-
Här finns inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Mycket trevlig personal. Läget och byggnationen.
-
Inte så allvarlig brist, men kanske lite mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Rent och fräscht. Trevlig personal. Närheten till stranden.
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Bästa värdinnan man kan önskar sig❤️alltid på plats och sköna sängar👍man rekommenderar varmt detta hotellet!!!!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
3
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-06-17

av 372alexanderj Sverige

Kanon lägenhet

Mysigt lugnt lägenhets hotel. Med en snäll värdina som alltid har ett leende på läpparna. Rejäla lägenheter mysig inegård. Ena dagen när vi kom hem från stranden stod det nybakat ost bröd på vårat rum. Av bara snällhet. Stor dusch. Bra läge närma stranden. Åker vi tillbaka bor vi här igen.

 
2022-08-16

av Snorstump

En Pärla!

Hur kan vi ha missat detta hotell efter så många besök på platsen? Nyrenoverade rum och mycket bra standard. Till min förvåning är sängarna av hög kvalitet och inte som att sova på masonitskivor😵 som vi tidigare gjort. Städning varje dag på rummen men inte söndagar. Något liten balkong i vår lägenhet men helt okej. Vem ska sitta där när stranden är 15 meter bort? Ett hotel som bjuder på bra läge i anslutning till stranden och trevliga närliggande barer. Inget störande ljud på något sätt då rummen är placerade bakåt. När service möter vänlighet uppstår magi. Klart rekommenderbart. För er som reser med barn så rekommenderas de större rummen med 2 sovrum. Nödvändiga hushållsredskap finns även om det inte är ”onödigt” mycket av allt. Efter 3 veckor är vi supernöjda och bokar givetvis samma hotel nästa år.

 
2019-08-10

av Sofie K

Rekomenderas varmt!

Ett väldigt mysigt familjehotell som vi varmt rekommenderar med nära till allt här i Votsalakia, strand och restauranger. Det första man möts av är grönskade växtlighet som leder fram till de olika lägenheterna. Rummet vi fick för två var fräscht, hade bra storlek med en balkong med utsikt över berget här. Bemötandet av kvinnan som jobbar här var mycket välkomnande och hon överraskade oss, en av dagarna med pannkakor som är typiska för Grekland. Jättegott! Skulle vi komma tillbaka till Samos skulle vi inte tveka att bo här igen:)!

 
2024-06-30

av Asta U Hornslet, Danmark

Dejlige Smaragda Hotel

Jeg boede på Smaragda Hotel i en uge fra 8 juni til 15 juni - og jeg var så tilfreds med alt - der var rent og pænt overalt og Værtinden var det sødeste menneske i verden Jeg og min søn og svigerdatter havde hver sit værelse - og alt fungerede perfekt - Tak for et super godt ophold kære Værtinde Standen lå få skridt fra Hotellet og ved siden af Hotellet var en Bar som solgte drink nede på stranden - hvilket så gav tilladelse til en solseng - der var så pænt og dejlig på stranden med hyggelige parasoller - og stole i vandkanten - herligt - Tak Paraschos Med venlig hilsen Asta Udsen Stejlbjerg 16 8543 Hornslet Danmark

 
2023-09-13

av Claus L Langaa, Danmark

Dejligt hotel😊😎

14 dages supergod ferie på dejigt hotel😊😎 Rent og pænt hotel👍 Daglig rengøring og håndklædeskift/sengetøj skiftes hver 2./3. dag👍😊 Fin reception med masser af læsestof på flere forskellige sprog😊 Sød og hjælpsom værtinde der gerne ville tale med gæsterne😊 Vi kommer retur næste år😎😎