Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Nära staden
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Perfekt läge vid kajkanten. Rymliga rum och en rejäl balkong. Vi hade turen att få balkong mot havet och hamnen. God frukost som vi intog utomhus på hotellets framsida alldeles intill havet och båtarna i hamnen. Så trevligt. Rent och välstädat. Dagen innan vi skulle resa hem fick vi fina presenter av ägaren. Ett riktigt trevligt hotell som jag varmt rekommenderar. Jag hoppas Apollo fortsätter sitt samarbete med detta hotell. Återkommer gärna dit.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Centralt läge, fantastisk utsikt, bra städning och god frukost.
-
Över förväntan. Kylskåp på rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Enkel standard precis som förväntat, trots det var kuddarna förvånansvärt mjuka, bra stråle i duschen (alltid varmt vatten). Allt fungerade fint. Hotellägaren supertrevlig!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Utsikten
-
Det var bra

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
Läget
-
Ägaren var gammal och trött dålig städning inget kylskåp på rummet mm

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Trevlig personal
-
Saknade kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Läget o personal
-
Det behövs kylskåp på rummen

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Läget! Det var Toppen!😀 man får vad man väljer,enkelt och litet,och det passade oss bra nu på denna resa
-
Lite frukostförbättringar, lite bättre madrass i sängar, nån tavla på väggen(det var väldigt kalt), vattenkokare,kanske(för kaffet var inget vidare)+ 2 muggar + 2 glas(förutom dom två som var i badrummet) Litet kylskåp i rummet…. men det funkade ju att dela/ha gemensamt utanför…

Bekräftad gäst: 2023-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
9
Bra
 
6
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-18

av Kai S Stockholms län, Sverige

Potential men klart misskött

Ett i sig trevligt alternativ mitt i fina Pythagorion och dess hamn- och bar/krogområde. Med tur får du ett enkelt men fint rum och balkong. Men oavsett potential, i dagsläget oerhört vanskött vilket är onödigt. Utlovad AC fungerade inte för någon gäst, utlovad bemanning av reception/hotell var i den närmaste obefintlig. Livsfarliga tillfälliga "elinstallationer" (skarvsladdar dragna över diskbänken) vilka utlöste att strömmen bröts flera gånger. Likaså fanns inte påstådd bar, bärhjälp och inga kontaktuppgifter vid ev allvarlig händelse på detta i stort sett obemannade hotell. Hotellet var en del i TUI`s paketresa och när vi försökte få TUI`s uppmärksamhet avseende detta mötte vi en väldigt oprofessionell hantering. Uselt!

 
2019-09-11

av Azelthrooz Stockholm, Sverige

Läget!

Fantastisk läge med mitt i centrum med närhet till alla restauranger barer och även flertalet stränder inom 5-10 min promenad. Rummen är spartanskt inredda. Mycket väl städade. Läget överväger de spartanskt inredda rummen för oss. Personalen supertrevliga vänliga och omtyckta! Vi kommer gärna hit igen!

 
2018-07-29

av HeleneE3

Otur?

Läget är jättebra vid hamnen. Mycket trevliga tjejer som jobbade i baren! Vi hade ett dubbelrum mot gården, utsikt mot ett fallfärdigt hus och sol hela dagen på balkongen, hade varit skönt med ett parasoll, men det fick de tydligen inte sätta upp. AC:n var under all kritik, något eget hemmabygge?? På toaletten gick det inte att spola. Även myror de första dagarna. Frukost ingick, råkade komma fem minuter försent en morgon, då var allt bortplockat. Kvinnan som jobbade stod och log att sa: Sorry to late. Ingen servicekänsla där inte.

 
2017-07-10

av lottenpotten

Härlig utsikt över hamnen

Trevligt hotel mitt i pythagorion hamn. Har tyvärr ingen kyl/trinett. Fin utsikt om man har rum mot havet och hamnen. Trevlig personal. Ingen vidare bra frukost. Fräscha lakan och handdukar. Enkelt men överlag bra.

 
2016-09-28

av lkn67 Stockholms län, Sverige

Besviken

Det va den sämsta frukosten någonsin och galet lyhört hotell. Dessutom var det ingen ventilation och mycket spartanskt inrett. Schampo ingår inte och det fylls inte på med toapapper automatiskt. Tråkig utsikt mot bakgården. Dock en trevlig servitris på kvällarna.