Rumstyper på Kresten Royal Euphoria Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med privat pool och havsutsikt från uteplatsen, som också har två fåtöljeroch två solstolar. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med jacuzzibadkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Kresten Royal Euphoria Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.