Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och underbar personal!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Bra frukost och trevlig personal RENT och välskött
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Centrala läget men ändå så lugnt. Den personliga o trevliga servicen från personalen. Rent o fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


10 av 10

+
Rent och snyggt, bra läge, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


10 av 10

+
Rent, snyggt, bra personal, nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Den trevliga och vänliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


9 av 10

+
Läget samt personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


7 av 10

+
Läget
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

32 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
10
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-10-11

av lfP7476OZ

Fantastiskt hotell med genuint trevlig personal

Vi reste med en researrangör och hade bokat in oss på ett annat hotell men efter två nätter så bytte vi till Hotell Stratos och det räddade vår semester. Vi blev så otroligt väl bemötta av den genuint trevliga värdinnan Stamatia och övrig personal. En underbar atmosfär omslöt oss och vi kände oss väl till mötes under den resterande vecka. Vi har rest mycket och bott på både enkla och lyxiga hotell och frukosten kan jämföras med de bättre hotell som vi har bott på. Pga Corona så dukades det inte upp en buffé utan vi fick välja mellan fyra olika frukostalternativ och alla var lika goda och omsorgsfullt iordningställda och serverades vid bordet. På hotellet har det nyligen skett och fortsatt sker en omsorgsfull renovering av rummen, och i de allmänna utrymmena, i milda ljusa färger som ger en harmonisk samklang med personalens milda och genuina intresse för sina gäster. Wi-fi och AC utan kostnad och det var en mycket bra uppkoppling på Wi-fi. Vi var så nöjda med allt på hotellet och dess omgivning och det ska tilläggas att hotellets läge har en närhet vid hamnen och trevliga restauranger både vid hamnen men ännu bättre längre upp i den lilla staden. Över lag en trevlig atmosfär i hela Pythagorion.

 
2021-08-14

av Chrillesv Onsala, Sverige

Trevligt och välskött enkelt hotell i mysig gränd vid hamnen.

Ett enkelt välskött och trevligt hotell. Personalen är fantastisk hjälpsamma. Hotellet ligger i en mysig gränd precis vid hamnen. Rummen har bra Ac. Små ballonger men tillräckligt för 2 personer. Under Corona är det ingen frukost buffé. Det gick istället att välja på 4 olika frukost menyer dagen innan. Helt ok frukost för att vara Corona tider.

 
2019-10-06

av AndersX Borstahusen, Sverige

Lugnt och fint

Blev ”tvingade” att övernatta en natt på grund av inställda båtar. Fick ett fantastiskt bemötande och två rum. Personalen var helt outstanding, så vi bokade om sista natten efter öarna till Stratos. Samma fantastiska bemötande på hemvägen. Enkla rum med AC och kylskåp, rent och snyggt. Bra sängar jämfört med de sängar om vi haft ute på öarna. Skaplig frukost ingår.

 
2022-07-14

av yesimbyzt Izmir, Turkiet

Good choice for Samos accommodation

We had a pleasant stay as a family in a clean and well-run hotel in the Pythagorion region, very close to the port. Walking distance to cafe, restaurant and the sea. Friendly and helpful staff from the moment we entered the hotel. I definitely recommend. Thank you.

 
2022-07-09

av mike_clausen Köpenhamn, Danmark

Just Great!

Stayed in this hotel last year, and was determined, that we would stay here again this year with all our family. So one week in end of June. Great service, very good cleaning, nice rooms and nice breakfast. So what can You do? - we have allready booked this hotel for two weeks in September. See You, lovely staff!