Kundomdömen om Villa Apostolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget och balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Bra läge, rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


9 av 10

+
Läget på en lugn tvärgata i gamla stan. Ändå nära till restauranger, butiker o hamnen. Gångavstånd till både krioneri beach och Valtos beach. Mysigt bageri alldeles i närheten där man kan äta frukost eller köpa med sig. Oklanderligt rent hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Städning, centralt och ordning och reda
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


9 av 10

+
Fint hotell med närheten till allt. Trevligt personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-19


3 av 10

+
Rent
-
Dålig service. Kvinnan som skötte hotellet kunde knappt engelska och skällde på oss när vi gick ut genom fel utgång på hotellet… trots att hon ställt upp dörren och det var där ”receptionen” var. Mina föräldrar som är 75 fick bära sina väskor själva tre våningar i trapporna. Tyvärr fick kvinnan som skötte hotellet oss att känna som vi var vägen och var till problem. Det sänkte helheten av resan ganska mycket tyvärr.

Bekräftad gäst: 2022-07-01


8 av 10

+
Ligger centralt!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-24


10 av 10

+
Personalen var vänlig och serviceminded. Sköna sängar och ljudisolerat
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


7 av 10

+
Läget
-
Sängen för smal för två personer. Madrassen alldeles för hård som vanligt i Grekland

Bekräftad gäst: 2022-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
9
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-21

av FellowTraveler798369

Trevligt och bra

Mycket trevlig, hjälpsam ägare och personal. Fint fråcht rum och dusch, litet pentry med bryggare, vattenkokare och enklare utrustning. Jätteskön säng. Stor gemensam terass utanför med bord, stolar, parasoll och torkställning. Centralt läge nära till allt och möjlighet att nyttja poolen vig hotellet intill. Har absolut inget negativt att säga, allt var till belåtenhet.

 
2018-05-21

av herrulf Halmstad, Sverige

Trevligt familjehotell

Hotellet ligger centralt i parga. Enbäddsrummet vi bodde i var ganska litet men terassen utanför rummet var stor. Rummen kändes fräscha. personalen är mycket vänlig. Köksutrustningen i rummet var ganska spartansk

 
2017-08-28

av Anna P

Mysigt boende

Litet mysigt hotell med bra läge. Tyst och lugnt dygnet runt. AC fanns mot en x-tra kostnad på 40€. Vi fick även ha kvar rummet till 17:00 mot en x-tra kostnad på 20€ på avresedagen. Vi kan rekommendera detta hotell.

 
2017-07-10

av Familjebry Blekinge

Helt perfekt ställe!

Jag och min dotter bokade resa med ving 14 dagar och vald detta hotell. Jag har varit i Parga flera gånger förut och valde noga ett hotell som skulle vara nära till alla stränder och staden. Från detta hotell är det ungefär lika långt till piso kritoner som till valtos. Detta hotell har endast två stjärnor vilket jag inte förstår. Hotellet är super fint och har en fin liten pool som är perfekt att bada lite i på eftermiddagen efter stranden. Rummet vi hade var ett litet fräscht rum med modern touch och en terass till baksidan. Mysig att vara på för att se lite på folk. Hotellägaren är en trevlig kvinna som fixar och ordnar med allt som behövs. Hon bor på hotellet och det känns tryggt. Detta stället skulle jag definitivt boka fler gånger. Städat och rent överallt! Här finns också ett bageri The Green Bakery som har öppet 06.30-00.00, som är ljuvligt café. Sen finns restaurang Viktoria bredvid som har fantastisk mat, värt att äta på flera gånger. Så finns det flera mini market runt omkring.

 
2017-07-05

av Ammi och Zabrin... A Stockholm, Sverige

Toppen lägenhetshotell i Hjärtat av Parga

Fint och rent, en liten kokplatta så det fungerar att fixa enkel mat eller frukost. Toppen läge, nära ner till hamnen och restauranger, ett bageri Jätte nära. Gångavstånd till stranden men mycket trappor eller backar om man vill till den lite bättre stranden som inte har stora stenar.Wifii funkar bra.