Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
ren och snyggt mycket bra frukost trevlig och bra personal bra bemötande
-
finns inga

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Läget nära till allt Trevlig personal
-
Över mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Fantastiskt hotell, underbar personal, bra rum och frukost, bra läge, har bott här tidigare och kommer definitivt tillbaka.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Rent och snyggt, vänlig personal, safebox och AC ingick i priset, nära till centrum.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Ett fantastiskt trevligt hotell, perfekt läge nära gågatan. Bra system med frukosten, fortsätt med det😊 Värdinnan Stamatia och övrig personal gjorde allt för att vi skulle trivas. Här kommer vi att bo i fortsättningen.
-
Inget som behöver förbättras.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Rent trevligt, bra service !
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


8 av 10

+
Hotellägaren var otroligt trevlig, mycket snällt att man fick fylla vattenflaskan hos dem och inte behöva köpa nytt hela tiden. Hotellets läge var jättebra. Bra A/C.
-
En i personalen hade musik på telefonen i fickan som spelades högt medan hon delade ut frukosten vilket ger en lite oseriös känsla. Det är ett mysigt familjärt hotell men man vill ändå att servicen ska vara professionell.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
Servicen och personalen som var super snälla och engagerade.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

38 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
10
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-10-11

av fjallet

Fantastiskt hotell med genuint trevlig personal

Vi reste med en researrangör och hade bokat in oss på ett annat hotell men efter två nätter så bytte vi till Hotell Stratos och det räddade vår semester. Vi blev så otroligt väl bemötta av den genuint trevliga värdinnan Stamatia och övrig personal. En underbar atmosfär omslöt oss och vi kände oss väl till mötes under den resterande vecka. Vi har rest mycket och bott på både enkla och lyxiga hotell och frukosten kan jämföras med de bättre hotell som vi har bott på. Pga Corona så dukades det inte upp en buffé utan vi fick välja mellan fyra olika frukostalternativ och alla var lika goda och omsorgsfullt iordningställda och serverades vid bordet. På hotellet har det nyligen skett och fortsatt sker en omsorgsfull renovering av rummen, och i de allmänna utrymmena, i milda ljusa färger som ger en harmonisk samklang med personalens milda och genuina intresse för sina gäster. Wi-fi och AC utan kostnad och det var en mycket bra uppkoppling på Wi-fi. Vi var så nöjda med allt på hotellet och dess omgivning och det ska tilläggas att hotellets läge har en närhet vid hamnen och trevliga restauranger både vid hamnen men ännu bättre längre upp i den lilla staden. Över lag en trevlig atmosfär i hela Pythagorion.

 
2021-08-14

av Chrillesv Onsala, Sverige

Trevligt och välskött enkelt hotell i mysig gränd vid hamnen.

Ett enkelt välskött och trevligt hotell. Personalen är fantastisk hjälpsamma. Hotellet ligger i en mysig gränd precis vid hamnen. Rummen har bra Ac. Små ballonger men tillräckligt för 2 personer. Under Corona är det ingen frukost buffé. Det gick istället att välja på 4 olika frukost menyer dagen innan. Helt ok frukost för att vara Corona tider.

 
2019-10-06

av AndersX Borstahusen, Sverige

Lugnt och fint

Blev ”tvingade” att övernatta en natt på grund av inställda båtar. Fick ett fantastiskt bemötande och två rum. Personalen var helt outstanding, så vi bokade om sista natten efter öarna till Stratos. Samma fantastiska bemötande på hemvägen. Enkla rum med AC och kylskåp, rent och snyggt. Bra sängar jämfört med de sängar om vi haft ute på öarna. Skaplig frukost ingår.

 
2023-10-09

av Kim Y

Lovely family hotel

A beautiful very clean, wonderfully run hotel. Nothing was too much trouble. The receptionist was incredibly helpful. A little bit dated but in a quaint and charming way. I would recommend it to anyone and would definitely stay again. Overall good experience.

 
2023-05-06

av Saniveebee London, Storbritannien

Clean, simple rooms and kind staff with good breakfasts!

A lovely little hotel with very kind staff, very clean rooms and delicious and generous breakfast near the port so conveniently situated if you are taking the boat to Patmos or wanting to eat near or in the port. Rooms have little balconies to sit on too. A good vibes place.