Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service av personal Välbyggt och rent
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Personalen rummet ac frukost städning läget
-
Inte mycket

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Den mycket trevliga o serviceminded personalen samt läget
-

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
Personalen var fantastisk hjälpsamma. Välskött mysigt hotell med perfekt läge mitt i centrum men ändå lugnt och skönt.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


10 av 10

+
Närheten till allt, personal som var mycket serviceminded.
-
Vet ej.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


9 av 10

+
Läget samt att frukost, aircondition och safebox ingår i priset. Priset ligger samma nivå som dom hotel utan detta. Värdinnan Stamatia är en pärla.
-
Fast frukosten är ok, så önskar jag att man kan beställa en ”vanlig” frukost.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
10
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-08-14

av Chrillesv Onsala, Sverige

Trevligt och välskött enkelt hotell i mysig gränd vid hamnen.

Ett enkelt välskött och trevligt hotell. Personalen är fantastisk hjälpsamma. Hotellet ligger i en mysig gränd precis vid hamnen. Rummen har bra Ac. Små ballonger men tillräckligt för 2 personer. Under Corona är det ingen frukost buffé. Det gick istället att välja på 4 olika frukost menyer dagen innan. Helt ok frukost för att vara Corona tider.

 
2019-10-06

av AndersX Borstahusen, Sverige

Lugnt och fint

Blev ”tvingade” att övernatta en natt på grund av inställda båtar. Fick ett fantastiskt bemötande och två rum. Personalen var helt outstanding, så vi bokade om sista natten efter öarna till Stratos. Samma fantastiska bemötande på hemvägen. Enkla rum med AC och kylskåp, rent och snyggt. Bra sängar jämfört med de sängar om vi haft ute på öarna. Skaplig frukost ingår.

 
2020-10-04

av BelindaMadsen Soborg, Danmark

Fantastic hotel, specially the staff

Stayed for 2 weeks In september 2020, and cause off the virus, the buffet in the morning was not availabale. Instead we could choose between 4 delicius breakfasts and It was so good. The staff was very kind and caring, and also good for laugh. Cleaning was perfect and wow hos many animals our towels could turn into🤪. All together a hotel that we will visit again next time we visit Samos.

 
2019-07-06

av dianamullett Denver, Colorado

Great location, good value

Clean, good WiFi, lovely garden. Perfect location in town only one block away from the harbor and close to all the shops, bars and restaurants. There is also a beach down the street which is all rocks. The building is a little tired but the staff is wonderful and very welcoming. Our room was very clean and had a big closet, a small fridge and strong air conditioning. Overall it was a good value for the price.

 
2017-07-10

av AlWinterField North Shields, Storbritannien

Pretty good

Lovely Loukia from the Netherlands brings this place alive; knowledgeable and friendly with a host of ideas and advice and guidance, she's an addition to the charm of this hotel. It's just off the sea front, close to the port but far enough away to be quiet. Reasonable rooms with plenty of space although the balconies are a bit tight for room. The price seems very competitive for the town and offers very good value for money.