Kundomdömen om Doryssa Theorem

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 349 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Frukosten och närhet till strand och city
-
Gymmet är långt ifrån så som det beskrivs i Apollos beskrivning , 2 maskiner och ett löpband var sönder, dessutom var det långt ifrån den senaste utrustning ( det var likandant året innan). Om man önskar leva upp till beskrivningen , så bör man omedelbart uppdatera utrustningen

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Läget, personalen, standarden
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Frukostbalkongen
-
Dåligt med förvaring i rummet.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
Service, fräsch stil, bra låsbar box på rummet, nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


9 av 10

+
-
Några flera hyllor på rummet. Eller en byrå.

Bekräftad gäst: 2024-06-22


9 av 10

+
Läget och standarden
-
Litet rum utan avställningsytor och ingen garderob eller lådor utan det var en öppen klädställning mitt i rummet. Ingen plats att ställa väskorna, de gick inte att få i dem under sängarna.

Bekräftad gäst: 2024-06-22


8 av 10

+
Läget.
-
Bättre förvaringsutrymme på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-06-22


10 av 10

+
Rent, hög standard, hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


9 av 10

+
Servicen, personalen på hotellet var 10/10. Dem hjälpte med taxi och var jämt trevliga när man gick förbi. Städningen på hotellet var också suverän och rummet luktade gott när man kom hem på eftermiddagen.
-
Frukosten kunde bli mer påfylld och hade velat ha mer frukt vilket var det som oftast var slut.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


10 av 10

+
Standarden på rummet, bra a/c o perfekt läge. Överlag trevlig personal.
-
Servicen vid frukosten var väldigt långsam i början på veckan, somliga i personalen verkade inte veta vad deras arbetsuppgifter var. Påfyllning funkade så där trots man sa till. Servicen förbättrades dock under veckans gång. Lite väl stressad personal vid incheckning.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

14 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2024-07-13

av 32christerb Sarpsborg, Norge

Meget bra hotel med nærhet til det meste en trenger!

Hadde få eller ingen forventninger, men dette hotellet innfridde til de grader. Nyrenovert og veldig delikat. God frokost, veldig bra service og nærhet til det meste en trenger for en avslappende uke på Samos. Anbefales på det sterkeste. Reiser gjerne tilbake ved en senere anledning.

 
2024-06-16

av NorwayEmma Norge

Delikat hotell med ypperlig beliggenhet.

Delikat og rent hotell sentralt i Pythagoreio. Hotellet ligger i en bakgate, et stenkast fra havnen og sentrum. Rommene er rene og fine, men ganske små. Det er lite oppbevaringsplass. Balkongen er liten, med 2 lite komfortable stoler. Men- det er nytt og delikat. Alt fungerer, og personellet gjør alt de kan for å være serviceminded. Frokosten var deilig,- masse godt brød for enhver smak , og ellers alt hva man trenger. Nydelig terrasse hvor man kan spise frokost under appelsintrær, eller kose seg med en god drink fra baren. Nærmeste strand er veldig steinete, men vi gikk ca 700-800 m til en nydelig strand og hadde skygge av pinjetrær. Vi kommer gjerne tilbake!

 
2024-05-25

av Ingvild S

Loved it

Great and central hotel. Close to both the city centre and the beach. Super nice atmosphere and great service. Good breakfast with Greek foods. Newly renovated with nice Japandi style/interior. Best hotel in Pythagório / Samos. We loved it!

 
2023-10-07

av petrav479 Gävle, Sverige

Exclusive, stunning, perfect

Exclusive boutique hotel. Super friendly and professional staff. It feels like they are there just to make your stay perfect. Stunning interior design. The breakfast is both beautiful and everything else you could wish for. You sleep like a princess in supercomfy beds. Highly recommend this hotel. Top notch. My favourite hotel right now🩵

 
2023-09-18

av BikeRider955 Göteborg, Sverige

High quality hotel, but some things could be improved.

Doryssa Theorem is a very good hotel. Exclusive interiors, high quality materials, comfortable beds, tasty and varied breakfast, service minded staff. So, there shouldn’t be a problem. But there are some details that need to be improved before getting an even higher rating from me. Breakfast is tasty and has a lot of varieties to offer. But the fried eggs should be warm, not cold. The same goes for the bacon and sausages. Warm bacon and sausage is a lot better than cold. When the breakfast opens at 6:30 everything should be at place 6:30, and not 6:40-6:45. The fridge in our room was not working, and after some fixes (quick response from the staff!) it gradually got a colder. After 24 hours(!) it was almost cold but not really cold. It could take 2 bottles of beverages but cooling 3 bottles was beyond its capacity. Undersized fridge? The Air Conditioning was also undersized or had some other issue. Even when we set the AC at +19 C with fan speed at maximum the room was never cool enough. I have stayed in many hotel rooms and often the problem is the opposite, the room can easily get overchilled. But here we struggled to get below what felt to be like 24-25 C. We never made any complaints though, perhaps we should have? But the parameters were set to maximum cold so what more could a receptionist have done? The room, the bathroom, and the bed were of ambitious standards and comfortable, there are few places to put your belongings. You had to keep most of your things in the suitcase on the floor. A bit frustrating. I tried every night to find at spot to put my phone, my tablet, my book, and my glasses within reach, but this was a difficult task. Those who have designed the rooms are perhaps not accustomed to staying in hotels and meeting these tiny but vital details? 😊 It may sound as I am very disappointed? But I’m not. Doryssa Theroem is good! But since the whole hotel says “high quality” these details stand out. Thank you, for a pleasant stay!