Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Den helt otroliga personalen med Stamatia i toppen. Alltid glada och tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Trevlig, hjälpsam personal, bra storlek på rummen, utmärkt läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Fantastiskt hotell, underbar personal, bra läge, fin frukost och bra WiFi.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Personalen allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Servicen o närheten till allt . En underbar hotellägare hit kommer jag åka flera gånger.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Allt jag var jätte nöjd och så läget nära allt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


9 av 10

+
Läget. Servicen utmärkt. Prisvärt.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

36 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
10
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-09-16

av Jan B

Bästa hotellet hittills

Femte vistelsen i Pythagorion och femte hotellet. Om man vill bo nere i byn och ha nära till allt samt sätter charm före lyx är valet enkelt. Mycket trevligt och fräscht hotell med mycket vänlig personal och utmärkt frukost Wifi fungerar också utmärkt.

 
2021-10-11

av fjallet

Fantastiskt hotell med genuint trevlig personal

Vi reste med en researrangör och hade bokat in oss på ett annat hotell men efter två nätter så bytte vi till Hotell Stratos och det räddade vår semester. Vi blev så otroligt väl bemötta av den genuint trevliga värdinnan Stamatia och övrig personal. En underbar atmosfär omslöt oss och vi kände oss väl till mötes under den resterande vecka. Vi har rest mycket och bott på både enkla och lyxiga hotell och frukosten kan jämföras med de bättre hotell som vi har bott på. Pga Corona så dukades det inte upp en buffé utan vi fick välja mellan fyra olika frukostalternativ och alla var lika goda och omsorgsfullt iordningställda och serverades vid bordet. På hotellet har det nyligen skett och fortsatt sker en omsorgsfull renovering av rummen, och i de allmänna utrymmena, i milda ljusa färger som ger en harmonisk samklang med personalens milda och genuina intresse för sina gäster. Wi-fi och AC utan kostnad och det var en mycket bra uppkoppling på Wi-fi. Vi var så nöjda med allt på hotellet och dess omgivning och det ska tilläggas att hotellets läge har en närhet vid hamnen och trevliga restauranger både vid hamnen men ännu bättre längre upp i den lilla staden. Över lag en trevlig atmosfär i hela Pythagorion.

 
2021-08-14

av Chrillesv Onsala, Sverige

Trevligt och välskött enkelt hotell i mysig gränd vid hamnen.

Ett enkelt välskött och trevligt hotell. Personalen är fantastisk hjälpsamma. Hotellet ligger i en mysig gränd precis vid hamnen. Rummen har bra Ac. Små ballonger men tillräckligt för 2 personer. Under Corona är det ingen frukost buffé. Det gick istället att välja på 4 olika frukost menyer dagen innan. Helt ok frukost för att vara Corona tider.

 
2019-10-06

av AndersX Borstahusen, Sverige

Lugnt och fint

Blev ”tvingade” att övernatta en natt på grund av inställda båtar. Fick ett fantastiskt bemötande och två rum. Personalen var helt outstanding, så vi bokade om sista natten efter öarna till Stratos. Samma fantastiska bemötande på hemvägen. Enkla rum med AC och kylskåp, rent och snyggt. Bra sängar jämfört med de sängar om vi haft ute på öarna. Skaplig frukost ingår.

 
2022-10-14

av V7634DUpetern Phoenix, Arizona

Kind and friendly host.

What a wonderful place to stay. Our host was so kind and the room was so comfortable that it was hard to say good bye. I know it’s Greece and everyone is kind and friendly but our host went above and beyond. I would gladly stay here again. Thank you.