Transfer

Pserimos

Här har vi samlat all viktig information gällande transfern till Pserimos.


Transferinformation

  • Busstransfer Kos flygplats-Mastihari hamn på Kos, ca 10 minuter.
  • Båtresa Kos-Pserimos, ca 30 minuter. 

Vänligen notera

Vi arrangerar tider varje vecka som är skräddarsydda för att passa tiderna för ankomst och avresa. Beroende på flygets ankomst/avgångstid kan väntetider förekomma. I vissa fall spenderas väntetiden på ett hotell på Kos i väntan på vidare transport (observera att dagrum ej erbjuds). Oförutsedda händelser utanför Apollos kontroll, såsom väder och vind eller flygförseningar kan medföra ändringar och övernattning på Kos. Detta gäller även i lågsäsong (vår och höst) då det kan vara begränsningar i antal båtavgångar. 


Förboka transfer för en smidigare resa! 

Vi rekommenderar att man förbokar transfer tur/retur. Då är båtbiljetten tur/retur Kos-Pserimos inkluderad och du slipper själv att ordna transfer efter ankomsten till Kos. Har du bokat endast flyg till Kos kan du inte köpa till transfer till Pserimos.

Läs mer och boka transfer här


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, förboka sittplats på flyget eller se alla tillval för charterresan.

Förboka sittplats

Välj din favoritplats ombord! Förboka sittplats och försäkra dig om att få just de sittplatser som passar dig och ditt resesällskap.

Läs mer och boka

Incheckat bagage

Lägg till incheckat bagage som tillval för både ut- och hemresan, när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Alla tillval för charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval