Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget, gratis lån av cyklar och "litenheten". Mycket trevlig ägare med arbetande son som alltid var på språng.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-13

av emmaj823 Kinna, Sverige

Bra läge, inte så bra rum

Hade ett av rummen på baksidan, med uteplats och trappa upp till poolen. Rummet var väldigt fuktigt och luktade mögelaktigt. I duschen fanns mögelliknande fläckar. Köket var dåligt utrustat, vi hade en jättekastrull och en pytteliten att värma mjölk i. Eftersom vi gjorde vår egen frukost och ville koka ägg, fick vi använda den jättestora. Markeringarna på spisplattornas vred var bortslitna. Det fanns ingen skärbräda (märken i bänkskivan visade att det varit så tidigare då någon skivat något direkt på bänkskivan. Det fanns bara en liten kniv, en skalkniv-aktig. Två assietter och två stora, djupa tallrikar samt stekpanna och två plastskålar. Några olika glas och två koppar. Även kaffekokare och tekokare. Det kändes som att rummet är dåligt utrustat för att man som gäst ska köpa hotellets egna frukost. På uteplatsen fanns två stolar och ett bord. Den ena stolen hade en skruv med något vasst på skallen som gjorde att jag fick repor på min klänning. Rummet i sig var inte så bra. Läget, poolen och närheten till stan var bra. Om vi åker tillbaka så bor vi i Pythagorion igen, men kanske inte detta hotell.

 
2015-06-09

av Rutan50 Lidingö, Sverige

Charmigt Hotell

Trevligt rent fint och charmigt litet Hotell, kort promenad med flera vägval till havet och stranden ,nära till shopping och även hamnen. cyklar finns och är gratis så även parkering för bilen, liten pool gott om plats ,Vacker utformning med blommande träd och blommor Fina enkla mycket små rum passar ej rörelse hindrade ,eller mindre barn,balkongen mot pool och bergen, lugn o tyst omgivning. Välstädade rum varje dag, rena handukar och sängkläder bytes flera gånger/v. Passade utmärkt för mig och mitt barnbarn 12 år under 1v.

 
2013-09-18

av Micke_Skyllborg Hallstavik

Trevligt hotell och ägare

Ett mycket mysigt hotell, ganska centralt beläget men väldigt lugnt om man har rum mot baksidan. Ägaren är jättebra och övriga servicen likaså, ägaren är ganska skojfrisk när han lärt känna sina gäster. Nära till "huvudgatan" i Pythagorion och nära till både restauranger och supermarkets. Trevligt poolområde som är inramat av stenmurar, även en jacuzzi finns om man känner för det.

 
2012-11-15

av Miafiag

Trevligt hotell!

Mysigt hotell med fin pool. Mycket fin frukost som personalen dukade fram till bordet. Ett minus på rummet som veter ut mot gatan är trafiken och flygtrafiken som stör. Åker gärna hit igen men väljer ett rum mot poolen. Liten promenad till havet. Omgivningen är vacker men backig.

 
2020-02-12

av monicastolend Oslo, Norge

Well-kept, clean and quiet, very good service.

My boyfriend and I spent 2 weeks at Athina. The owner / staff are very nice and helpful. The apparement/room was well-kept, always clean and had everything we needed. The location is very good, just at the edge of the city senter. We were never disturbed by any noise. It’s a short walk the beach, tavernas or the city senter, not far at all. There balcony in our room had a view toward the hills behind the city, and the road leading up to the tunnel of Eupalinos.