Kundomdömen om Kresten Royal Euphoria Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2770 omdömen
Utmärkt
 
1203
Väldigt bra
 
886
Bra
 
432
Mindre bra
 
132
Underkänt
 
117

5 senaste omdömen

2022-10-27

av E1080EWa_

Super nöjd

Ett bra o rent hotell med underbar personal Detta hotell med all personal får 10 av 10 från mig. Sen har vi den fantastiska utsikten från bägge poolbaren. Dimos och Maria är dom enda namn jag kan men dom gör ett fantastiskt jobb och servera öl o vin. Personalen i receptionen ler alltid ochärväldigt snabba på att hjälpa. Så ännu en gång tack för all service under min vecka. Sven från Sverige.

 
2022-07-06

av anthonytZ7405PX

Inte lyxhotell

Maten är ursel finns knappt något att välja mellan nästan samma mat varje dag vi var här, katastrofal service vid restaurangen där vi behövde fråga om dricka när dem hällde upp till alla andra, kökschefen respektlös o otrevlig samma med receptionen, det ända som var bra med den här resan va rummet och servicen uppe vid baren på kvällarna. 30.000kr åt helvete

 
2022-06-01

av Parreg

Inget 5 stjärnigt hotell

Fint och modernt utifrån, med bra platser för umgänge. Dock inte alls lika bra i rummen. Det man kan förvänta sig om man bokar detta hotell är myror & spindlar i rummet bokstavligen överallt, toaletten, sängen, väggen överallt. Bägge poolerna är iskalla och den vuxen poolen har ingen dusch så är man känslig för sol och klorin rip. Maten ger jag en 2/10 på betyg, mycket dåligt utbud inte mycket att välja mellan samt att det smakade inte gott alls. Det ända som funkade och som räddade oss var gyros pitan som serverades till lunch vid poolen där nere dagligen. Städningen är katastrof. Det finns aldrig taxi bilar utanför som väntar utan du måste boka Voa hotellet vilket gör att du får betala 3.50 euro extra varje färd. Personalen fattar inte vad du säger, vi klagade på rummet så fort vi kom fram och bad de byta rum åt oss pga alla äckliga insekter överallt men de hämtade myrspray som en tillfällig lösning, 2 dagar senare var det kaos igen och inget rum byte här inte. Så om du hittar resan jätte billigt kanske det är värt, men förvänta dig inget 5 stjärnigt hotell, snarare 3 om ens det.

 
2022-05-22

av eliseelise12 Falun, Sverige

En fantastisk vistelse

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på fina Kresten Royal Euphoria Resort! - Super trevlig och hjälpsam personal Stor, fräsch och varierande buffé både frukost, lunch och middag - det finns 3 olika restauranger, 2 ala carte och 1 stor härlig buffe - stort utbud av ställen att sola på, flera pooler och strandbäddar - mycket generös all inclusive med stort utbud på både mat och dryck Mycket rent och fräscht, personalen städar ordentligt varje dag, överallt. - bra vegetariskt utbud! - kan verkligen rekommendera en vistelse här

 
2017-11-01

av camillar178 Stockholm, Sverige

Inte riktigt 5-star

Hotellet har fina allmänna ytor för umgänge, maten är ok och det är rent och fräscht. Det som är mindre bra är att sängarna är mycket hårda, i extra sängen så känns metallfjädrarna igenom, de flesta maskiner som är i behov av el för att fungera är trasiga i gymet. Det finns normalt två restauranger som man får boka två gånger per vistelse för bordsservering men en av dem är stängd och den enda underhållningen är lite musik i baren några gånger per vecka. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående. Trots en del mindre bra kommentarer så har vår upplevelse varit positiv i sin helhet.