Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 80 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget, rent och fräscht och trevlig personal. Det har har allt vi behöver.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


8 av 10

+
Trevlig personal, läget, rent
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Ett lagom stort hotell, underbar personal, lugnt och stilla, nära till bad, restauranger och även shopping.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Läget, personalen som serverar god frukost varje morgon.
-
Det var lite dålig bemanning i receptionen och den enda info vi fick vid incheckning var den som stod på ett infoblad och där stämde inte frukosttiderna.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


6 av 10

+
Läget
-
Ingen personal på plats på dagen, säkerhetsskåpet fungerade inte och trots flera påpekanden om detta hände inget. Damerna som gjorde frukost var trevliga men mannen som var där på kvällen fick man inte stor hjälp av.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Det var ett typiskt Grekiskt hotell med fel och brister, men också stor charm! Det bästa var de goa damerna som fixade frukost och städade!
-
Det var som sagt en del skavanker men så är det ofta. Men att safety boxen inte fungerade trots påpekanden. Inte förrän Apollo blev inkopplade fixades det, men det tog ändå ytterligare tid! Vad vi hörde fungerade inte safety boxen för någon på hotellet.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Läget
-
Ingen bemanning i receptionen när det stod att det skulle vara det. Det var ingen frukostbuffé utan bordsservering. Det blir mycket svinn då man får och sen måste det slängas.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


7 av 10

+
Inte lika bra service längre, ingen receptionist, receptionen obemannad nästan alltid. Receptionisten: vaktmästaren som kunde absolut inget om arbetsuppgifterna, total förvirring vid inbokning mm. Från bästa till sämsta, tråkigt. Likadant med frukosten, där numera städerskorna får ta hela ansvaret, pga att hotellet ej satt in någon ersättare för ”husfrun” Statmatia. Rummen bra, läget perfekt
-
Måste in en som kan receptionsuppgifterna, går inte med en vaktmästare/trädgårdsmästaren som bara blivit inkastad. En som sköter om frukosten, inte lägga dessa uppgifter på städerskorna, som har fullt upp med sitt

Bekräftad gäst: 2024-06-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
10
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-10-11

av fjallet

Fantastiskt hotell med genuint trevlig personal

Vi reste med en researrangör och hade bokat in oss på ett annat hotell men efter två nätter så bytte vi till Hotell Stratos och det räddade vår semester. Vi blev så otroligt väl bemötta av den genuint trevliga värdinnan Stamatia och övrig personal. En underbar atmosfär omslöt oss och vi kände oss väl till mötes under den resterande vecka. Vi har rest mycket och bott på både enkla och lyxiga hotell och frukosten kan jämföras med de bättre hotell som vi har bott på. Pga Corona så dukades det inte upp en buffé utan vi fick välja mellan fyra olika frukostalternativ och alla var lika goda och omsorgsfullt iordningställda och serverades vid bordet. På hotellet har det nyligen skett och fortsatt sker en omsorgsfull renovering av rummen, och i de allmänna utrymmena, i milda ljusa färger som ger en harmonisk samklang med personalens milda och genuina intresse för sina gäster. Wi-fi och AC utan kostnad och det var en mycket bra uppkoppling på Wi-fi. Vi var så nöjda med allt på hotellet och dess omgivning och det ska tilläggas att hotellets läge har en närhet vid hamnen och trevliga restauranger både vid hamnen men ännu bättre längre upp i den lilla staden. Över lag en trevlig atmosfär i hela Pythagorion.

 
2021-08-14

av Chrillesv Onsala, Sverige

Trevligt och välskött enkelt hotell i mysig gränd vid hamnen.

Ett enkelt välskött och trevligt hotell. Personalen är fantastisk hjälpsamma. Hotellet ligger i en mysig gränd precis vid hamnen. Rummen har bra Ac. Små ballonger men tillräckligt för 2 personer. Under Corona är det ingen frukost buffé. Det gick istället att välja på 4 olika frukost menyer dagen innan. Helt ok frukost för att vara Corona tider.

 
2019-10-06

av AndersX Borstahusen, Sverige

Lugnt och fint

Blev ”tvingade” att övernatta en natt på grund av inställda båtar. Fick ett fantastiskt bemötande och två rum. Personalen var helt outstanding, så vi bokade om sista natten efter öarna till Stratos. Samma fantastiska bemötande på hemvägen. Enkla rum med AC och kylskåp, rent och snyggt. Bra sängar jämfört med de sängar om vi haft ute på öarna. Skaplig frukost ingår.

 
2024-07-06

av Go44975684913 Hamburg, Tyskland

Zentral gelegen - kleines süßes Hotel

Wir waren schon zum 2x mal in diesem süßen kleinen Hotel. Sehr nette Mitarbeiter. Zimmer sehr sauber, mit Wasserkocher (Kaffee, Tee) und Kühlschrank ausgestattet sowie mit nem kleinen Balkon. Alles gut zu Fuß erreichbar - Hafen, Tavernen, Supermarkt. Wir kommen auf jeden Fall wieder! 🤩

 
2023-08-12

av Pedersen100 Egtved, Danmark

Personalet er unikt

Fantastisk personale med service ud over det sædvanlige. Perfekt beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel kun 100 m. fra stand og byliv med gode restauranter. Eneste minus er at morgenmaden bliver tallerkenserveret og er meget ensformigt.