Kundomdömen om Kresten Royal Euphoria Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 63 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


9 av 10

+
Baren
-
Jobbiga personer som skulle sälja in spabehandlingar hela tiden

Bekräftad gäst: 2024-06-30


7 av 10

+
Det finns rum med egen pool
-
Hade väntat mig något lyxigare frukost, trevligare personal, finare rum

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
Bra variation på mat. Nära till det mesta
-
Stranden levde inte upp till förväntningarna

Bekräftad gäst: 2024-05-26


6 av 10

+
-
Hade bokat ett träningshotell men blev flyttad några timmar innan flygets avgång. Därav hade jag helt andra förväntningar på resan det blev inte alls som planerat.

Bekräftad gäst: 2024-05-16


10 av 10

+
Olika alternativ på matställen
-
Att inget alkoholfritt alternativ på öl eller vin ingick

Bekräftad gäst: 2024-05-09


10 av 10

+
Hela konceptet dom stod för 👌
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


8 av 10

+
Trevlig personal!
-
Hotellet var bra,

Bekräftad gäst: 2023-09-10


8 av 10

+
Läget service
-
Musiken som spelades passade inte tex i matsalen .. hade varit skönt med lugn musik tex piano eller soft grekisk musik 🎵 Även kvällstid konkurrerade musiken från disco med barens musik på taket, vilket kändes helt hysteriskt. Anordna sektioner på hotellet med rum som är rökfria, vi kunde inte ha balkongen öppen eller utnyttja den pga kedjerökande grannar. Även alla restauranger borde vara rökfria, våga föregå med gott exempel!

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Många solstolar och parasoller vid poolerna. Fantastisk utemiljö. Frukosten var mycket god och varierad. Middagarna var olika varje dag.
-
En av restaurangerna hade en kväll gäster som var mycket störande. Personalen agerade inte och borde ha mandat att avvisa gäster som förstör för alla övriga gäster.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3087 omdömen
Utmärkt
 
1421
Väldigt bra
 
942
Bra
 
454
Mindre bra
 
147
Underkänt
 
124

5 senaste omdömen

2024-05-26

av Eugen G Halmstad, Sverige

Väl organiserat hotel!

Redan vid ankomst mycket effektiv, i 10 minuter varpå rummet, som är stor och elegant. Hus värdinnorna Irini & Armida skapade hemtrevligt känsla. Stor tack! Restaurangen lika trevlig, väldig gott mat, saknas ingeting. Utmärkte sig Sotiris, han är överallt, i rätt tid, kanske har ögon i backhuvudet med. Baren samma hög standard, bartender Manos har en hög professionell & social kompetens. Men i stort all personal är mycket trevliga och hjälpsamma. Gratulerar ledningen!

 
2023-09-29

av Sören B

Fint hotell på Rhodos östkust

vi kom till hotellet sent (0230) och efter incheckning, rumsnyckel, en wrap och deposition för badhandukar, blev vi eskorterade till vårt rum på bottenvåningen. Rummet var stort med terass, kylskåp och en flaska vatten. En vattenflaska kommer varje morgon vid städningen. Läslampa saknas. Hårda men bra sängar. Kassaskåp finns. Myggnät för dörren till terrassen. När du öppnar terassdörren stannar A /C. Hotellet ligger avsides vid slutet på en återvändsgata. Området är backigt och saknar promenadvägar. Hotellområdet ligger i en sluttning och är ganska stort med två poolområden och en s.k. strand, dvs sand vid klippor. Poolområden har barer och en badvakt som engagerat knappar på sin mobiltelefon i st för att badvakta. Boka solstol och parasoll i god tid på morgonen, du riskerar att bli utan annars. Hotellet erbjuder all-inclusive från tidig morgon till sen kväll. Det finns två separata restauranger som kan bokas om man inte vill gå till buffén. Vi höll oss till buffén eftersom den är mycket bra till frukost och middag. En lättare lunch serveras i poolrestaurangen. Taxi till Rhodos stad kostar 15€. Kontrollera att receptionspersonalen verkligen bokar en taxi när de säger sig göra det. Du ska få ett bokningsnummer i din hand med uppgift om framkörningstid. Vi fick vänta en halvtimme innan vi insåg att något var fel. Personalen på hotellet är mycket tillmötesgående och tjänstvilliga. Utnyttja gärna det fina gymmet, hämta passerkort i receptionen. Wifi är inte stabilt, försvinner ibland någon minut. Underhållning ges på kvällarna. Hotellet har en välsorterad shop med en serviceinriktad föreståndarinna. Det finns en liten kiosk med begränsat utbud vid vägen där bussarna går, 400 m uppförsbacke dit.

