Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personliga servicen samt läget till allt vi ville göra,samt bra frukost
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2021-10-04


6 av 10

+
Rent och välstädat. Läget.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-28


8 av 10

+
Centralt.Helt OK
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-27


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


9 av 10

+
Nära till allt (strand, hamn, supermarket, restauranger m.m), trevlig hotellpersonal och bra städning!
-
Allt var bra!

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Bra läge nära centrum och bad. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Trafiken, mycket oväsen från alla mopeder/motorcyklar.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
-
Lite bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
25
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-27

av Hbgare Helsingborg, Sverige

Härligt att bo på detta hotell

Hotellet har perfekt läge för besök i Parga. Härligt rum med havsutsikt, bra balkong och queen-bed för en person. Renligt och bra service. Trevligt bemötande. Tyst och lugnt på rum och hotellet. Busstation och taxistation runt hörnet. Bra supermarket rakt över gatan. Gratis wifi, ac och safety-box på rummet.

 
2016-09-14

av 700Nala Lund, Sverige

Centralt trevligt hotell

Mycket trevligt hotell. Byte av handdukar varje dag. Frukosten var helt ok, flera sorters bröd och ägg. korv skinka och ost till pålägg Städning varje dag till belåtenhet. Alltid trevligt bemötande i receptionen

 
2021-09-06

av MariaG14292

Family trip

Since 1996 we have been visited several times Parga and we always stayed at San Nectarios hotel.We became friends with the owners and only good comments we have .The location is great and there are some rooms with view to the port and the castlle,it is very clean, the owners are so friendly and indeed they are always at disposal for their guests.There is a free parking spoto on the road side which is very easy specially when you have to carry your laugages.The breakfast area is so qute as their breakfast too!!!Again next time qhen we visit Parga we ll definitely stay at San Nectarios!

 
2021-01-30

av LampCaptain Aten, Grekland

Central

Good price for the place it is.. Everything by walk is near to you.. We visited the place at August.. 4 stars just only for the noise of the cars and the bikes in the moring. If you dont have any car or bike I recommend it due to its position

 
2019-07-16

av Shebly N Stockholm, Sverige

Very nice

We stayed av week at this hotel and we really recommend it. Nice, calm and great staff and personal . Easy going. Close to everything. It’s very center it that suits you. Stores and supermarket just in front of hotel. We will come back. Thank you