Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i Preveza, mitt i den natursköna regionen Epirus. Här bor du mitt i staden och efter frukost på takterrassen kan du ligga en stund vid poolen innan du lånar en cykel och beger dig ut på upptäcktsfärd.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Superiorrum för 2 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 163 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkomna till cityhotellet Dioni Boutique Hotel i Preveza. Hotellet är centralt beläget i staden och härifrån kan du enkelt utforska staden och omgivningarna. Cyklar finns att låna på hotellet.

Hotellet har ett litet poolområde med en pool som kantas av solstolar och parasoller. Poolhanddukar ingår. Ca 500 meter till stranden Kiani Akti, Alonaki Beach ligger 2 kilometer bort.

Varje morgon serveras frukosten på takterrassen med utsikt över staden. Frukosten är certifierad "Greek Breakfast", det betyder att basen är traditionella grekiska rätter tillagade av näringsrika, lokala råvaror. I hotellets lobby finns vackra föremål och konstverk utställda, vilket bidrar till en sofistikerad atmosfär.

Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Centralt beläget med gångavstånd till stadens restauranger, barer och shopping. Drygt 10 minuters promenad till hamnen.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Preveza

Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel är ett ljust och stilfullt hotell mitt i hjärtat av Preveza och med närhet till de gamla kvarteren i staden. I området runt hotellet finns ett stort utbud av shopping och mellan varven kan du ta en promenad till Kyani Akti Beach för ett skönt bad.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, som ligger i byn Psathaki några kilometer utanför Preveza, är ett stilrent hotell med ett härligt poolområde i trädgården. Här bor du i modernt inredda rum och med promenadavstånd till havet.