 
2023-08-31

av 339christerw Malmö, Sverige

Vackert hotellkomplex

Vackert hotellkomplex med mysig omgivning. Vi anlände på natten och välkomnades av en trevlig receptionist vid incheckningen var väldigt trevlig. Det fanns kycklingwraps som man kunde ta av vilket såklart var välkommet efter många timmars resande. Vi hade bokat ett rum med havsutsikt och blev tilldelade ett i nära anslutning till saltvattenpoolen och havet. Rummet var inget speciellt, tråkigt inrett och såg precis ut som det brukar göra på chartersemestrar. Toaletten var ren men duschmunstycket var trasigt och vissa lister var i behov av utbyte. Badrumsartiklarna var helt ok. Housekeeping gjorde ett utmärkt jobb med städningen och vi hade inget att anmärka på. Rummet var väldigt lyhört och man hörde både grannar och människor som passerade utanför. Sängarna var hårda men kuddarna var däremot behagliga. I rummet fanns kassaskåp, ett kylskåp som fylldes på dagligen med en flaska vatten och det fanns även lite läsk som ingick, dessa fylldes däremot inte på. Det fanns även en hårtork men skohorn saknades. Solstolarna var väldigt bekväma och man fick alltid plats. En del solparasoll var däremot slitna och dessa behöver nog bytas ut. Stenstranden låg inom ett kort promenadavstånd. Frukostutbudet var bra och man saknade ingenting, tråkigt dock att juiceutbudet bestod av juicekoncentrat utblandat med vatten. Maten som serverades till lunch och kväll i huvudrestaurangen var bra och variationsrik. Däremot upplevde vi ofta att maten var antingen överstekt eller överkokt. Den friterade maten som låg på varmhållning hade en tråkig svampig konsistens. Lunchen i poolbaren var av lättare slag och bestod bland annat av baguetter, hamburgare, pizza, pommes frites och sallad samt dessert. Desserterna som serverades i huvudrestaurangen var fantastiska men glassen som fanns tillgänglig i de båda restaurangerna var nog det billigaste man kunde hitta, med andra ord, tråkiga och intetsägande. Flertalet dryckesalternativ ingick inte i all inclusivepaketet. Personalen var trevliga och väldigt serviceminded. I poolbaren i anslutning till saltvattenpoolen fanns det alltid snacks tillgängliga och dricka serverades utan någon längre väntetid av trevlig personal. Toaletten i anslutning till poolen var någorlunda ren och jag upplevde det som att de behövde städas lite oftare. Gymmet var rent och fräscht och det fanns många olika maskiner och fria vikter. Jag hade önskat att det fanns handdukar samt desinfektionsspray så att man kunde torka av utrustningen efter användning. Vattenmaskinen i gymmet erbjöd endast ljummet vatten. Utanför gymmet fanns en inomhuspool där man kunde simma längder om man så önskade. I hotellet fanns det även en butik där man kunde handla snacks, dricka, godis, solkräm, badrumsartiklar och souvenirer. Varje kväll förekom det uppträdanden av olika slag.

 
2023-08-25

av Felicia L Göteborg, Sverige

Väldigt trevlig semester!

Jättebra hotell, rent och fint överallt. Väldigt trevlig personal och god mat och dryck! Väldigt lugnt överallt och det fanns alltid plats vid någon av poolerna. Receptionen var väldigt hjälpsam med att beställa taxi in till Rhodos stad!

 
2023-08-25

av lillieelinor Göteborg, Sverige

Mycket nöjd!

Mycket hjälpsam och trevlig personal. Stort fint rum med fantastisk utsikt över poolen och havet. God mat och trevliga barer med mysigt kvällsunderhållning. Rent och fint överallt och väldigt fina omgivningar och väldigt trevliga pooler.