Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 54 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


6 av 10

+
Duktiga och fina tjejer som skötte städ och frukost
-
Väldigt liten balkong. Dåliga stolar där, saknades ett litet bord. Ingen torkmöjlighet för badkläder mm. Murrigt rum i färgen och hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


5 av 10

+
Läget
-
Lite för mycket 80 tal

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Poolområdet på taket
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


6 av 10

+
- Mitt i smeten, nära till allt - poolbaren, supertrevlig personal och bra dryckesurval - ren pool
-
- Sängen är STENhård! - varför servera konserverade persikor till frukosten när det är tid för färska? - det är extremt lyhört mot korridoren! Dessutom: Vore bra om texten hos Apollo kunde beskriva att balkongerna som inte vätter mot huvudgatan är minimala!

Bekräftad gäst: 2022-08-27


9 av 10

+
Takterrassen med poolen och den trevliga personalen var suverän. Stor frukostbuffé med mycket alternativ var jättebra. Sköna sängar och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


5 av 10

+
Låg bra till
-
Hade väldigt mycket kackerlackor på rummet. Tycker inte hotellpersonalen brydde sig.

Bekräftad gäst: 2022-08-13


7 av 10

+
Takpolen och takbaren.
-
Sängen saknade bäddmadrss och var väldigt hård. Badrummet var slitet med flera trasiga kakelplattor i duschen.

Bekräftad gäst: 2022-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
40
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-26

av malinmoolander Trollhättan, Sverige

Mycket bra

Frukosten var jättebra! Fantastisk utsikt och god mat i restaurang på taket. Mannen i baren hade vi härliga samtal med och han välkomnade oss in i familjen. Ligger mitt i centrum med bra avstånd till allt. Personalen var väldigt trevlig och rummen bra standard.

 
2016-08-14

av Carola L

Trevlig pesonal och kan varmt rekomendera poolbaren och resturangen på taket.

Vi hade halvpension och den serverades på takterassen. Maten var jättegod och vi visste dagen innan vad vi skulle få då personalen alltid informerade oss och var jättetrevliga. Poolen var välstädad och det var soligt och lugnt. synd att inte bubbelpoolen fungerade.

 
2012-09-22

av Gina H Habo, Vastra Gotaland, Sweden

Fantastiskt läge och otroligt hemtrevligt !

Detta är ett favorit resemål och Hotell. Är andra gången vi bor här, ett lite otroligt mysigt hotell med det man precis behöver lagom är som sagt bäst. Läget är kanon precis vid hamn promenaden och med massor av affärer och restauranger runt hörnet. Vacker ö med många utflykts mål.

 
2022-06-12

av Ulla E Santorini, Grekland

Roof Garden pool bar

We really enjoy our stay at Aeolis hotel. The roof garden bar is very nice and the man who runs it is very friendly. They have a nice pool with a nice snackbar och good drinks, strongly recomended. The club sandwich is delicious.

 
2019-08-17

av TheElholm Köpenhamn, Danmark

Nice hotel with a wonderful view of the city at the pool and bar at the top.

My girlfriend and i had a lovely week at the Aeolis Hotel. It is in range of a lot of local restaurants and super markets. The hotel itself is okay, nice rooms and good cleaning, but the breakfast is bland. What really makes it stand out is the pool and bar/restaurant at the top. The barkeeper is lovely company with a lot of stories to tell, and has been nothing but kind to us. We also enjoyed his cooking which was quite pleasant. I would have given the hotel 3 stars, but the pool and bar/restaurant at the top really saves it all for me, with a fantastic view of the city and harbor, in the company of the barkeeper :-)