Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget
-
Fick rum i källaren , kändes väldigt instängt .

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Ligger bra,trevlig personal,bra parkeringsmöjligheter
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Läget och skicket/atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


3 av 10

+
Sängarna
-
Möblerna utöver sängen var som billiga loppisfynd, dåligt att lägga kläder i. Enligt mig väldigt hög kostnad kör AC. 85 euro/vecka. Hotellet tog inte emot betalning via kort. Hade förväntat mig lite mer i en lägenhet.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


7 av 10

+
Pool-området
-
Vi bodde i ett annex med 3 rum. Vår upplevelse var att det var sämre standard på dessa rum. Duschväggar saknades eller var trasiga. Kranarna gick inte att stänga så de stod och droppade konstant. Fönster som inte kunde stängas pga. att det saknades handtag. Krokar som var trasiga. 83€ för aircond kändes lite pricy och dessutom kontant utan kvitto. Frukost och barnota skulle också betalas kontant utan kvitto.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Mysigt
-
Tråkig chef

Bekräftad gäst: 2023-07-22


7 av 10

+
Mysigt
-
Chefen var både trevlig men även ironisk mot gästerna!

Bekräftad gäst: 2023-07-22


6 av 10

+
Utsikten
-
Personalen var inte serviceinriktade eller trevliga.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


9 av 10

+
Vi fick ett rum avsides, vilket till en början kändes lite tråkigt, men det visade sig vara jättemysigt att ha en egen uteplats lite avsides. Fin utsikt också!
-
AC kostar extra, vilket inte informerades om tydligt nog (av Apollo och vid ankomst).

Bekräftad gäst: 2023-07-08


8 av 10

+
Bra läge, nära till hamnen och ca 15 min promenad till stranden. Poolområdet var litet men fint. Dyrt med 84 € för ac i en vecka, man måste ju trots allt ha ac för att kunna kyla av sig under de varmaste månaderna.
-
Fanns ingen information på Apollos sida att man kunde få en inglasad balkong! Vem vill sitta "inlåst" på sin semester och inte kunna få luft! Som tur var kunde vi få byta rum så vi fick en nedsänkt uteplats - så mycket bättre. Det fanns heller ingen info om att det fanns något att köpa vid poolen. Vi köpte dryck men det fanns ingen enkel mat.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
24
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-27

av larsj919 Lund, Sverige

Mysigt hotell med perfekt läge!

Athina Hotel ligger lite avsides, vilket vi upplevde som trevligt. Promenaden ner till hamnen kan upplevas som ganska jobbig, men för oss som är ganska aktiva kändes det bara mycket trevligt att få en kort promenad när man skulle ut och äta. Vi fick ett rum som låg lite avsides vilket från början kändes lite tråkigt, men det visade sig vara mycket trevligt! Vi hade en egen uteplats med fin utsikt över ön och hamnen. Personalen (framför allt sonen) är väldigt trevliga och behjälpliga. Det är en fin, familjär stämning och ägaren pratar gärna med gästerna. Vi kommer att återvända till Samos och då är Athina Hotel ett självklart val. Prisvärt och trevligt! PS: En viktig detalj är att AC kostar extra, något det inte informerades om tillräckligt tydligt (varken av Apollo eller när vi anlände till hotellet). Det är en ganska stor kostnad så räkna med det när ni ska boka.

 
2023-06-24

av S7887KMmariel

Fint och familjärt

Ett mindre familjärt hotell. Vänlig ägare och mycket rent överallt. Rummet vi bodde i var litet vilket drar ner betyget något. Bra läge. 3 minuters promenad till den större gatan där de flesta affärer ligger. 7-8 min promenad till stranden.

 
2023-06-17

av idahanna

Fuktigt och mörkt rum med en lukt av mögel.

Vi bodde i ett av rummen allra längst ner i typ källaren. Rummet var mörkt och kändes fuktigt samt hade en lukt av mögel. Rummen längre upp är säkert bättre? Toaletten var placerad så man fick sitta lite snett! Kylskåpet kylde knappt. Utomhusmiljön runt poolen var däremot fin. Frukost kostade 15 euro per person och dag om man köper det på plats! Sjukt dyrt för en så enkel frukost! Hotellägaren var trevlig så länge du inte ifrågasatte någonting.

 
2021-10-08

av Q168MUdavidk

Underbart hotell med perfekt läge!

Charmigt lite mindre hotell med nära till allt, kort promenad till både strand och tavernor. Bra rum, sköna sängar och super-service! Dimitri och hans son Giannis är super och gör allt för att du ska trivas! Vi hade 2 fantastiska veckor på Samos och vistelsen på hotell Athina gjorde semestern verkligen speciell! Kan varmt rekommenderas!

 
2018-07-13

av emmaj823 Kinna, Sverige

Bra läge, inte så bra rum

Hade ett av rummen på baksidan, med uteplats och trappa upp till poolen. Rummet var väldigt fuktigt och luktade mögelaktigt. I duschen fanns mögelliknande fläckar. Köket var dåligt utrustat, vi hade en jättekastrull och en pytteliten att värma mjölk i. Eftersom vi gjorde vår egen frukost och ville koka ägg, fick vi använda den jättestora. Markeringarna på spisplattornas vred var bortslitna. Det fanns ingen skärbräda (märken i bänkskivan visade att det varit så tidigare då någon skivat något direkt på bänkskivan. Det fanns bara en liten kniv, en skalkniv-aktig. Två assietter och två stora, djupa tallrikar samt stekpanna och två plastskålar. Några olika glas och två koppar. Även kaffekokare och tekokare. Det kändes som att rummet är dåligt utrustat för att man som gäst ska köpa hotellets egna frukost. På uteplatsen fanns två stolar och ett bord. Den ena stolen hade en skruv med något vasst på skallen som gjorde att jag fick repor på min klänning. Rummet i sig var inte så bra. Läget, poolen och närheten till stan var bra. Om vi åker tillbaka så bor vi i Pythagorion igen, men kanske inte detta hotell.