Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Lite hårda sängar annars bra!

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Läget till strand, restauranger,färjor och busstation. Mycket fräsch innergård med mycket blomsterprakt. Bra frukost buffe'.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


9 av 10

+
Stort rum och bra dusch med duschvägg istället för draperi. Kanonläge och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


8 av 10

+
Rummet med havsutsikt
-
Rum på första våningen hade dålig havsutsikt så jag försökte byta till en våning högre upp. Gick inte enligt receptionisten. Apollos servicevärd kontaktade då hotellet och ordnade nytt rum dagen efter. Det ledde till att receptionisten tydligt visade att hon inte var nöjd med att vi fick byta. Tråkigt. Stor eloge till Apollo.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


9 av 10

+
Fina rum med ac och bra läge i staden
-
De levde upp till mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

523 omdömen
Utmärkt
 
379
Väldigt bra
 
108
Bra
 
25
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2015-07-03

av Kottebo

Patmos vecka 1

Vår första vecka av två i Grekland tillbringade vi på Patmos och Skala hotel. Ett mycket bra boende med fantastiskt god service från personalen. Hotellet ligger centralt i Skala med hamnen och färjan bara några hundra meter bort. Tavernor och butiker finns också "runt hörnet". Tre dagar hyrde vi mountain bikes och cyklade runt ön som är liten men mycket backig!!!! Vi kan verkligen rekommendera Patmos och Skala hotel!!!

 
2015-06-28

av MPatmosLover Stockholm, Sverige

Perfekt läge

Trevlig personal, dygnet runt, när man än kom "hem". Snabb service på de funderingar/frågor jag hade. Rummet bra. Dock aningen lyhört. Perfekt läge. Nära hamnen och de flesta restauranger som finns runt omkring hotellet. Trots närheten till hamnen, folklivet och trafiken så är det väldigt tyst och lugnt i hotellområdet.

 
2013-08-06

av Johli2013 Jönköping, Sverige

Vårt bästa Greklands hotell

Vi bodde här en vecka den 2 till 9 juli 2013. Efter att vi släpat våra resväskor från färjan c:a 150 m var vi trötta och svettiga. Men vi blev väl bemötta av den trevliga hotellpersonalen som visade upp oss till rummet. Där var en väl fungerande ac, rent och snyggt, fint badrum med stort och rymligt duschutrymme som var inglasat. Balkongen var o.k men hade ingen havsutsikt, rummen med havsutsikt är bokade sen länge av återvändande gäster fick vi veta. Sängarna var sköna. Wifi fungerade överallt på hotellet, även vid den underbara härliga saltvattenpoolen. Det var härligt att avsluta dagen vid poolen efter att vi med egen bil hela veckan avverkade varenda liten strand på ön. Frukostterassen var härlig att sitta på och avnjuta den utmärkta frukosten. Lugnt och fridfullt. Att sen staden och dess fåtal restauranger och fina butiker ligger runt hörnet var ett plus. Inga avstånd att tala om. Inga störande oljud. Vi skulle gärna återkomma hit. Hela Patmos andas en gästfrihet och lugn som vi uppskattar. Vid utcheckningen transporterades vårt bagage till hamnen.

 
2013-08-01

av glennmorgan Jönköping, Sverige

Vårt underbara Hotell Skala på Patmos (Lilian & Glenn)

Vi bodde på detta fina och välskötta hotell i juli sommaren 2013. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående och man kände sig hemma direkt vid ankomsten. Rent och snyggt och en tillräckligt mättande frukostbuffé som vi åt varje morgon på den fina uteterassen. Rummen var ordinära i storlek med en fin toalett och stort duschutrymme. Vår balkong låg mot väster med tråkig utsikt och en varm eftermiddagssol. P.g.a detta kunde inte balkongen utnyttjas till fullo förrän solen gått ner. Men rummen mot öster med utsikt över hamnen såg helt otroligt läckra ut. Men dessa är oftast bokade av återkommande turister. Saltvattenpoolen och dess läge var helt fantastiskt. Vi utnyttjade den nästan varje dag efter att vi bilat runt på ön och badat på alla fina stränder vi hittade. Närheten till staden och dess småbutiker och restauranger (få) låg alldeles om hörnet till hotellet och dess fina ingång under pergolan. Wifi fungerade bra överallt på hotellet.

 
2012-07-30

av Mats L Linköping, Östergötlands Län, Sweden

Välskött hotell

Mycket prisvärt hotell med trevlig personal. Städning fungerar perfekt och det är mycket rent och snyggt överallt på hotellet. Ett plus med frukost som ingår och en trevlig liten altan där man kan sitta och äta. Läcker poolbar vid en saltvattenspool där vattnet är behagligt ljummet.