Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Jag tycker att läget var bra för mig och min fru, trevlig personal, gedigen frukost
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


4 av 10

+
Att åka därifrån
-
Bättre skyltat vid brand man fick leta efter skyltarna var utrymmningsvägarna fanns

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Takpoolen var bäst. Vacker gammal entré i marmor. Rumsstädningen var topp. Frukosten var helt OK, med lite av varje att välja på. Centralt och bra läge om man ville vandra omkring på stadens gator och gränder med stort utbud av restauranger. Enkelt att ta buss från busstationen.
-
Lite 'trött' hotell med personal som absolut var trevliga när man pratade med dem, men annars gärna höll sig undan eller ville slippa att hälsa. Frukosten saknade smör två dagar, tror de flesta skandinaver åtminståne vill ha bröd o smör till frukost, men vi överlevde :-)

Bekräftad gäst: 2023-08-26


8 av 10

+
Närhet till staden. Havsutsikt från balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

239 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
93
Bra
 
79
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2016-09-22

av Patrick H

Trevligt rum men minimala utrymmen i badrummet.

Litet rent fräscht rum med sköna sängar. Blev välkomnad med frukt och en liten vinflaska. BBC News på hyfsat stor tv annars bara grekiska kanaler. Minimalt badrum med läckande duschkabin om än välstädat drar ner betyget. En "stor" person hade nog inte ens kunnat använda dusch och toalett. Ordinär frukost. Lyhört värre. Väl fungerande AC. Bra läge i hamnen med alla restauranger och barer intill. En trevlig femton minuters promenad till mysiga Gaugko Beach. Mängder med bil- och scooteruthyrning utanför dörren. Enorm spegel mot sängens fotända...

 
2015-12-15

av Ringson Vellinge, Sverige

Ett semesterhotell på dekis

Semesterhotell off season är alltid en intressant upplevelse. Hotell Samos är ett charterhotell på dekis, men fortfarande ett av de bästa hotellen i Samos by. Trevlig personal, trevlig bar som är öppen länge – trots avsaknaden av turister en torsdag i december. Rummet OK, men jag irriterades av att det bara fanns ett el-uttag – ett problem när alla olika mobila enheter ska laddas. Vissa rum har stora, trevliga terrasser, andra (som mitt) mindre balkongerna ut mot den lilla hamnen i Samos. Ett annat irritationsmoment; att WIFI vägrade fungera på min dator. Det var samma sak vid mitt förra besök för ett par månader sedan. Kollegorna kunde dock använda datorn som vanligt.

 
2015-09-06

av Lotte S Göteborg, Sverige

Fungerande hotell

Hotellet fungerar bra, ligger en kort promenad från stranden och nära shopping och restauranger. Det är dock inte så charmiga omgivningar - vi tog bussen till Kokkari varje dag nästan. Hotellets frukost är samma varje dag och ganska ok. Rummen är små, utan garderober men med en stor härlig altan i skugga. Rummen städas varje dag. Helt OK!

 
2015-09-02

av Jesle12 Landskrona, Sverige

Trevligt citynära hotell

Hotellets placering är bra i Samos stad, närma restauranger och shoppinggatorna. En liten bit att promenera till stranden men det uppväger att hotellet ligger centralt. Trevlig personal, rent och fint.

 
2015-08-31

av 409susannae Ludvika, Sverige

Nära till allt

Har tillbringat våran bröllopsresa på denna hotell. Rummen är fräscha och lagom stora. Stor terass med begränsad havsutsikt hade vi. Frukostbuffén helt ok, med olika bröd, ägg i flera varianter, frukt och annat gott. Pool på taket och även poolbar. Solsängar och handdukar finns också. Trevlig personal!!