Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering samt luftkonditionering (15/6-30/9) ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum i bungalow

Deluxerum i bungalow med balkong och poolutsikt. Deluxerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan delas av med en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering (15/6-30/9) ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Deluxesvit med delad pool

Deluxesvit med markterrass och direkt utgång till delad pool. På terrassen finns två solstolar. Sviterna består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan skiljas åt av en skjutdörr. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering (15/6-30/9) ingår. Walk-in-closet. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Kylskåp. iPhone/iPad/iPod-docka från Bang & Olufsen. En tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering (15/6-30/9) ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, deponering och luftkonditionering (15/6-30/9) ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Svit

Svit med balkong och poolutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering (15/6-30/9) ingår. Walk-in-closet. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Badrum med två tvättställ, badkar, dusch och wc. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.