Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 187 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Att det inte var fullt med folk. Läget var fantastiskt. Lugnt och avsides.
-
Väldigt hårda sängar och kuddar. Frukosten var lite smaklös. Allt annat var bra!

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Läget mot havet. Personalen var mycket bra. Hjälpsamma och trevliga.
-
Att betala extra för AC. Lite tråkig frukostbuffé.

Bekräftad gäst: 2024-06-29


9 av 10

+
Naturen omkring. Sol nedgång. Super fin.
-
Hotellet som helheten var ok.

Bekräftad gäst: 2024-06-22


5 av 10

+
Läget
-
Se svar ovan....

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Rummet kändes gammalt. Sängarna var otroligt hårda, låg direkt på fjädrarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Utsikten, lugnet. Maten var god. Personalen trevliga.
-
Se 18. Blev positiv överaskad. Återvänder gärna. Lite för hårda madrasser

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Inte så stort,lugnt och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Familjärt och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


7 av 10

+
Läget.
-
Genom att det inte framgick att AC kostade extra per natt.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Fräscht och rent. Bra poolområde och trädäck nära havet. Utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

107 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
53
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-07-31

av Elena B

Hotell som ser annorlunda ut i verkligheten

Besökte Andromeda hotell nu 2023. Kan säga med en gång att hotellet inte uppfyllde de ”kraven” som man kunde se på deras hemsida. Badrummet exempelvis var helt olik de som de har framför på sin hemsida. Badrummet var rent ut sagt äckligt. De var litet och sunkigt. Inte alls fräscht som på bilderna de framför. Rummet i sin helhet var ok, extremt hårda sängar och vi fick den minsta balkongen av alla på hela hotellet, man kunde inte sitta två personer samtidigt ute på balkongen då de va för tight. Frukosten var inte någon frukostbuffé kan jag iallafall säga. De va två olika bröd, två olika flingor och två olika pålägg (ost o skinka) sen tomat och gurka. De va samma frukost varje dag så i en veckas tid så åt man samma mackor och pålägg varje dag beroende på va man gillar. Deras juice de erbjöd va någon form färdigblandad saft. När de gäller städningen så var den inte alls bra, dom byter sängkläder två gånger på en vecka, de gäller även handdukar med.. dessutom så kostar de också 5€ per dag om man vill ha ac på rummet med. De tillkommer även någon form av skatt där du betalar för att ha bott där i en vecka på 10,50€. Om man vill ner till stan så blir de taxi om man inte har lust att gå ner vilket tar ca 30-40min- detsamma tar de när man ska gå hem igen (finns inga lampor på vägarna och nästan bara uppförsbacke). Taxi från hotellet till staden (Samos city) kostar från 5-7€. Jag skulle inte rekommendera detta hotellet då de inte uppfyllde kraven som ja hade som förväntningar när jag hade sett bilderna på rummet etc när jag bokade. Lunchen vid poolen va helt ok, de fanns kanske 7-8 olika rätter och välja mellan. Då va de tre olika omeletter, tre olika sallader, någon form av burgare och spagetti. Få saker fanns de att välja mellan. Om man ska bo här så rekommenderas de till att hyra en bil, (obs extremt små vägar, två bilar får inte plats bredvid varandra!) kostar ca 1700 svenska kronor att hyra för tre dagar men de va värt de än att hela tiden ta taxi som tillslut kosta en del. Från Andromeda till phytagorion kostade 24€ dit och 24€ tillbaka.

