Kundomdömen om Kouros Seasight

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 120 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, skön säng.
-
Försäljning av vatten i receptionen. Påfyllning av toapapper, muggar (fick pappersmuggar, inte så bra). Vi fick efterfråga påfyllning. Inget vatten fylldes på i kylen och det fanns ingen affär i närheten.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


7 av 10

+
Läget nära vatten, standarden på rummen.
-
Bodde i superiorrum med uteplats, kunde varit bättre städat på den sidan.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


8 av 10

+
Lugnt och fräscht. Bra läge med strand och centrum inom gångavstånd. Kort transfer.
-
Fler solstolar vid poolen, även om det så här sent i sept/okt är färre gäster. Borde vara fria solstolar på stranden för boende på hotellet. Dyrt! Var ju hotellet som höll i det.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Städningen och närheten till stranden.
-
Lägga in filtar då det blir lite rått på rummen denna årstid som de själva kallar höst och har täckjacka på. Fick vänta över en timme på rummet som städades men hotellet var inte fullbelagt så vi kunde ha fått ett städat rum.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Fantastisk frukost, trevlig och hjälpsam personal , lugnt och trevligt på alla sätt och vis. Återkommer igen nästa år:)
-
Inga!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Fräscht, ny kock mycket bättre mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Strandnära
-
Handikappanpassa!

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
Hotellets vackra innegård,en oas
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Litet o trevligt hotell rent och snyggt låg nära strand och stan trevlig personal
-
Ett par fåtöljer på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Jätte bra läge vid beachen. Att hotellet är lagom stort vilket blir mer personligt. Lagom promenadavstånd in till byn. Bra promenadstråk utmed havet. Jätte bra frukost, innehöll allt och mkt att välja på. Tillmötesgående personal vid frukost. Lätt att ta lokalbussen för vidare på egen hand.
-
Bättre städning av rummen....främst golv, dricksglasen.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

126 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
52
Bra
 
16
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-24

Inlägg av Strandherskan Falkenberg, Sverige

Hotell med bra läge vid stranden

Bra läge vid stranden. Rena fräscha enkla rum. Ligger precis vid flygplatsen så det kommer flyg ganska nära och låter en del varje dag men det störde inte oss. Köp inte transfer, taxi till och från flygplatsen kostar 8-10 euro. Solstolar på stranden med parasoll (6 euro för två per dag) Något få stolar runt poolen. Pool/strandbar som inte servar gästerna på stranden som kringliggande hotell gör utan personalen föredrar att sitta och vänta på att du kommer och handlar. Frukost är okej, maten på restaurangen är varierande bra. Jorge som jobbar där är väldigt trevlig och serviceminded. Hotellets slogan är: Kom som gäst och lämna som familj. Det var inget vi upplevde. En lite äldre kvinna i receptionen som jobbade ibland upplevde vi som ganska otrevlig. Du kan låna badhanddukar till deposition 15 euro. De byter inte dessa gratis utan bytet kostar 2 euro per handduk. De städar inte heller varje dag vilket den lite snorkiga äldre damen i receptionen klargjorde tydligt. På kvällarna åkte vi in till den lilla hamnen, jättemysigt där med många bra restauranger. Hygge har gott kaffe. Flera fina små butiker också, inte bara souvenirbutiker. Sandstrand med stenar, dock mer stenar på andra sidan ön.

 
2019-08-19

Inlägg av Michelle L

Perfekt hotell

Bodde här en vecka. Jätte bra rum, trevlig personal som tog beställningar vid poolen och vid havet. Frukosten var jätte bra! Massa olika brödsorter, olika juice nästan varje dag, olika kakor nästan varje dag, ibland fick man våfflor å ibland fick man någon fetaoströra. Mycket olika saker! Kaffemaskin med olika sorters kaffe, yoghurt, ibland hemmagjord granola och massa gott Vill man hyra moppe eller bil så fixar man det i receptionen så får man det man vill ha ditkört. AC och säkerhetsbox ingår. Lugnt och skönt hotell och det samma gäller pythagorio. Jätte fin hamn med bra mat och en del shopping. Restaurang casa de roma va den absoluta favoriten. Otroligt duktig kock där så gå dit! Hotellet ligger på gångavstånd till centrum men har ingen butik i närheten så behöver man något får man gå in till centrum. Men som tur e fick man en flaska med vatten i kylen när man kom dit. Sköna och mjuka sängar. Inga bestick på rummet men 4 glas. Bara ett fåtal rum har havsutsikt så räkna inte med det. Det e ett väldigt lågt hotell. Åker gärna tillbaka till detta hotell

 
2018-08-02

Inlägg av ujkob Thásos, Grekland

Grymt läge

Hotell med grymt läge och stor potential som enligt mig är inte utnyttjad till fullo. Rummen är rena och fina dock alldeles för små. Maten på hotellet är inte någon höjdare. Frukosten funkar men inte mera än så. Kvällsmat ska man inte äta på hotellet utan söka sig till staden. Personalen är för det mesta trevlig.

 
2017-10-10

Inlägg av Resor100 Sverige

Mysigt och Strandnära

Familjärt bra hotell med härlig pool och läge nära stranden. Hade rum med havsutsikt och balkong, litet kylskåp, fön fanns på rummet. Trevlig personal och bra frukost. Lite få solstolar vid poolen men gott om dem på stranden (kostade 5 euro för 2 solstolar o parasoll/dag) badskor är att rekommendera på stranden. 15-20 min promenad in till Pythagorion centrum, kostade 5 euro med taxi. Nära flygplatsen så boka inte transfer utan ta en egen taxi kostade 8-10 euro. Flygen hördes väl och flög rakt över stranden/poolen så är man ljudkänslig kan det vara störande men vi hade inga problem. Varmt på rummet nattetid då luftkonditioneringen tydligen stängdes av fr.o.m. 15/9.

 
2017-09-03

Inlägg av Tomas170 Haninge, Sverige

Sol&bad

Ett bra hotell med trevlig personal och bra läge till bad.ca 20 min promenad i lugn takt till pythagorion centrum,taxi 5 euro.vi bokade superior rum som är på bottenvåningen med solbäddar 2st.kan rekommendera detta hotel👍👍👍