Kundomdömen om Sun Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 226 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Strandnära.
-
För det första så framkommer det inte att det är två hotellkomplex ett på strandsidan och ett på andra sidan gatan. Vi bodde på andra sidan gatan. Att man då var tvungen att ta sig från strandsidan till andra sidan för lunch var ju inte smidigt och det stod det heller inget om när man läste om hotellet på er sida. Vi valde hotell pga av att det var strandnära och att det fanns barnpooler lika så där inte en chans för oss att det fanns platser för oss ett sällskap på 10 personer vid barnpoolerna för dom var ju tingade av strandsidans gäster. Kändes som en A och en B sida tyvärr. Att jag och min sambo även fick sitta och vänta på vårat rum i 1,5 tim för att det inte var städat kändes ju inte heller så roligt vi betalade ju ändå 32000 kr för vår vecka, men ut vid 11.00 skulle vi.

Bekräftad gäst: 2024-07-18


9 av 10

+
Jättebra personal
-
Lite för lite variation på maten

Bekräftad gäst: 2024-07-18


9 av 10

+
Poolområde och de olika aktiviteterna
-
Luktade väldigt mkt avlopp på toaletten och det rann ner väldigt dåligt i duschen/badkaret. Kunde varit AC på gymmet, extremt varmt.

Bekräftad gäst: 2024-07-11


10 av 10

+
Fräscht
-
Svajigt wifi

Bekräftad gäst: 2024-07-07


3 av 10

+
-
Det var för mycket charterhotell. Hög musik och skränigt. Fanns inga lediga solstolar vid någon av poolerna för de paxades tidigt. Fick betala på stranden istället. Det framgick inte tydligt på hemsidan att det var en hotelldel på andra sidan gatan.

Bekräftad gäst: 2024-07-07


7 av 10

+
Rummen var fräscha. Närheten till havet.
-
Poolerna var slitna. Hade önskat fler solstolar vid poolen. Solstolarna var också slitna. Buffén på kvällen var tråkig.

Bekräftad gäst: 2024-07-03


10 av 10

+
Bra Service och mycket trevliga personal
-
Har inget att anmärka

Bekräftad gäst: 2024-07-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-26


1 av 10

+
Havet! Fantastisk bartender o bar o pool - infinitypoolen. Ingick inte i all-inclusive.
-
Gardenview = parkeringsplats. Fotot på hotellrummet stämde inte . Klagade - fick nya. Mycket finare rum med poolutsikt. Men, vi hade tre rum. I ett av rummen funkade inte AC - trots flera försök från hotellets sida att laga. I ett av rummen blev det swimmingpool varje gång man duschade- hotellet lyckades inte laga samt trasig dörr till toaletten, gick inte att stänga. I ett av rummen var det fel på kylen- allt frös! Hotellet var två enheter. Den vi bodde i kan omöjligt ha 4 stjärnor. Den trevliga serveringspersonalen jobbade på betalbarerna o krogarna. De slöa o oengagerade på allinclusivesidan. Badade du i havet ( och då fick du betala 5 euro för solstolen) och blev sugen på lunch och inte ville gå över gatan till den andra hotelldelen erbjöds du en snacksbuffe till lunch- bestående av äpplen, kalla mjuka strips, trötta pizzaslices somstått på uppvärmning samt ostmackor. Så vårt sällskap köpte lunch och dryck trots att vi betalat för all-inclusive. Frukosten var dock helt ok.

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Flera valmöjligheter att bada. Nära stranden.
-
Hade önskat att det var lättare att gå i o ur barnbassängerna. Vinglas på rummet/ lägenheten hade varit trevligt

Bekräftad gäst: 2024-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1616 omdömen
Utmärkt
 
707
Väldigt bra
 
578
Bra
 
216
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2024-06-14

av Ann-Sofie L Sverige

toppen

Sköna sängar, nöjd med städningen, bra utbud med olika aktiviteter för både barn och vuxna. olika maträtter varje dag gällande all ink som val. Stranden är i anslutning till hotellet (stenig) och där får man hyra solstol. Bra utbud kring frukost , finns mycket att välja mellan. Vi har haft en jättefin semester här och det är ett jättebra hotell med trevlig personal.