 
2023-06-11

av missisM Stockholm, Sverige

Otroligt vacker på ett berg ovanför havet

Bor här med maken i en vecka i början av juni. Hela stan och hotellet känns väldigt lugnt, det är inget hålligång ställe. Hotellet ligger på ett berg och nedanför brer havet ut sig, det är otroligt häftigt och vackert, lummig och grön omgivning. Poolområdet har solsängar åt alla, åtminstone i början av juni och en Fin pool. En restaurang som serverar mat och dryck från 11:30-23, ok priser, en grekisk sallad ligger på ca 80 kr. Stranden nedanför hotellet är en stenstrand, ska man bada behöver man badskor, då det är stora stenar en bit ut i vattnet också. Frukosten består av rostbröd, pålägg, yougurt, frukt, prinskorv, kokt ägg, flingor och gurka och tomat, lite spartanskt för att vara buffé men ändå helt ok. Ca 600-700 meter till supermarket, 1 km till närmaste restaurang och 2 km till stan, allt är på vägen ner så det är bara uppförsbacke hem. rummen är enkla men har toalett och ducsh, Kylskåp och balkong mot havet. Wi-Fi är helt ok både på rummet och vid poolen. Har du krav på stor frukostbuffé, fint rum (detta är nog 2 stjärnor med svenska mått), nära till affär och restaurang så blir du besviken. Tycker du däremot att det är ok att bo enkelt med enkel frukost och att det är ok att gå en bit till affär och restaurang då har du kommit rätt. Man kan ju beställa taxi såklart, men det blir ju dyrt i längden.

 
2021-08-06

av Lejla B

Lugn semester

Vi spenderade en vecka på Andromeda. Mycket nöjda. Personal väldigt trevliga och serviceinriktade. Städade rum varje dag samt god hygien med tanke på pandemin. Kan absolut rekommenderas för de som vill till det lugna på sin semester.

 
2019-10-18

av Curious517843

Trevligt hotell

Vi bodde på Andromeda hotell i två veckor och trivdes väldigt bra. Visserligen är det en rejäl promenad ner till stan, men det visste vi ju. Om man bokar ett hotell som ligger 2km från centrum, så får man vara medveten om avstånden. Rummet var ok. Frukosten också. Personalen är trevlig och maten bra. Trevligt poolområde och en fin strand en bit bort. Där finns även tavernor. Vi hade två fina veckor på Andromeda.

 
2019-09-07

av Elin D

Mycket otrevligt och äckligt

Hotellet ligger rent allmän lång bort från allt, in till samos stad tar det 40 min att gå, och ska man gå hem är det uppförsbacke hela vägen.själva hotellet har extremt otrevlig personal, de ser väldigt arga ut och inte alls välkomnande. Inte ett dugg hjälpsamma och vi vågade knappt fråga om något vi undrade för att de bara suckade eller såg allmänt besvärade ut. Två kvinnor som jobbade, en blond och en med mörkt långt hår var de enda som var serviceminded och faktiskt log mot en. De som var mest otrevliga var en kvinna och vad vi tror är hennes dotter. Helt sjukt otrevliga. Vi har bott tillsammans med ca 30-40 små flugor som hade sin bas i vårat badrum. Vi sa till om detta flera gånger men de försvann aldrig. Första dagarna ville vi inte duscha eller gå på toaletten på hotellet. Sen vande vi oss med flugorna. Frukosten bestod av bröd, smör marmelad ägg samt ost och skinka. En utspädd juice får man också. Vi frågade om grönsaker och fick som svar att "nej vi serverar frukost här inte grönsaker" som om vi var dumma i huvudet som frågade. Städningen var dålig. Första dagen hade de inte städat alls och resten av dagarna var det städat men inte alls bra. Lampan i sovrummet hade över 200 döda flugor i och såg riktigt äcklig ut. Sängarna är det hårdaste vi har upplevt.vi har sovkt på en bädd av metallfjärdrar och vaknat varje morgon med avdomnade kroppsdelar som vi fått massera för att få igång blodcirkulationen. Det enda som var bra med hotellet var utsikten men den vägde knappast upp det andra. Jag skulle ALDRIG rekommendera någon att åka hit. Inte ens om det var gratis. Jag skulle inte bo här om jag fick betalt för det. Bitter familj, bittert hotell och bitter eftersmak när vi åker härifrån.