Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


7 av 10

+
Läget. Närheten till havet. Poolområdet. Många solstolar
-
Rummen var slitna. Vi hade trasiga soptunnor och det var trångt. Sängen var väldigt hård och extrasängen var pytteliten. Hade ont i kroppen varje morgon. I korridoren utanför rummet fanns trasiga möbler..

Bekräftad gäst: 2024-05-23


7 av 10

+
Variationen och storleken, gästerna trängdes inte med varandra
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


4 av 10

+
Poolerna samt närhet till stranden
-
Blött på toalett golvet i hotell rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


7 av 10

+
Närhet till havet, bra mat och poolområde.
-
Falsk marknadsföring då bilderna inte stämde in hur det såg ut, så det blev en liten chock för oss.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
plats var perfekt och service också
-
rummet var dålig för att vi bokat dubbla rummet men det var bara dubbla säng med sofa och de är gammla. golvet är jätte gammal

Bekräftad gäst: 2023-07-30


6 av 10

+
Priset
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


7 av 10

+
Läget precis vid stranden, poolområdet samt att vi bodde i den lilla nyare delen med eget poolområde.
-
Bättre all inclusive i pool barerna, skötte inte städet. Sen är det ett trestjärnigt hotell med lite lägre pris så vi var ändå inställda på att det skulle vara enklare.

Bekräftad gäst: 2023-07-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


7 av 10

+
Läget och personalen!
-
För det priset så trodde man att det skulle ligga nära Mythos Beach i standard men hotellet kändes väldigt gammalt och nedgången. Blev verkligen besviken till en början men personalen räddade upplevelsen skulle jag säga.

Bekräftad gäst: 2023-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2058 omdömen
Utmärkt
 
678
Väldigt bra
 
603
Bra
 
383
Mindre bra
 
240
Underkänt
 
154

5 senaste omdömen

2022-06-10

av M7214SAmariet

Världens bästa personal!

Så trevligt hotell, lagom stort och mysigt! Otroligt bra städning och fantastisk trevlig personal. Det var underbart trevligt att bo där. Bra läge också, kan verkligen rekommendera Sevas restaurant som ligger på andra sidan gatan, väldigt god mat och bra priser.

 
2019-09-29

av 467mattiash Jönköping, Sverige

Skit

Enligt resebolagen skulle det vara 4 stjärnor. Detta är en absolut lögn. Rummet var dåligt städat ac fungerar bara på vissa nivåer. Maten var smaklös. Deras restaurang man kan boka på var sämre än buffén. Fick beställa pizza efter för att bli mätt. Vi fick 2 behållare med schampo som var slut efter 4 dagar. Detta trots att vi skulle stanna 2 veckor. Sedan fick vi ringa för att få nya. Dom tog vår badmatta för att ge till våran granne som var våra resekamrater detta för att deras ac läckte. Sedan tog de vårat överkast. Läsken smakar vatten. Drinkarna ingenting.

 
2019-09-29

av carlcA5779UW Jönköping, Sverige

Dålig Service

Första intrycket av hotellet var inte tillfredsställande, det läckte från badrumstaket, Hårda sängar, dålig städning, dålig mat. Ligger dock fint vid vattnet vilket är positivt. Ät ej på deras Mama Mia resturang sämre mat där än på den vanliga buffén. Vi bad om ett extra täcke men det fick vi aldrig. Toarullarna började ta slut och när vi var helt slut kom dom och fyllde på.

 
2019-09-29

av josefineh358

Besviken.

Väldigt besviken på hotellet. Dålig rumsservice, fick inte påfyllt med tvål och andra förnödenheter. Vi var två par som betalat samma för lika rum och det var bättre standard på ena än vad det var på det andra. Maten var riktigt torr. Likadan mat flera dagar i veckan. Drinkarna var inte heller speciellt goda. Inte ett fyrstjärnigt hotell, enligt mig. Väldigt besviken.

 
2019-08-23

av mimmi412 Stockholm, Sverige

semester med barn och barnbarn

Vi fick ett rum med svårslagen utsikt. Den vackraste balkongutsikt vi haft faktiskt.Några meter från stranden, och öppet hav, vi såg till Turkiet,och in till Rhodos stad. Så vackert. Dotter med familj, man och tre barn 2-14 år. fick en jättefin lägenhet,med gott om plats, men med bara lite havsutsikt. Alla sängar var så hårda,att ingen sov en hel natt.Det förstör mycket av en semester.. Ett stort Poolområde,som var rent och fint. Men vi fastnade vid en lite mindre pool. Ingen störande trafik,men ändå nära att ta en kvällspromenad i den lilla byn. Det var många affärer,och trevliga människor som jobbade i dem. Maten var väl okej för en vecka. Men längre hade jag nog valt att äta på andra ställen. Vi åt på restaurang utanför hotellet en kväll. Väldig god Gyros. Kaffe, var det största problemet på hotellet. Förutom frukost och middag, så serverades kaffe bara i en bar,långt ifrån där vi befann oss p dagarna. I samma bar beställde man drinkar och öl, och en person serverade. Man fick stå i en jättekö,för att få kaffe. Ska dock tillägga att efter jag sagt till m det i reseptionen, så kom det upp en "ta själv" maskin. fast i samma bar. Städpersonalen var fantastisk, vänliga glada och hjälpsamma. Värda extra dricks. Till skillnad från vågorna närmare Rhodos stad, så var det lagom stora här. Botten är full av sten, så badskor behövs, men ett härligt vatten. Barnbarnen älskade att hoppa i vågorna, och vi med. Hit kommer vi att återvända, men med ett uppblåsbart liggunderlag.