Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 137 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Så trevlig personal. Bra läge. Bra frukostbuffé.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-11


10 av 10

+
Mycket trevlig personal, bra service!!
-
Lite mörka rum, sängarna ganska hårda

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


7 av 10

+
Serviceminded personal
-
Disken lades i diskhon men diskades inte upp förrän efter några dagar. Handduk saknades ibland på toaletten. Saknades ibland mat till frukosten som var slut om vi kom senare. I övrigt allt bra.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


4 av 10

+
Det låg nära till allt en behövde.
-
Rummet vi hade var inte alls fräscht och städningen sänkte standarden ännu mer. Jättetråkigt. Maten som var väldigt tråkig. Oväntat dyrt.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


10 av 10

+
Allt utom utsikten från rummet. Den var inte så bra. Men helt ok. För man är inte på rummet så mycket.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

229 omdömen
Utmärkt
 
95
Väldigt bra
 
79
Bra
 
44
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-14

av Felicia L

En härlig semester på Rhodos, ett litet mindre hotell med lugn stämning.

- Poolområdet väldigt fint, men lite få stolar och parasoll. - Restaurangen hade super trevlig personal, men köket till middagen öppnade inte förens 19. - frukosten bra, men lite långsamma på att plocka fram, lite få platser vid 9-tiden. - hotellrummen såg inte ut som på bilderna. Det fanns tv, och porslin samt en vattenkokare och en kaffepress. Det fanns mer än vad vi trodde och såg finare ut på plats. AC stod att det skulle tillkomma en avgift men den var gratis samma med tv. - städningen är perfekt när man kommer tillbaka efter en dag ute. - havet ligger precis utanför hotellet, dock en liten trafikerad gata men inga problem att korsa. Inte varit super mycket vågor. - inte så långt till vattensporter bara en kort strandgång, vindsurfing precis nedanför hotellet och en bit bort massa restauranger några precis utanför hotellet, men stora gatan ligger några minuters gång bort. - tåget runt stan är trevlig och ta för att se hur området ser ut, kostar 9 euro/ per person mindre för barn. - utflykter utmärkt att prata med Apollo om. Hyra bil osv. All information kan du få via dem. Skulle absolut kunna åka tillbaka.

 
2022-06-19

av maria j Landskrona kommun, Sverige

Inte mer än genomsnittet.

Hotellet ligger nära stranden som är av klappersten och personalen är väldigt trevlig och har hög servicekänsla. Vi fick ett stort rum i huvudbyggnaden men för att få AC på rummet måste man betala extra. Det fanns ingen fjärrkontroll på rummet utan den fick man hämta i receptionen. Städningen var inte särskilt bra då det låg dammråttor kvar och lakanet byttes inte varje dag. Balkongen vi fick var mot en f.d tomatodling, en ödemark som inte var helt trevlig. Frukosten hade en del att önska som mer färsk frukt. Grönsakerna var skurna i så stora bitar att man inte kunde ha dom på smörgåsen. Maten i restaurangen är väldigt god dock. Hotellet är renoverat en del men det finns fuktfläckar i taken, fogmassan har man inte torkat bort efter fogning. Det fanns inte shampoo på rummet utan bara tvål. Poolområdet är fint. Biljardspel och pingis kostar extra. Tror inte vi kommer tillbaka till detta Hotellet.

 
2021-09-01

av Lars S

Trevligt hotell

Mycket trivsamt hotell med trevlig personal som var tillmötesgående på alla sätt. Alltid glad personal som mötte en var man än befann sig på hotellet. Mycket bra frukost med varierat utbud varje dag. Tillräckligt för att bli mätt. Nära till stranden och till butiker och restauranger i byn. Kan rekommendera detta hotell.

 
2021-07-30

av RichardS1952 Stockholm, Sverige

Helt ok 3 stjärnigt hotell

Hotellet klassificeras av TUI som 3+ och av grekerna själva som 4. Det är ett enkelt hotell men välstädat och välskött. Vi bodde fyra personer i ett rum med två rum och litet pentry och det fungerade utmärkt. Frukosten är lite tråkig med nästan samma sak hela dagen och flera gånger under veckan fick jag påtala att mjölken surnat till kaffet. Kaffet är för övrigt alldeles för svagt. Frukosten är öppen 7-10 men redan efter 9 börjar det ta slut saker som inte fylls på och man börjar plocka bort redan 09.30 vilket jag tycker är fel. Servicen i frukosten och i receptionen är klanderfri och det mest sker med ett leende. Det finns en supermarket som hör till hotellet med humana priser. Mycket bra. Det är nära till havet. AC kostar extra 49 euro för en vecka (och det är helt nödvändigt i juli) och den är väldigt effektiv. Jag rekommenderar inte att ta halvpension eller helpension på hotellet utifrån att frukosten endast är medioker. Synd att det inte finns mer kvällsunderhållning men det kanske helt kan skyllas på Corona tiderna. Vi stördes för övrigt inte alls av de inkommande flygplanen.

 
2021-07-05

av 24jasminen

Fint hotell, perfekt läge

Jättetrevligt ställe! Vi bokade genom Tui och var lite skeptiska först men gud så fint det är. Man möts av en välstädad lobby med fontäner utanför. Fantastiskt trevlig personal. Stor pool och gott om plats att sitta och sola. Drinkarna i baren är jättegoda! Bartendern gör drinkar efter eget önskemål för ett bra pris. Ligger precis mittemot havet. Ca 10 min med taxi till city och gång avstånd till barer, klubbar, restauranger, supermarkets och apotek. Även hotellet har en liten kiosk med lite enkel mat, snacks, vatten, läsk, vin, solkräm, bad tillbehör, hygienartiklar. Rekommenderas starkt och vi kommer definitivt komma tillbaka!