Kundomdömen om Sun Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 203 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget vid stranden. Stora balkonger.
-
Underhållningen på kvällen var för sent, både för barn och för vuxna.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Lugnt och bra ordning.
-
Vi hade bokat hotell i Rhodos stad men blev flyttade till Sun Beach så vi hade inga förväntningar innan resan.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Aktiviteter för barn och nära havet.
-
Inte uppvärmd pool som det stod i beskrivning. Ingen AC på rummet trots 27-29 grader hela veckan när vi besökte Rhodos. Resulterade i att vi första natten sov minimalt (5 st i familjen). När vi påtalade detta för hotellet så uppgraderade de oss till ett rum mot havet som gjorde att vi kunde få korsdrag och njuta av tiden i rummet. Vi betalde för all inclusive, men trots det kostade det att spela tennis en timme på hotellet, handla i baren i infinity poolen (inte ens läsk el juice ingick), strandstolarna var också kostnad men dock när vi var där var det ingen som arbetade och tog betalt så vi kunde nyttja strand stolarna - allt detta för oss är inte all inclusive och borde rimligtvis ingått när man betalar 15000 kr för all inclusive.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


5 av 10

+
Teamet som höll i aktiviteter, de gjorde sitt bästa.
-
Även om man åker på lågsäsong men ändå dyra v 44 bör maten hålla en högre kvalitet. För var dag som gick stängde hotellet allt mer och till slut kändes det som att de bara vill ha iväg en så de kunde gå hem. Noggrannare städning, bättre mat, information om tex stället man ska äta vid stänger på hotellet och lunchen helt plötsligt är ngn annanstans.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Utsikt, service, städning, faciliteterna och lättillgängligheten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Läget på stranden, maten och att det var rent och fräscht,
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Sängarna.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Läget, utsikten
-
Störande hög musik från poolområdet och restaurang.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Fantastisk god mat Trevlig personal Hotellet hade allt
-
.

Bekräftad gäst: 2023-08-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1524 omdömen
Utmärkt
 
649
Väldigt bra
 
554
Bra
 
208
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2023-10-14

av Jonas I

Höstresenären

Väldigt trevligt hotell med massa aktiviteter att göra! Trevligt personal i restaurangerna och på eventen! Fina pooler, god mat! Perfekt för familj med 2 barn, 6 och 3 år. Bor ni på hotellet vid havet har ni fantastisk utsikt vid frukosten!

 
2023-09-23

av TheNiceTraveller Växjö, Sverige

Härligt familjehotell för mindre barn

Perfekt och lagom stort familjehotell. Vi åkte hit med våra två 3-åringar. Hotellet var mindre än vi hade tänkt oss men det gjorde inget för oss, det var bra sätt att hålla samman med övriga i resesällskapet. Vi bodde i Helios med balkong mot havet. det var en härlig stund varje morgon att äta frukost där. Sen gick vi bara några meter ner för att komma till stranden och havet. Stranden var av sten, så badskor rekommenderas. Men finns att köpa på supermarket på andra sidan gatan. Vattnet i havet var varmt, fint och inga maneter eller annat. I poolområdet använde vi alla tre poolerna och även lekplatsen jämte. Lekplatsen är i skugga på eftermiddagen. Vi åt knappt inte på hotellet utan gick ut på restaurang. Det finns många bra restauranger inom 50-1000 meters avstånd. Finns även några små supermarkets och en större affär. Lägenheten var ren och fräsch och hade det vi behövde för att äta frukost och lunch där. Vi stördes inte av alla flygplan som flyger över hotellet. För vår del var det snarare kul att kolla på. Var även många kitesurfare och vindsurfare som vi kunde kolla på från balkongen. Minus Avgift (och nyckel istället för kod) för saftety box och poolhanddukar.

 
2023-07-26

av Gabriel H Manchester, Storbritannien

Superbra för vår småbarnsfamilj

Superbra hotell! Vi var där som familj med våra barn på 1 och 3 år. Jättebra barnpool som barnen älskade och helt fantastisk frukost. Trevligt område också med många kiosker, småbutiker och restauranger precis i området. Wi-fi var dock ganska ostabilt, men det skulle kunna bero på att vi var där samtidigt som skogsbränderna härjade längre ner på ön. Vi är mycket nöjda med hotellet.

 
2023-07-14

av Venture110886 Sverige

Högljutt och slitet

Slitet, smutsigt och generellt nedgånget. Vårt badrum höll knappt ihop, söndrig dörr som ej gick att stänga och vattenkran som ej gick att sätta på. Det är en gåta hur man kan sätta 4 stjärnor på detta hotell. Medioker frukost. Söker man lugn är detta fel plats då det ständigt är reseledare som skriker i högtalare vid poolen samt mycket hög musik. Personalen mycket trevligt och det var fräscht vid poolerna men extremt svårt att få solstolar, alldeles för underdimensionerat antal. Bäst är stranden men badskor rekommenderas. Inget hotell jag kan rekommendera.

 
2023-07-12

av pernillais Umeå, Sverige

Perfekt för stora och små!

Bodde här med ett större sällskap, 13 personer, både yngre och äldre. Hade kopplat samman två bokningar i beach front och bett om bottenplan och fick de bästa lägenheterna! Bodde i den låga byggnaden med fantastisk utsikt över havet och det perfekt för barnen att kunna springa rakt ut på ett gräsområde och leka. Vi hade inga problem att få plats vid poolen men tror vi var något tidiga på säsongen. Pollen var perfekt för barnen, med olika djup. Stranden är inte så barnvänlig med sten och det blir djupt snabbt, men det har ju egentligen inget med hotellet att göra. Vi stördes inte av flygplanen, det var snarare skönt att bo närmre flygplatsen så det inte blir så lång transfer. Maten på hotellet var toppen! Hade frukost inkluderat men inte lunch men köpte ändå lunch varje dag vid poolen. Mycket bra och varierad meny. En skum grej var att några i sällskapet bodde i Garden wing och de fick inte komma över till oss andra och äta frukost i beach front. Dock klagade vi på detta vilket ledde till att de fick ett rum i beach front! Något tui (som vi reste med) borde informera om på hemsidan när man bokar. Det är nära till restauranger så man behöver inte åka någonstans utan kan gå till allt. Vi valde att ta taxi till Rhodos stad två kvällen. Kostade 18,5€ via hotellet (på hemvägen 15) och en ur sällskapet blev ”över” så skulle ta bussen men de kom aldrig någon buss trots att de skulle gå var 20e minut, så det kan vara något att hålla kolla på.