Kundomdömen om Rhodos Horizon City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
10 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt. Har svårt att hitta ngt att klaga på. Hotellet ligger ca 200 m från sandstrand, ca 500 m från centrum och ca 700 m från Gamla stan. Runt omkring finns massor barer, restauranger osv. Restaurangen på hotellet är perfekt.
-
Har svårt att hitta ngt.

Bekräftad gäst: 2021-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

2337 omdömen
Utmärkt
 
1332
Väldigt bra
 
684
Bra
 
230
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2021-07-30

Inlägg av dzevada

Bästa hotellet jag har varit på

Två underbara veckor på Hotell Rhodos Horizon Resort! Överträffade våra förväntningar, stort utbud av mat och dessert samt väldigt trevlig personal. Trevligt med svensktalande personal vid namnet Marie. Stort tack till Nikitas som hjälpte mig på stranden när jag gjorde mig illa.

 
2021-07-27

Inlägg av 742mathiast

Fantastiskt trevligt hotell med service i toppklass

Vi bodde på Rhodos Horizon Resort från 10 juli till 24 juli 2021. Det är ett hotell som har fyra stjärnor men det borde ha fem. Allt var perfekt. Läget vid havet med närhet till Rhodos stad. En ständig bris från havet som svalkade även under de varmaste dagarna. Städningen är top notch. Alla i servicepersonalen gör att man känner sig trygg och välkommen. Vi vill skicka ett speciellt tack till svenska Marie och hennes kollega Ioanna i restaurangen som varje dag gjorde sitt yttersta för att vi skulle få en guldkant på vår semester. Tack alla på Rhodos Horizon Resort. Vi kommer garanterat att bo hos er igen.

 
2021-07-26

Inlägg av smurf222 Göteborg, Sverige

Två underbara veckor på det bästa hotellet

Första gången vi var här var 2019 och redan då blev Rhodos Horizon Resort vårat favorit hotell, fast att jag hade mycket problem när det gällde maten på restaurangen. Som allergiker vill man kunna se vad maten innehåller och på den tiden fanns inga skyltar med vad maten innehöll så att nu få se att detta finns gjorde vår vistelse här mycket lättare. Restaurangen har ett stort utbud av varierande och god mat och det finns något för alla och man kan även boka Ala carte som är super.Personalen levererade första klassisk service men det finns några som sticker ut. Speciellt Giannis med ett hjärta av guld som hinner med att prata med alla inte bara i restaurangen utan på hela hotellets område, och han ser till att alla gäster får en bra upplevelse. Giannis såg till att jag fick otroligt goda rätter och även efterrätter. Marie vår egen lilla pärla från Sverige alltid glad och visste vad man ville ha, det bästa är att man kan fråga massor och få tips av Marie vilket var super. Dora restaurangens sång och dans fågel som bjuder på sig själv. Allt är Covid-19 anpassat på hotellet och restaurangen, gästerna använder munskydd, plasthandskar och handsprit och all personal i hotellet använder munskydd så vi kände ingen oro alls. Hotellet har 3 pooler fast vi älskar havet och hotellet har egna solstolar och parasoller så där var vi. Här i strandbaren finns hotellets egna lilla diamant Despina som alltid har ett leende på sina läppar och ser till att vi har det bra. Hon har stenkoll på oss. Det var en dag när vi inte var nere vid havet och hos henne då kom hon dagen efter och frågade vad vi hade gjort då hon inte hade sett oss, helt otroligt och underbart med sådana människor. Belvedere Bar i main byggnaden där serveras goda drinkar av super trevlig personal. Hotellets städare gör ett enormt jobb för att allt skall vara rent och fräscht i rummen och alla utrymmen. Vår resa gick ut på att få ladda upp våra batterier så man orkar med hösten och allt som komma skall och det har vi verkligen fått göra. Hotellets läge är perfekt då man kan promenera överallt och vill man inte gå så ta Hop on Hop of bussen som stannar utanför hotellet. Som ni förstår så rekommenderar vi detta hotellet till alla som vill ha en riktig härlig semester med lyx känsla och jag säger bara We will be back

 
2021-07-24

Inlägg av Yamor C Stockholm, Sverige

Bästa hotellet, på riktigt!!

Super bra hotell! Maten är jättegod och drinkarna var lika bra. Fanns massor att välja mellan och desserten var jättegod. Funkade bra med corona avstånd och kändes säkert och tryggt. Personal är underbar. Svenska Marie i resturangen hjälpte oss under hela vår semester, och mötte oss alltid med ett leende. Dora in the resturant was also the best. Gave us orange juice every morning and greeted us with a smile. As well as Giannis. Jätte fräscht och lagom stort. Blev lite trångt mot slutet med att få solstolar, men fanns massor vid stranden eller om man kom tidigt. Stranden är jätte nära och enkel att gå till. Rekommenderar verkligen detta hotell, vi kommer absolut tillbaka snart!! Thank you everyone

 
2021-07-23

Inlägg av felle0313 Rom, Italien

Underbart

Ett fantastiskt hotell med en bra utsikt. Flera pooler på hotellet samt en ”privat” strand del med egna parasoll och sängar! 4 barer inne på hotellet och 1 strandbar. Servicen är bland de bästa jag någonsin upplevt! Marie är en klar favorit! Alltid glad, alltid trevlig och väldigt rutinerad. Maten är också väldigt bra för att vara all inclusive. Självklart kommer det återkommande rätter men det får man förvänta sig. Hotellet ligger nära Rhodos stad vilket verkligen var ett plus. Allt som allt så är det ett klockrent ställe som vi alla i sällskapet rekommenderar!