Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nära havet! Litet o trevligt. Trevlig personal och ägare Duktig städpersonal! Härlig utsikt o fritt läge. Lugnt o tyst. Åtgärdade snabbt det vi bad om.
-
Levde upp till mer än förväntningarna

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

593 omdömen
Utmärkt
 
404
Väldigt bra
 
125
Bra
 
23
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2018-08-13

av mariajohnsson Göteborg, Sverige

Fint hotell med Apartments en bit från stranden

Vi bokade "Apartment" för vår familj på 4 personer och såg inte att dessa låg en bit från stranden. Det är hotellet och villas som ligger vid stranden. Dock var det nära till liten butik och bageri samt nära trapporna ner till den vackra staden Naoussa. Mycket fin liten lägenhet med fräsch standard och passar familjen som vill ha en lugn och avkopplande semester och som inte har något emot små promenader. :)

 
2015-12-10

av katarina_averson Malmö, Sverige

Katarina

Lugnt hotell med perfekt läge framför havet och nära byn Naousa. Fräscht, mycket vänlig personal, kontinuerliga renoveringar och bekväma sängar. Mysig uteservering för att inta den mysigaste frukosten, frukost serveringen pågår till 11.00-12.00 tiden.

 
2014-07-15

av carina w Stockholm, Sverige

Charmen finns här

Fint och lugnt hotell utan pool - som definitivt inte behövs när man har havet nedanför fötterna. Rena fina rum, ljust och frächt! Hade inte rum med sjöutsikt, men saknade inte det då det är så fint att sitta ute i den lummiga trädgården och njuta av havet och miljön. Ta ett morgondopp i havet, ät frukost vid strandkanten, svettas i gymmet eller slå dig ner i en solstol och njut av vad hotellet har att erbjuda.

 
2010-09-30

av brand1940 Klädesholmen

Utmärktavkopplande

10* av 10 möjliga till Mr George Bafitis och hans personal för ett välskött och trevligt hotell. Inga problem är för stora att lösa, ifall dom skulle dyka upp. Den grekiska gästfriheten är utmärkande. Ett besök kan verkligen rekommenderas om man känner för avkoppling och härligt bad. Sedan är det bara ett par minuters gångväg in till den lilla staden Naoussa om man vill ha det lite mer livligt.

 
2023-09-10

av Marc W

Marc en Carla Welgraven

Goed hotel met zeer hulpvaardig vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet en lekkere koffie. Je kan ontbijten waar je wilt. Vooral aan de zee is een aanrader. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het dorp. De kamer was schoon en uitgerust met een koelkast, prima douche en een zitje op het balkon. Ook in het hotel kan je prima eten. Ben je van plan om Paros een keer te bezoeken ? Dan raden wij je hotel Kalypso aan.