Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa/dagbädd. Wifi och luftkonditionering ingår. Kylskåp, vattenkokare, kaffebryggar och smörgåsgrill. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med stor balkong eller terrass. Ett sovloft med en dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc en trappa upp. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Det finns också ytterligare ett badrum med dusch och wc där. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med markterrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.