 
2024-06-06

av anidek Ystad, Sverige

Fantastisk hotell

Ett fantastisk hotell med engagerad personal som ser efter en och tar sig tid att bekanta sig trots att det är mycket att göra. Aktiviteter för barn i mellan ålder och uppåt finns det gott om. Vattenpolo, beachvolleyboll, boule, fotboll, pilkastning, vattengympa osv. Vi hade all inclusive och det fungerade super smidigt med mat, dryck osv. Man hade tillgång till ovannämnda nästan 24/7, så man gick inte varken törstig eller hungrig. Maten var fantastisk, roligt med olika teman på kvällarna. Rummen är lite äldre, men för vår del spelade det inte så stor roll då barnen njöt av hotellets pooler, strand och aktiviteter så vi var inte inne i rummet särskilt mycket. Butiker finns tvärs över gatan med allt sådant man kan tänka sig att behöva. Deras underhållningspersonal är väldigt trevliga och barnen lärde sig till slut schemat (som för övrigt finns tillgängligt att se inne vid receptionen). Showerna på kvällen var underhållande. Restaurang personalen var också mycket trevliga och proffsiga, speciellt Theodora under lunchen. En annan ur personalen som har större ansvar som heter Giannis kom ofta och busade med vår dotter på 1,5 år och jämt frågade ifall allt var till belåtenhet. Guldstjärnor till dem två. Det finns gott om butiker med krims krams, hantverk, smycken och restauranger bredvid hotellet om man vill gå en promenad under kvällen. Viktigt dock att se efter barn, då de kör alldeles för fort. (Lokalbor) Personalen i receptionen kan dock ta till sig att berätta för gästerna vad man har rätt till som all inclusive gäst, det var inte helt solklart. Flygplanen som många nämner störde inte alls, tvärtom - man blev imponerad var gång då de flyger ganska lågt och man ser dem väldigt tydligt. Vi kommer gärna tillbaka!

 
2024-06-06

av Ernes S

Bästa familje semester

Fantastiskt fint hotell som ligger när havet. Barnen uppskakade alla aktiviteter som erbjöds så som fotboll, volleyboll, pilkastning, vattenpolo m.m. Många andra möjligheter för barn så som olika pooler, lekplatser m.m. Maten var fantastisk god och mycket att välja mellan. Fanns tillgång till frukt nästa dygnet runt. Fantastiskt trevlig personal. Rekommenderar starkt!! Åker gärna dit igen. Nära till flygplatsen 20min buss resa.

 
2024-05-14

av Peter H

Inte värt sina stjärnor!

Ett hotell som delar upp gästerna i A och B. B gäster bor på fel sida, man äter i en matsal som påminner om en skolmatsal. Tråkig mat och man hittar kraftigt möglig frukt i fruktkorgen. Skedar som används om och om igen i flera dagar. Det sitter kvar rester på dom. Lösa el kontakter i trapphuset. Dryg personal i receptionen. Det som räddade vistelsen var den fantastiska personalen i restaurangen Thalassa. Verklig personer som fattar hur man behandlar gäster.

 
2024-05-13

av Catrine40 Fjällbacka, Sverige

Fantastiskt och strandnära hotell

Ett fantastiskt hotell med personal som hela tiden gjorde det lilla extra för att vi skulle trivas. Vi tillbringade flera dagar vid infinitypoolen och där var det alldeles underbart! Vi hade frukost och den var alltid fräsch och god! Vi trodde vi bodde lite ”öde” men på gatan utanför hotellet finns flera mysiga restauranger där man kan äta goda middagar på kvällen. Städning på rummet var helt fantastiskt!