Kundomdömen om Villa Apostolis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Hotellet var en pärla👌 Hotellvärden var helt underbar! Städningen var av högsta kvalitet!
-

Bekräftad gäst: 2024-05-21


10 av 10

+
Service och renlighet
-
För litet rum, pentry och avlastningsbord.

Bekräftad gäst: 2024-05-20


8 av 10

+
Bra läge och bra städning. Trevlig ägarinna.
-
Jag har aldrig sett ett så litet hotellrum förut. AC skulle kosta 70 euro. Sängen var stenhård.

Bekräftad gäst: 2024-05-13


9 av 10

+
Städningen, läget, trevliga personer som driver det,
-
Schampo saknades, med det är en petitess

Bekräftad gäst: 2024-05-13


9 av 10

+
Rent och fräscht
-
Köksredskap saknades delvis Elspisen tog lång tid att bli varm Saknade upphängsnigs anordningar för handdukar i badrummet

Bekräftad gäst: 2024-05-13


8 av 10

+
Rent och snyggt, städning varje dag byte av lakan och handdukar en gång/vecka.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Rent och snyggt.Fin balkong.Det enda som saknades var bäddmadrasser i sängarna.Det låg centralt.Nära till bad och restauranger.
-
Skaffar bäddmadrasser till sängarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-18


8 av 10

+
Läget lugnt nära till gamla staden. Nära till bageri och affär. Mycket bra städning. Hade önskat balkong för att vara mer privat men uteplatsen, skuggig mot en väg med mest gående nästan ingen trafik ok för bara en vecka
-
Saknade lyse på bl a toalett när vi kom sent på kvällen. Ingen reception eller hur vi kunde nå städerska eller husvärd. Toalettpapper fylldes inte på. Har alltid extra med tills vi fick kontakt med städerska. Besticklådan bedrövlig fick skära brödet med en tomatkniv. Husvärden sprang bara förbi vid något tillfälle och frågade orm allt var bra, inte läge då att ta upp något, vi var också på språng. Saknade att hon inte hörde av sig innan vi åkte därifrån, ingen utcheckning. Hittar ingenstans att fylla i Apollos service! På infomötet pratades bara om era utflykter inget om bussförbindelser och vad man kunde hitta på i övrigt. Vårt eget fel att vi inte frågade skulle bara vara en vecka så vi tänkte inte på det. Saknade verkligen en karta. Frågade när vi kom men fick höra att det inte fanns nu. Vindlande vägar gjorde att gps inte fungerade. Blev mycket extra träning för det. I övrigt mycket trevligt resmål och är i stort mycket nöjda med resan.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


10 av 10

+
I ett lugnt område men nära till allt! Mkt rent och fint!
-
Svårt att veta hur man skulle få tag på nån om man hade någon fråga

Bekräftad gäst: 2023-09-04


10 av 10

+
Fräscht och välstädat.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
10
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-07-17

av 827stefanr Mariestad, Sverige

Bra hotell mitt i Parga

Det här är ett toppendtälle. Ligger nära centrum, finns bagerier, supermarkets och restauranger runt hörnet. Det finns även en public pool nära hotellet vid Epivalus. Hotellet är rent och fräscht, vi bodde på matmrkplan och hade en stor markeras. Vi kan varmt rekommendera det hör hotellet

 
2023-07-02

av Kristofer70 Stockholm, Sverige

Familjesemester

Det renaste och fräschaste lägenhetshotell vi bott på någonsin. Läget är bra, centralt men lugnt och avskilt. Nära till supermarket och bageri samt restauranger och barer. Köket kunde vara lite bättre utrustat med husgeråd men vill man så säljer omkringliggande butiker vad man kan behöva. Vi är mycket nöjda!!

 
2018-09-21

av FellowTraveler798369 Rhodos stad, Grekland

Trevligt och bra

Mycket trevlig, hjälpsam ägare och personal. Fint fråcht rum och dusch, litet pentry med bryggare, vattenkokare och enklare utrustning. Jätteskön säng. Stor gemensam terass utanför med bord, stolar, parasoll och torkställning. Centralt läge nära till allt och möjlighet att nyttja poolen vig hotellet intill. Har absolut inget negativt att säga, allt var till belåtenhet.

 
2018-05-21

av herrulf Halmstad, Sverige

Trevligt familjehotell

Hotellet ligger centralt i parga. Enbäddsrummet vi bodde i var ganska litet men terassen utanför rummet var stor. Rummen kändes fräscha. personalen är mycket vänlig. Köksutrustningen i rummet var ganska spartansk

 
2017-08-28

av Anna P

Mysigt boende

Litet mysigt hotell med bra läge. Tyst och lugnt dygnet runt. AC fanns mot en x-tra kostnad på 40€. Vi fick även ha kvar rummet till 17:00 mot en x-tra kostnad på 20€ på avresedagen. Vi kan rekommendera detta hotell.