Bella Vista Samos

På hotell Bella Vista Samos i Samos stad kan du uppleva ett stycke grekisk, familjär charm i vackra omgivningar och med en förförande vy över det glittrande havet. Du som gillar strandliv gläds säkert över promenadavståndet till havet. Strax utanför hotellet finns två restauranger, och vill du ha ett större utbud ligger centrum av Samos stad ca 1 kilometer bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten från balkongen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 46 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Bella Vista Samos är ett familjärt hotell i vackra omgivningar och med utsikt över havet. Bara en kort promenad bort ligger stranden som bjuder in till svalkande dopp i Medelhavet. En enklare frukost serveras i hotellets frukostmatsal varje morgon.

Kostnadsfritt wifi i i allmänna utrymmen. Receptionen har inga fasta öppettider, men ägaren bor på hotellet och finns ofta tillgänglig. I omgivningarna kring hotellet finns ett par restauranger och butiker, vill du ha ett större utbud kan du bege till centrum av Samos stad som ligger ca 1 kilometer bort. Trappor och nivåskillnader på hotellområdet.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukost

Bra att veta

  • Transfer tar lite längre än 30 minuter till detta hotell på grund av byte till en mindre buss i Samos stad.

  • Vid transfer under utflykter hämtas du upp vid den lokala busstationen som ligger ca 2,5 kilometer från hotellet. Hit måste du ta dig på egen hand.

Alla hotell, Samos stad

Anthemis

Hotell Anthemis ligger i utkanten av Samos stad, med promenadavstånd till centrum. Här spenderar du en avkopplande semester i lugna omgivningar och med vacker havsutsikt. När solen står som högst kan du svalka dig i poolen.

Aeolis Samos

Centralt belägna hotellet Aeolis Samos i Samos stad lockar med panoramautsikt över havet och staden från sin takterrass. På terrassen finns även en pool med barnsektion och i poolbaren kan du stilla både törst och hunger med svalkande drycker och enklare rätter. Nedanför hotellet ligger stadens shoppinggata där du kan köpa hem souvenirer från de mysiga små butikerna.

Andromeda

I utkanten av Samos stad ligger hotell Andromeda. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över Vathibukten eller följa den lilla stigen från poolområdet ner till en solterrass med trappor ner i det kristallklara vattnet. Vill du vara i händelsernas centrum ligger Samos stad i närheten.

Samos City

Samos City är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka ön Samos och dess stränder. Hotellet ligger mitt i Samos stad och har en utomhuspool på taket och mellan varven kan du koppla av med en drink i poolbaren.