Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel är ett ljust och stilfullt hotell mitt i hjärtat av Preveza och med närhet till de gamla kvarteren i staden. I området runt hotellet finns ett stort utbud av shopping och mellan varven kan du ta en promenad till Kyani Akti Beach för ett skönt bad.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

5 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 87 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Preveza City Comfort Hotel är en bra utgångspunkt för att upptäcka staden Preveza och dess omgivningar. Här kan du stanna upp och dricka en kopp starkt grekiskt kaffe på väg till stranden och på vägen hem så stannar du till och äter en god grekisk middag med nygrillad fisk, en grekisk sallad, en tallrik tzatsiki och varmt bröd till - det brukar räcka så.

Frukosten serveras i frukostrummet och är certifierad "Greek Breakfast", det betyder att basen är traditionella grekiska rätter tillagade av hälsosamma och lokala råvaror.

Wifi ingår över hela hotellet. Trafiken runt hotellet kan uppfattas som störande. Många upptäcker Preveza med cykel eller så hyr du en bil och åker till Nikopolis som är en antik stad från år 31 f. Kr eller så åker du norrut och upptäcker små pärlor som Kanali, Parga eller Sivota.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i Preveza, mitt i den natursköna regionen Epirus. Här bor du mitt i staden och efter frukost på takterrassen kan du ligga en stund vid poolen innan du lånar en cykel och beger dig ut på upptäcktsfärd.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, som ligger i byn Psathaki några kilometer utanför Preveza, är ett stilrent hotell med ett härligt poolområde i trädgården. Här bor du i modernt inredda rum och med promenadavstånd till havet.