Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 57 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Faktisk allt blev på riktigt överraskad det händer sällan.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Bra läge, bra standard och bra sängar.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Trevlig ägare, hjälpte gärna till
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Läget, litet, mysigt, ingen pool och en fantastiskt värdinna..
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
De sköna sängarna och att det var så välstädat. Trevlig värdinna.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Bra läge. Fin lägenhet. Trevlig värdinna
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
3
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-16

av Snorstump

En Pärla!

Hur kan vi ha missat detta hotell efter så många besök på platsen? Nyrenoverade rum och mycket bra standard. Till min förvåning är sängarna av hög kvalitet och inte som att sova på masonitskivor😵 som vi tidigare gjort. Städning varje dag på rummen men inte söndagar. Något liten balkong i vår lägenhet men helt okej. Vem ska sitta där när stranden är 15 meter bort? Ett hotel som bjuder på bra läge i anslutning till stranden och trevliga närliggande barer. Inget störande ljud på något sätt då rummen är placerade bakåt. När service möter vänlighet uppstår magi. Klart rekommenderbart. För er som reser med barn så rekommenderas de större rummen med 2 sovrum. Nödvändiga hushållsredskap finns även om det inte är ”onödigt” mycket av allt. Efter 3 veckor är vi supernöjda och bokar givetvis samma hotel nästa år.

 
2019-08-10

av Sofie K

Rekomenderas varmt!

Ett väldigt mysigt familjehotell som vi varmt rekommenderar med nära till allt här i Votsalakia, strand och restauranger. Det första man möts av är grönskade växtlighet som leder fram till de olika lägenheterna. Rummet vi fick för två var fräscht, hade bra storlek med en balkong med utsikt över berget här. Bemötandet av kvinnan som jobbar här var mycket välkomnande och hon överraskade oss, en av dagarna med pannkakor som är typiska för Grekland. Jättegott! Skulle vi komma tillbaka till Samos skulle vi inte tveka att bo här igen:)!

 
2021-08-22

av annasJ9872ED

Absolutely Great

Wonderful place! The hosts were amazing, we felt like visiting a family, not staying in a hotel. The appartment with the sea view was breathtaking. We spent each evening on the balcony looking at the sea. The appartment itself was spacious and clean. We already miss Samos and our hosts. We will certainly visit again as soon as possible. PS. We love you, Despoina. We can't wait to visit you again!

 
2021-07-17

av 720kellyx

Fresh renovated apartment

We arrived and was greeted straight away by the owner who’s super kind and helpful. She made us some dessert on the arrival as well as on the departure day. They had renovated the rooms a year before which made it very modern and had a fresh look. The only negative thing was the bed but unfortunately all beds in Greek are hard. It’s close to the restaurants, by the beach and with a great host.

 
2019-08-07

av Johannakondyli

Fantastic location, fantastic Hotel!

This is not the first, or the last time we're staying at Smaragda. An amazing, cozy and warm welcoming Hotel where the owners instantly makes you feel at home. Here you have the beach just across the road, and the service is just amazing. I can really recommend Smaragda Hotel!