Kundomdömen om Sentido Port Royal Villas & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
All trevlig personal och bra service. Fantastiska rum och hotellområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1647 omdömen
Utmärkt
 
1315
Väldigt bra
 
253
Bra
 
59
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av Hejja67

Fantastiskt

Ett fantastiskt hotell med underbar och hjälpsam personal. Frukostbuffén var otroligt fin med allt man kan önska sig. Ett stort plus för närheten till havet där vi hotellgäster hade tillgång till handdukar och bekväma solsängar där fanns också en servitör från hotellet som tog upp beställningar som dem sedan bar ner till oss. Det var lite stenigt ca.2 m ut i vattnet (runda släta stenar) sedan sand. Rummet var rymligt och städades varje dag, (glöm inte att dra för myggnätet till balkongen vi hade en syrsa inne som underhöll oss en hel natt med sitt spelande.) Hela hotellområde var välskött och vackert med alla fina blommor och träd- ett ställe att koppla av på.

 
2019-10-09

Inlägg av Lis46 Hallands län, Sverige

Superfint hotell

Suveränt hotell förstklassig och proffsig service alltid trevligt bemötande personalen väldigt hjälpsam. Frukostbuffén var helt fantastisk god och riklig. Det bästa hotell vi någonsin bott på. Vi bodde närmast stranden med fin utsikt, stort och välutrustat rum med sköna sängar. Hela området var städat och vackert med blommor, buskar och träd. Tre fina pooler, upplysta på natten. Flera restauranger att välja på. Vi hade endast frukost vi åt ofta middag utanför hotellet bl a på To Horiatiko ,som ligger mitt emot hotellet, mycket god grekisk mat. Gott om mygg när vi var där september/oktober. Stranden är stenig man behöver badskor vattnet är varmt vid den här tiden. Vi kommer säkert att återvända.

 
2019-10-08

Inlägg av 386piaj

Sentido Port Royal

Fantastiskt hotell med förstklassig service, vackra omgivningar och toppklass på frukost! Vi åt på pastarestaurangen och fick sååå god mat och personligt utvalt vin, där kyparen visade stor kunnighet! All personal hade hamnat på rätt plats i livet! Stort tack från Anders o Pia rum 1006❤️

 
2019-10-08

Inlägg av glasse44 Askim, Sverige

Suveränt

Ett av de bästa hotell vi bott på. Frukost- och middagsbufféerna saknar motstycke. Fantastisk service av trevlig personal. Vi hade ett ganska stort rum med sköna sängar. Stor balkong med utsikt över havet och en av de stora poolerna. Badrummet var fint men hade en del brister. Badkaret var svårt att komma i och ur, det borde varit en dusch i stället. Handfatet var lågt och kranen högt placerad. Det skvätte runt omkring när man tvättade sig. Håll balkongdörren stängd på nätterna annars kommer stora mängder myggor in

 
2019-10-05

Inlägg av ReginaF74 Kristianstad, Sverige

Underbart ställe!

Reste hit i september -19 och är utan tvekan det bästa hotell vi någonsin bott på. Vi bokade detta 2017 och bestämde oss för att återvända. Personalen är fantastisk, lyhörd och väldigt tillmötesgående. Hela hotellområdet med pooler och grönområde är välskött. Hotellrummen är fräscha och läget kan inte bli bättre. Vi hade all inclusive, mat och dryck är verkligen utmärkt. Vi kommer definitivt att återvända hit igen!