Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Supertrevlig personal och tillmötesgående.
-
De tidigare svar.

Bekräftad gäst: 2022-08-01


8 av 10

+
Rent o fint. Trevlig personal. God frukost. Mycket bra läge. Nära strand o stad. Mysig bakväg till stranden genom de smala gränderna. 50 m till Supermarket. Gratis wifi och AC.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


10 av 10

+
Läget och mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-12


4 av 10

+
Personalen
-
Lite slitet och trångt

Bekräftad gäst: 2022-06-28


9 av 10

+
hjälpsamma städning gott kaffe frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-07


10 av 10

+
Trevlig o hjälpsam personal. Fanns alltid till hand. Fick vinglas o ta upp kaffe mm till rummet. Trivsam atnosfär. Läget. Ägaren mån om att vi skulle vara nöjda. Fick byta rum utan xtra kostnad.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-03


7 av 10

+
Läge.Vänlighet.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-20


8 av 10

+
Den fina balkongen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
25
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-07-06

av Happiness112480 Stockholm, Sverige

Härligt trevligt familjärt hotell

Perfekt läge, underbart omhändertagande av som jobbar där. Rent och fint. Bra frukost att njuta av i lugn och ro. Otroligt bemötande när det problem med hemförd på grund av flyg strejk. Så trevlig bemötande

 
2022-06-01

av Trans_touring Sverige

Trevligt hotell med härlig atmosfär

Centralt beläget familjedrivet hotell med närhet till det mesta i vackra Parga. Några minuters promenad genom charmiga gränder ner till strandpromenaden. Tvärs över gatan ligger en välsorterad supermarket. Fräscha välstädade rum med AC, TV och kylskåp. Gratis wifi som fungerar utmärkt. God frukost med bra sortiment. Vänlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas rum på andra våningen (hiss saknas) med havsutsikt. Enda minus är den tidvis intensiva trafiken i området. Utmärkt hotell för att vara 2-stjärnigt!

 
2019-06-27

av Hbgare Helsingborg, Sverige

Härligt att bo på detta hotell

Hotellet har perfekt läge för besök i Parga. Härligt rum med havsutsikt, bra balkong och queen-bed för en person. Renligt och bra service. Trevligt bemötande. Tyst och lugnt på rum och hotellet. Busstation och taxistation runt hörnet. Bra supermarket rakt över gatan. Gratis wifi, ac och safety-box på rummet.

 
2016-09-14

av 700Nala Lund, Sverige

Centralt trevligt hotell

Mycket trevligt hotell. Byte av handdukar varje dag. Frukosten var helt ok, flera sorters bröd och ägg. korv skinka och ost till pålägg Städning varje dag till belåtenhet. Alltid trevligt bemötande i receptionen

 
2021-09-06

av MariaG14292

Family trip

Since 1996 we have been visited several times Parga and we always stayed at San Nectarios hotel.We became friends with the owners and only good comments we have .The location is great and there are some rooms with view to the port and the castlle,it is very clean, the owners are so friendly and indeed they are always at disposal for their guests.There is a free parking spoto on the road side which is very easy specially when you have to carry your laugages.The breakfast area is so qute as their breakfast too!!!Again next time qhen we visit Parga we ll definitely stay at San Nectarios!