Kundomdömen om Rhodos Horizon City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 111 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


10 av 10

+
Välkomnandet vi ankomst med bubbel o ros och ett väldigt trevligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-17


10 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-17


10 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


10 av 10

+
standard och läge
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Läget och väldigt fräscht renoverat
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


7 av 10

+
Personalen var jättetrevliga och man kände sig välkommen när man kom. De var även väldigt hjälpsamma. Frukosten var fräsch och god.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


9 av 10

+
foajen, mottagandet samt dem fina rummen. Men städningen borde vara bättre. Tråkiga balkonger, alldeles för smala
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


9 av 10

+
Frukost och personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

3131 omdömen
Utmärkt
 
1945
Väldigt bra
 
801
Bra
 
277
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2022-11-26

av 214l_nah

En resa, en plats, ett hotell att minnas!

Hade en helt fantastisk resa med mina vänner! (Studentresa) Hotellet stort, fräscht, med trevlig personal! Extra tacksamma var vi för svensktalande Maria som var servitris och ”tog hand om” oss under resan! ❤️ Maten får toppbetyg, lyxigt med pool och strand på 40 meters avstånd. Gångavstånd till både bargata och gamla stan! Rekommenderar verkligen och prisvärt var det med aktiviteter som pingis, karaoke-kvällar och annat underhållande. Hade en oförglömlig resa! Kunde faktiskt inte blivit bättre! ( Se till att åka under en tid då det är varmt, kan vara rätt blåsigt/kallt vissa perioder) / Léna och kompisgäng

 
2022-11-11

av Noresida Huddersfield, Storbritannien

Bästa hotellet på Rhodos

Har bott på flera olika hotell på Rhodos men Hotel Rhodos Horizon Resort är enligt oss det klart bästa hotellet. Bodde här för andra gången två veckor i september. Här finns allt man kan önska. Fantastisk personal överallt på hotellet. Tjejerna o killarna i receptionen proffsiga och tillmötesgående. Rent och fint på rummen varje dag tack vare den duktiga och trevliga städpersonalen. Restaurangen får bästa betyg av oss. Rent och fräscht, god och varierande mat, supergoda soppor och desserter och även fiskrätterna. Den trevliga och tillmötesgående personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. Hotellets egna strand är bara helt fantastisk. Flickorna i strandbaren alltid glada och hjälpsamma. Att sedan ha sin solstol två meter från havet gör ju hela semestern fulländad. Bada i havet varje dag... vad mer kan man önska. Rekommenderas verkligen På återseende nästa år. Elisabeth och Torbjörn

 
2022-10-22

av thomasmJ9560GD

Fint vuxenhotell

Tillbaka för tredje gången på hotellet. Rent och fint i restaurang och pool-området. Mycket trevlig servicepersonal. Marie slår alla med häpnad. Ibland upplever man att personalen blir stressad under middagar allt för att gästerna ska bli nöjda. Allt har sitt pris. Man upplever att servicepersonalens service kan påverkas negativt i matsalen. Ett plus är att det har blivit lite underhållning i Belvedere-baren. Akustiken i baren är för högt. Måste åtgärdas. Gott om solstolar på stranden. Behöver inte stressa ner till stranden. Värre är det runt poolen. I stort sätt är vi nöjd och återkommer igen nästa år.

 
2022-10-19

av Resort18489640014 Grästorp, Sverige

Bra hotell annars tycker jag och min fru

Det är ett bra hotell i stort och bra personal särskilt Marie i matsalen svenskan alltid lika trevlig och hjälpsam. Det som blir lite sämre är det glutenfria urvalet för min fru tyvärr, men det borde inte vara så svårt egentligen med tanke på hur vi lagar mat i Sverige. Ex. De kokar riset i pasta vatten det borde kunna lösas med rent vatten för de som vill ha glutenfritt och desserter glutenfria borde gå att lösa fler val. Buffén i baren under dagen borde kunna ordna glutenfria smörgåsar med tanke på allt annat i buffén som inte är glutenfritt så som pizza chicken nuggets m.m.

 
2022-10-19

av Yvonne S

Vi är så nöjda!

Trevligt hotell Marie i restaurangen väldigt serviceminded! Men akustiken i Belvedere är fruktansvärt dåligt! Borde verkligen åtgärdas! Hoppas komma tillbaka detta var tredje gången för oss.Städet var också bra.överlag det mesta bra!