Kundomdömen om San Nectarios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge nära centrum och bad. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Trafiken, mycket oväsen från alla mopeder/motorcyklar.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
-
Lite bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

+
Att det låg centralt.
-
Har inga förslag då allt fungerade bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


8 av 10

+
Personalen. Bra sängar. Rent och prydligt
-
Det vore grymt bra att ha utförligare information om hur lång tid det tar mellan flygplatsen och hotellet . Om det är över en timme så är det viktigt att veta .

Bekräftad gäst: 2019-07-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


6 av 10

+
Trevlig personal
-
Vi förstod när vi boikade resan att detta inte var ett 5-stjänigt hotel. Så vi hade rätt förväntan på vad vi skulle få. Och då tycker vi att det var kanske lite bättre än vad vi trodde

Bekräftad gäst: 2019-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

69 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
24
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-27

Inlägg av Hbgare Helsingborg, Sverige

Härligt att bo på detta hotell

Hotellet har perfekt läge för besök i Parga. Härligt rum med havsutsikt, bra balkong och queen-bed för en person. Renligt och bra service. Trevligt bemötande. Tyst och lugnt på rum och hotellet. Busstation och taxistation runt hörnet. Bra supermarket rakt över gatan. Gratis wifi, ac och safety-box på rummet.

 
2016-09-14

Inlägg av 700Nala Lund, Sverige

Centralt trevligt hotell

Mycket trevligt hotell. Byte av handdukar varje dag. Frukosten var helt ok, flera sorters bröd och ägg. korv skinka och ost till pålägg Städning varje dag till belåtenhet. Alltid trevligt bemötande i receptionen

 
2021-01-30

Inlägg av LampCaptain Aten, Grekland

Central

Good price for the place it is.. Everything by walk is near to you.. We visited the place at August.. 4 stars just only for the noise of the cars and the bikes in the moring. If you dont have any car or bike I recommend it due to its position

 
2019-07-16

Inlägg av Shebly N Stockholm, Sverige

Very nice

We stayed av week at this hotel and we really recommend it. Nice, calm and great staff and personal . Easy going. Close to everything. It’s very center it that suits you. Stores and supermarket just in front of hotel. We will come back. Thank you

 
2019-07-07

Inlägg av nayiaa Nicosia, Cypern

Very good choice

We stayed here for a week! This is a very clean hotel, friendly staff, careful, with so much to help about Parga and Epirus in general! Really nice breakfast, anything we asked they helped us. A family business with good price! This is value for money in a great location! In the heart of center and you can get away easily to Preveza or Igoumenitsa. Oposite there is a super market until 1:30 and the bus stop to many places. In just 1 minute you are in a grocery or gyro or at taxi station! In 5 you are at the port for everything! Also the shower is good and the wifi signal also really good instead of other places in Parga which had prob! The only thing is that a/c was really cold for the room, there are only stairs and with a 3 year old and the stroller was a bit tiring. And also no babycot. No pretty port view but the photos of the site are the same as in reality!